2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Havalar soguk diye erteleyip duruyordum artik yuruyus yapmaya karar verdim bugun havada guzel birazdan cikacam ;( insallah devami gelir duzenli olarak yurumek istiyorum hergun...

Ben baya zamandır yürüyorum. Yürümediğimde bel ağrısı oluyor. Yürüdükçe açılıyor sanki. İnşallah sana da iyi gelir. Gündüz yürüme şansın varsa daha güzel olur aslında. Güneşten de faydalanmış d vitamini almış olursun

Amin canım inşallah rabbim bilir her şeyin hayirlisini

Ozmn o arkadaşın gittiği hastaneyle ve doktorla ilgili sanirim cnm banada tuhaf geldi
Muhtemelen canım ben bazen ayda iki kere gidiyorum bulunduğu yer belki hastanelere uzaktır Türkiye’de iki kere özele gittim bu geldiğimde buradaki ultrason Makinesi daha güzeldi Türkiyedekinden hem de Türkiye’ye göre daha uygun 50 Gürcü larisine girdim Türk parasıyla 70 lira falan yapıyor renkli ultrason vardı bayağıda uzun süre bakıyor yani bizim ülkede renklili daha fazla ücreti var devlettekiler zaten tarihden kalma karartıdan başka birşey göremedim ben

Kızlar bunlar oğlumun yeni cicileri
Sizce doğduğunda hangisini giydireyim
Ikiside çok güzelmiş canım sağlıkla giydim inşallah bende bugun kv aldırdım bende 10 ta kimi ilk giydiririz dedim sonra ikinciyi fotoğraf aşamasında giydiririm dedim ikiside saha ne güle güle sağlıkla kullan insalalh

D
ogdugunda hastane giydiriyoya sen aldigin hastane cikisini kullanirsin hastanede

Kızlar iyi akşamlar birsey sormak istiyorum yarın doktorum gel şeker yüklemesi yapalım dedi sizce ne diyosuniz yaptirayimmi yaptıranlar var mi of cok heyecanlıyım birde nst ye ne zaman baglancaz bilginiz varmi

Kızlar iyi akşamlar birsey sormak istiyorum yarın doktorum gel şeker yüklemesi yapalım dedi sizce ne diyosuniz yaptirayimmi yaptıranlar var mi of cok heyecanlıyım birde nst ye ne zaman baglancaz bilginiz varmi
Bu konuda topik olarak fikir ayrılığı içimdeyiz ben yaptırdım ailemde şeker rahatsızlığı ve önceki gebeliğimde olduğu için yapıldı benim tavsiyem dktr uygun gördüyse yapılmalı korkulacak birşey Yok canım kolay yapılıyor

bende sali yaptiracam ben yaptirmak istemiyorum demistim doktoruma oda sen riskli gruptasin ailede šekere bafli kayiplar olunca amcalarda falan mecbur yaptiracakmisim bi tehlikesi yok dedi doktorum

Cok gecmis olsun canim merak ettik iyi olursun insallah yol zor ve uzun su mubarek gecenin oncesinde rabbim bizimde cumle evlat isteyeninde kucagini bos birakmasin insallah

Cok gecmis olsun canim merak ettik iyi olursun insallah yol zor ve uzun su mubarek gecenin oncesinde rabbim bizimde cumle evlat isteyeninde kucagini bos birakmasin insallah

Amin inşallah canım Allah hepimizin sagsaglim evlatlarimizi kucagimiza almak nasip etsin gerçekten cok zor Allah kimseyi evladiyla sinamasin hayırlısını versin

Anladim canım yapılsa iyi mi yani kimisi de gerek yok falan demiş ama bnm ailemde esiminkindede yok ama bu annenin şekeri için mi bebisin sekeri için mi

bende sali yaptiracam ben yaptirmak istemiyorum demistim doktoruma oda sen riskli gruptasin ailede šekere bafli kayiplar olunca amcalarda falan mecbur yaptiracakmisim bi tehlikesi yok dedi doktorum
Anladim canım ben çok kararsızım ama amacı mi pek anlayamadım belki o yüzden dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…