2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Temmuz 20-ağustos 1 arasında inşallah. Amaç tutabildiğimiz kadar içeride tutabilmek dedi dr. Ama bebiş aşağıda, mayısı atlatırsak mutlu olacağım.

İnşallah en hayırlı zamanda gelir. İçeride kalabildiği kadar kalması gelişimi için en güzeli ama olur da gelirse de artık canları sağ olsun. Ağustos demeden güzel haberler almaya başlayacağız o zaman gruptan

Temmuz 20-ağustos 1 arasında inşallah. Amaç tutabildiğimiz kadar içeride tutabilmek dedi dr. Ama bebiş aşağıda, mayısı atlatırsak mutlu olacağım.
İnşallah kuzucuk tüm gelişimini tamamlasın kiloları alsın öyle gelsin :)

Benim drda yazdı solante gebelik dönemi için yüzde leke oluşmasınıda önlüyormuş ama almadım evde başka markada olsa güneş kremşm olduğu içşn
Zaten bir kaç krem önerecekti herhalde doktor bana da ben var deyince tamam o güzel dedi, evinde varsa almamakla iyi yapmışsın bence de

Hamileliğin balayı bitti demii...
Şikayetler başladı hepimizde
Maalesef ben o balayını anlayamadım tabiki Halime şükür iyiyim tabi bebeğim de iyi ama 3. Ay bitti kanamalarım başladı o zaman bu zaman korku endişe içinde geçiyor.. ne yapalım Allah başka sıkıntı yaşatmasın hepimize kolaycacık doğumlar versin

Günaydın canım yavaş yavaş yaptım aslında ama havalar ısınınca insan temizlik yapmak istiyor yoksa Koreli’m bozuluyor evide kirli olduğunu düşününce
Kuzum ne işin var bütün gün temizlikle yormuşsun kendini. Uzan dinlen bir iki gün kalkma bari. İnşallah çabuk geçer canım
Geçti canım çok şükür ama sabaha kadar uyuyamadım dönmekden belim sırtım böbreklerim hiç uyuyamadım
Aynen katılıyorum arkadas a gazelim_24 bikac gun is yapma dinlen
Dinlenincem canım iki gün ofise işe de gitmem
Ay inşallah canım. Bence belini zorlamışsın güzelce. Uyu geçer
Sanırım artık böyle olacağız sabah kadar bacaklarıma kramp girdi :)
Yok canım ben her temizlik yaptığımda bende olduğu için biliyorum normal popon bile agrır tutulur gibi olur et keser.
Benim ilk gebeliğimde oğlumda hiç böyle şeyler yoktu yani okadar sancım varmış erken Doğum için onu bile anlamamış rutin kontrollere gittiğimde sancım çıkmıştı dktrlar şaşırmıştı nasıl bu kadar sancın varken anlamıyorsun diye:) Demekki yaş ufak olunca kolay geçiyor:)
Ben hiç bir iş yapmama rağmen bacaklarım resmen romatizma ağrısı gibi sanki agriyor
Bacak ağrıs normal demekki artık kramp girmeden çok oluyor
Bende ayni durumdayim bobreklerime vuruyo sankki
Evet cnaım Benimde böbreklerim ağrıyor
Günaydın, inşallah uyumuşsundur ve ağrın azalmıştır, ben de uzun zamandır hareketsiz olduğum için azıcık iş yapsam bile her tarafım ağrıyor
Günaydın canım sabaha kadar ağrılı uykusuz geçti ama kalça kasık ağrılarım durdu sadece böbreklerim aprıyor üşüttüm belkide banyoyu falan fırçalatım suyla çok uğraştım

günaydın arkadaşlar. haftaya cumartesi tam 28. haftamıza girmiş oluyoruz. kan uyuşmazlığı iğnesi için doktorumuz gel demişti ama randevu almak için aradım doktor o tarihte çalışmıyormuş kan uyuşmazlığı iğnesi ile ilgili bilgisi olan var mı? tam 28. haftada mı olması gerekiyor illa. internette bunla ilgili hiç bişey bulamadım

günaydın:) ben hala izne ne zaman çıkacağım konusunda çok kararsızım. bir aklım çalışma dinlen zamanında çık iznine diyor. bir aklım ne kadar çalışsan kar evde ne yapacaksın diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…