2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Elazığ malatya derken ben isviçreyede gelip seni de ne çabuk unuttun bebiş oynamıyor dediğin günleri kız sen
Uyyy eli maşalıya bak sennnn benimki 1 kerecik oldu ya seninkiii?? Oklava göstermek kolay evhamlısın işte evhamlııııı

Kızlar ben göbus iyice kocaman oldu su son haftalarda herkes dogum yakin saniyor bugun isyerinden biri 3 hafta falan kaldi herhalde dedi
Dedim.oyle olsa benim burda ne isim var
Demek 3 ayin icinde top gibi olucam neyseki kilo almadim 5 almistim diyete girince 1 kilo verdim 4 kilo almisim ama.gobek cok fena

ÇOK SEVİNDİİİM :) inan haberini bekliyodum.inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına canımm

Ic karın genişliğiyle ilgilidir belki canim dar olabilir hemen göbeğin belirginleşmiş olabilirr.sonucta az kilo almışsın doğumdan sonra hemen gider :) sen kulak asma başkalarının dediklerine

Ya bende de başldı. Bugün bir doktor videosu izledim bunhaftalarda olabilir diyor. Ama insan sinir oluyor işte
Canım az önce bende de oldu tek seferlik uzun sürmedi ama ağrı sızı olmuyor değil mi yanılmıyorsam oğlumda böyle bişey yaşamadım yada ben bi tarafa toplndığını sanıyordum sanırım

ben kesinlikle onermiyorum
kendisi bana sezeryan yapti simdi dusununce beni nasil panikletti. Aslinda soyledigi sey sezeryan gerketirmiyormua. sezeryan sonrasi agrilarim o kadar cok oldu ki..ayrica dikkat edin gebelikle ilgili bilgi vermiyor onu da sonradan farj ettim onu gecitiriyor..guzelr yuz ve sicakkanli bi modla. bir hekim evet gulertuzly olmalidir ama canim cicimlere yerine tibbi bilgi kismi onemli..ben bu hata yaptim siz yapmayin diye buraya yaziyorum. eski postlarda car muayneleri aceleye getiriyor gecisturyir diye 2012 ya da 2014 te yazilmia cok dogru

Ya bende de başldı. Bugün bir doktor videosu izledim bunhaftalarda olabilir diyor. Ama insan sinir oluyor işte
Bende bayadır var ama sık olmaması gerekiyomuş sanırım günde 3 4 normalmiş.sıklaşıp kanama ve su gelmesi gibi seyler olursa zaten tehlikeliymis.takip edicez düzensizse dinlenince pozisyon degistirince geciyosa sorun yokmuş.bende çok ciddiye almamıştım dün ağrıyla bir sık sık olunca korktum erken doğum riski mi acaba diye..bugün olmadı.çoğu hamile arkadaşım aynı sertleşmeyi doguma kadar yaşadıgını söyledi ve son aylar siddetlenmiş inşallah vaktinde gelirler de ben razıyım siddetine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…