2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
Kizlar benim sol bacagimda kalcamds vaslayan inanilmaz bir agri var oyleki bacagim baldir kismi bilegi sisyor insede cok fazla inmiyor ben drla gorusucem ama sol tarafa surekli yatmaktanmi oldu yokda Allah korusun pohtilasma falan.i oldu

Kizlar benim sol bacagimda kalcamds vaslayan inanilmaz bir agri var oyleki bacagim baldir kismi bilegi sisyor insede cok fazla inmiyor ben drla gorusucem ama sol tarafa surekli yatmaktanmi oldu yokda Allah korusun pohtilasma falan.i oldu
Canim bacaklarinjn altina yastik alip uzansan kan akimin normale binerdi

Oyle yapyrm ama sirt ustu yatma diyor dr sol tarafima yata yata agri oldu ya
Kisa sureli dedim canim rahstlayana kadar. Benimde artik nefesimm daraliyor hic yatamiyorum sol yanima basta iyiydi ama bak uyanigim yani saatlerdir sabaha kadar soluma yatmak icin savas verdim kaybettim

Anladim canım ben çok kararsızım ama amacı mi pek anlayamadım belki o yüzden dir
Canim ben yaptirdim iyiki yaptirmisim bizim ailedede var ve bende biraz siniri gecmis cikti 1 haftadir diyetle düşürdük bu bebek.icin hamileleikte ciksa bile sonrasinda kalmıyor ama.dikkat edilmezse bebege zararlari büyük

Allah korusun kiz sor tabi dr a aklinda kalmasin benimm de aynisi ama sislik yok agri mahvediyor beni

Kisa sureli dedim canim rahstlayana kadar. Benimde artik nefesimm daraliyor hic yatamiyorum sol yanima basta iyiydi ama bak uyanigim yani saatlerdir sabaha kadar soluma yatmak icin savas verdim kaybettim
Aynen canim bende sabah 7 de saga uyumusum yapacak birsey yok napayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…