2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim, ben sol tarafta yatmaya ozen gosteriyorum ama pek rahat edemiyorum, daha cok sag tarafta rahat ediyorum.

Guzelmis canim guzel gunlerde kullanin insalalh

Aman amnesi isin zor insallah vaktinde gelirler ve seni yormazlar

Saol kuzum bide üstüne nezle oldum
Koca kışı devirdim bu havaya kaptık şifayı,görümcemin kızının düğünü vardı gelen öptüü giden öptüü bir iki kişiye öpmiyim diyorsun sonraki gelip yapışıyor,ben bu hastalığı atlatayımda varsın onlar yamultsun beni içerde çok çok durabilirler inşallah küveze değil kucağım gelsinler inşallahh

Islak mendil kutusu çok iyiymiş. Bana hiç denk gelmemişti . o naylonları ıslandımı yapışmıyor insanı sinir ediyor. Böyle çok rahat olur

Gecmis olsun canim bol bol dinlen gecer insalalh bizim milletimiz opmeyi cok seviyor neden anlamiyorum :) amin canim insallah kuveze gerek kalmaz

Cok sevindim canim hayirli olsun.. Allah tamamina erdirsin

Benim oğlanda hoşuna gitmedimi böyle yapıp nefesimi kesiyo:)) ay yerim onları benn maşallah kuzucuklara

Ne kullanıyorsun canım dr yazmıştı ama 80 kiloyu geçersen al kullan dedi henüz 76yım almadım eczanede baktım ama pek aklıma yatmadı aslında adını ver bi bakayım
Incia kremin adi bende 60 kilodan 70 kiloya ciktim bende ise yaradi kasinma ve catlak suanda

selam kızlar nasılsınız hazırlıklar nasıl gidiyo 200 sayfa geride kalmışım ama hepsini okucam ben biraz alışverişe başladım indirimli bez falan buldum
Kız okadar ara verirsen 200 sayfa geriden gelirsin böyle :)) bırak okuma gözlerini bozma burdan devam et hersey aynıydı zaten bu evhamlı hatunlarla uğraşıyoruz hala :) doğuma girecekler yakında ama hala evhamda evham başka bişi yok. Sağlıkla doğumları bekliyoruz işte.

Incia kremin adi bende 60 kilodan 70 kiloya ciktim bende ise yaradi kasinma ve catlak suanda
Sağol canım bakıcam buna. Canım oğlumda bende 65ten 82 ye çıktım belki daha fazladır ama bebek yağıyla çatlamadım şükür şimdi biraz kilolu hamile kalınca çatlarım gibi duruyor ne yapsam da karnımda daha faZla büyüyor ilk gebeliğe oranla aslında oğlumda da kaşındım ama çatlamadım inşallah çatlamayı

Bizim de sekiz saat var sen baya erkencisin ben tembellik yapiyorum
bebis gelince nasil olsa uyutmayacak

Elazığ malatya derken ben isviçreyede gelip seni de ne çabuk unuttun bebiş oynamıyor dediğin günleri kız sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…