2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin anneler, havalar cok guzel bu aralar.surekli parklarda gezmelerdeyiz oglumla.yazilari takip edemiyorum artik.gobusleri de tabi :) .bizde ekliyoruz gobisimizi. Toplamda en cok kilo alan kisi olarak :'( 14 kiloyu gordum tek bebeyle simdiden.

çok guzelsın canım
takılma kıloya verırsın ıllakı:)
iyi olun yeter

Dillerine sağlık canım Allah kabul etsin

Allah bin kere razı olsun canım

Kızlar günaydın hayırlı cumalar. Bende aşımı oldum sonunda Dr ısrarla 2 yıl sonra 2 doz dedi ama ebe sağlık bakanlığı takvimini gösterdi. Koruyuculugu 3 yılmış 2 doz yapılana

Gunaydin anneler, havalar cok guzel bu aralar.surekli parklarda gezmelerdeyiz oglumla.yazilari takip edemiyorum artik.gobusleri de tabi :) .bizde ekliyoruz gobisimizi. Toplamda en cok kilo alan kisi olarak :'( 14 kiloyu gordum tek bebeyle simdiden.
Yakismis bence hicte kilolu durmuyorsun aziik balik etli olabilir :) dengeli guzel almissim demekki siritmiyor cokmu zayif hamile kaldin.

ben de hıc bı doktordan duymadım canım
belkı erken dogum duşuk rıskı vs varsa onlar ıcın agda sakıncalı olaıblır ama normalde cok etkılemıyodur
Deri üstü ne kadar etkileyeblirki zaten. Lazer olsa anlarım hadi o da ışın var. Evet sanırım çok hassas dönemde olanlarda geçerli olabilir. Ya da zaten erken doğum olacagı varmış o da tesadüf olmuş olabilir.

Gunaydin kizlar. Bugun yata yata kendi druma gidecegim 110km :) dun burada gittim oynak oglan yine bas asagiya donmus birgun once yasadigim agri yuzunden gitmistim demekki donme agrisiymis. Birgun böyle aşağı yukari yaparken basini bat diye cikartmazsa iyi :)))

hayırlı cumalar

Minik kuzular benim hemşire de 2 doz yapacaktı
ama doktorum tek doz yaptır dedi 2. dozu yaptırmıcam
bu konularda sağlık ocakları ve doktorlar çok ters düşüyor ne yazık ki
benim hemşire 16 haftadan itibaren yaparım aşıyı diyor herkes 20. haftadan önce riskli diyor :) zor işler

bu arada pijamalarınız göbüşleriniz çok tatlı kızlar
maşalllahhh hepinize

Başka bir arkadasta öyle bir seyden bahsetmişti. Bende de oldu oyle bartolin kisti çıktı önemli bir şey değil alırız gecer demişti doktor. Sonra benim kendiliğinden geçmişti. Tabi bu benim durumum,ne zaman gideceksin doktora baksın tanısını o koysun.

Canım ben o dönmeleri normal diye biliyorum sanki. Bende bugun kontrolüm var. Soracağım bakalım benim nasıl ve normal mi bu dönmeler.

Teşekkürler canım. Senin ilk gebeliğin ama 2 doz olması gerek ben ilkinde 2 doz olduğum ve iki gebelik arası 3 yıl dolmadigi için tek doz oldum canim

E Egepam elbisene bayildim. Aynisinidan alasim geldi ama ne gidecek dugunum var nede gidebilecek durumum kicim koltuga yapisti yatmaktan :)
Sagol canim.. ama hamileyken dugune ozenme hic. Luzumsuz masraf walla. Ben de diyorum ki evlenecek zamani buldular. Elbise mumkun oldugu kadar sonra da giyilebilecek turden olsun dedim bakalim ilerde elimde patlayacak mi?
2 gunluk yorgunlugun acisi dun gece cikti ve hala devam ediyor. Cati bolgesinden dizime kadar ic bacagim cekiliyor ve cok fazla kasik bel agrim var.. sol tarafima da batma seklinde kramplar giriyor. Insallah bugun dinlenerek atlatirim

Az daha sabretsin yaramaz. Benimde alt tarafına kafa atıyor sipam çok ağrıyor artık sürekli yatıyorum al sana 5 günde 1 kilo almışım

Ayyuka canım çok geçmiş olsun bende kontrole gidince az bi gezdim dediğin gibi kaşık ve bacak içi mahvetti beni daha dün biraz geçti kız yaşlandık mi ne anlamadım biz son aylarda ne yapacaz

Teşekkürler canım. Senin ilk gebeliğin ama 2 doz olması gerek ben ilkinde 2 doz olduğum ve iki gebelik arası 3 yıl dolmadigi için tek doz oldum canim

ama doktor tek doz diyor
bilmiyorum kafam karışık
kimi dr hiç yaptırmıyor bizimki de böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…