2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel hava :) bebiş için mi alişveriş yoksa kendin için mi?
As merkeze gidiyoruz canım ailecek. Kıza yazlık giyecek lazım, geçen sene alınanlar girmiyor, bana yazlık giyecek lazım, denk gelirse bebişe de alırız. Gelmezse yarıb gökdere pazarından alacağım. Yeteri kadar dışarı giymelik firma malları var, evde üstüne bol bol kusacağı şeyleri kaldı sadece

Gurcistanda bütün hastanelermi böyle canim ?cok ara vererekmi ultrasona sokuorlar sen hala cinsiyeti ogrenmedim diyince sasrdim biz 4 hafta beklerken deli oluoruz seni düşünemiyorum

A
Gurcistanda bütün hastanelermi böyle canim ?cok ara vererekmi ultrasona sokuorlar sen hala cinsiyeti ogrenmedim diyince sasrdim biz 4 hafta beklerken deli oluoruz seni düşünemiyorum
Aynen bende katiliyorum doktorum bana 1 ay diyo sonrada sen okadar dayanamazsin 15 gúnde gelirsin diyo neyapayim baze evhamlar geliyo

Size bişey sormam lazım Bu konu daha önce konuşuldu ama geriye gidip bulmam zor olduğu için bi de ben soruyorum.Bu sabah sag kasigimdan sag bacagima vuran sanciyla uyandim karnimda sertlik toplanma hissi vardi.yer degiştirdim yurudum 2 3 dk surdu gecti derken 7 8 dk sonra bi kez daha oldu 1 dk surdu gecti hafifleyerek 8 9 dk arayla 10 kez devam etti.sonra da saatte 4 5 kez agrisiz toplanma sertlesme oldu.14.haftalardan beri sertlesme toplanma vardi ama ilk kez agri yapti cok korktuk eşimde şehir disinda 3 gundur yalnizim.doktorumu aradim hafiflemesi iyi bisey dedi.toplanma sertlesme eskiye gore daha sık devam ediyo diye tekrar aradım endol fitil al dedi 1 tane yarin hafiflemezse 3 gun kullan birak dedi.endiseleniyorum ilk hamileligim erken dogum olur diye cok korkuyorum tecrubelilerden yasayanlardan yorum istiyorum.sizin doktorlariniz ne dedi sizin nasil oldu hafifledi mi ?

Endol fitili ihmal etme cok faydasi var. Ama bu telefonla olacak sey degil yine kasilman olursa bi devlete git nstye soksunlar seni bu kadar sık olmasi normal degil cunku. Endolun yani sira belkide nidilat yada adalatda baslatirlar. Endise etme ama goz ardida etme. Ben endol ve adalat kullaniyorum 3 haftadir. Kullandigin surece rahat olabilirsin.

3 gün kullanıyım geçmezse doktora giderim .başida stressliydi hamileligimin hala oyle bi an once 9 ay olsa diyorum senin kasilmaların gecti mi peki bu fitille

3 gün kullanıyım geçmezse doktora giderim .başida stressliydi hamileligimin hala oyle bi an once 9 ay olsa diyorum senin kasilmaların gecti mi peki bu fitille
Kasilma :) ben doguruyordum neredeyse nisanim geldi nst de 40 lari gordu sancim. Ona ragmen evet ise yaradi endol ve adalat. Ama kullanirken yine kasilman olursa lutfen uc gunu bekleme.

Kızlar gobegimin sag tarafında gaz sıkismis gibi ağrı var dünde vardı sonra azaldı. Dokunuorum gobegimin sağ tarafı çok Sert suan bebeğim bi yeré dayanmış sanki kafası yada poposu gibi boyle olan var mı? Ama ağrıda yapio

Bizde şimdi bu konuyu konusuyoduk.bende de ole sertlik oluyo ama sürekli kalmıyo bazen 10 saniye suruyo bazen 1 dk.senin de öyle mi?

Marneuli deki hastanelerim coğusu boyle, ama tbiliside özel hastaneleri bence cok güzel, dr da cok güzel, burda zaten biraz ağır hasta olduğunda, sorunlu hamilelik olduğunda, burdakı hastanelerde söylüyor hemen tbilisiye götürün diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…