2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

3kılo alarak doguma gıtmek efsane olmus gercekten:)
ben haftasonu cok yesem alırım o 3 kıloyu ne varkı:)
Valla çık garib ti yaşın ufaktı bide çok koşturuyordum bide diyet ondan herhalde 2500 falan doğdu oğlumda hastaneden çıkarken 68 olmuştum sonrasında 5 6 içinde 50 kiloya kadar düştüm dehşet çirkin birşey olmuştum bana hiç yakışmıyor olasan zayıflık en ideal 60 oluyor:)

Ben de kızımın kıyafetlerini yeğene verirken karşılaşmıştık canım. Önce suda beklettik normal leke çıkarıcılarla yıkayıp iyice duruladık çıktı.

Gunaydin anneler, havalar cok guzel bu aralar.surekli parklarda gezmelerdeyiz oglumla.yazilari takip edemiyorum artik.gobusleri de tabi :) .bizde ekliyoruz gobisimizi. Toplamda en cok kilo alan kisi olarak :'( 14 kiloyu gordum tek bebeyle simdiden.
Maşallah canım. 14 kiloyu göremedim ama çok güzel bir kız görüyorum

güzel haberlerle gel inşallah canım.

gazelim_24 bi gün tartıda kalp krizi geçireceksin :)
ya çok almış çıkıyorsun ya çok vermiş
hep aynı yerde aynı tartıda tartılman lazım ki belli olsun alıp verdiğin
Haklısın canım mahrumiyet bölgesinde gibiyim akıl ed al uani birtane tartı dimi:)))) Tartı oluncada çok takıntılı olup sürekli tartılıyorum ama alacağım bugün:)

Güzelce dinlen kalkma canım, geçmiş olsun.

Kiz biliyorum gurcu olmadigini ama kirmizi renk elbise aklima onlari getirdi cok yakismis sana da

Ayyuka canım çok geçmiş olsun bende kontrole gidince az bi gezdim dediğin gibi kaşık ve bacak içi mahvetti beni daha dün biraz geçti kız yaşlandık mi ne anlamadım biz son aylarda ne yapacaz
Benim kontrol zamanim geldi. Bana da bebegi asagida tasiyorsun derse hic sasirmam

Nasıl yapıyorsun ya çok zor değil mi keşke bende yapabilsem
Ozel bolgeme simdi biraz zorlaniyorum karin ve gogusum buyudugu icin ama ayna koyuuorum karsima alabildigim kadar temizliyorum yoruldugumda birakiyorum aci noktasinda da alismisim heralde hep agda kullaniyodum o yuzden hissetmiyorum heralde

Bide kız bu Gürcü bacılarım iyiler hoşlar da çok açık giyiyorlar yaz geldi bizim ofis şenlendi:) Kıskanç değilim ama işte hormonlar ah bu hormonlar:)))))
Valla benim de giyesim var da, bursada pek açılan yok diye sabır Başka yerde kendi aldığı etekleri burda giyince lütfen ya değiştir ya akşam karakoldayız diyor

Allah kabul etsin,sendende razı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…