2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet, ordan çıktık, kotlar lcw de olan, eteği taşlı, sade, vs. hamile kotları, bahçıvanlar 29.90 dı canım. Evden tişörtü çekerim
Canım bahçıvanlar yenimi gelmiş kv ye istek yapmıştım hiçbirşey yok dedi 3 tshört yollamış onlarda pijama üstü gibi güzel değil hiç bahçıvanda yok dedi. Sen bahçıvan aldıysan bi resmini atarmısın gösterim hamilelik varmış diye :)

Kiz netten al kayinvalidenin adresini ver lcwde ise alacaklarin kapida odemeside var illa karta gerek yok

Kv bursadamı? Ben lcw bahçıvanım var ama 3 ay önce almıştım istersen onu atayım yeni gibi göster))) mağazada vardı bugün çünkü

Kv bursadamı? Ben lcw bahçıvanım var ama 3 ay önce almıştım istersen onu atayım yeni gibi göster))) mağazada vardı bugün çünkü
Yok canım alanyada kp ile hamilelik gönderecekti eşim aramış kızın hamileliği yok al demiş oda bakmış yokmuş hiçbiryerde birşey Lcwaiki de bikaç tşört almış sadece onlarda benlik değil burdan alırım ya zaten yaz geldi elbise giyerim artık.

Yok yani bulamadim bahanesi uretirse ben begenip netten alayim anne sana gelsin de sende hic mi agzin laf yapmiyor kiz
Bilmiyom kız öyle şeyler hiç beceremem utanırım tenezül etmem. Aman yaz geldi zaten artık elbise giyerim.

Beyazı mevlitte güzel olur canım maviyi giydir çıkış için, battaniyesi devar hem.
Bende öyle düşündüm ama davet yapar mıyım bilmiyorum canım hiç giydiremem elimde kalır diye acaba doğduğu gün mü giydirsem diye düşündüm sonra kafam karıştı. Kv almış ikisini de saolsun
Battaniye felan diğeri de takım dediğin gibi ben hastane çıkışını giydireyim

Bana dr 12+3 te erkek demişti. Sonrabir ay

Benim 12+5 te erkek dedi doktorum. Bir ay sonrasında gittiğimde göremedik, şüpheye düşmüştük sonraki gidişimizde gördü,bir değişiklik de olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…