2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hamileliğin balayı bitti demii...
Şikayetler başladı hepimizde
Kesinlikle katiliyorum canim..Şöyle bir bakiyorum da bikac ay once nasilda keyifle geciriyorduk gırgır samata rahattik..Artk zor bir doneme girdik.Ama olsun yeter ki bebislerimiz saglikla ve vaktinde gelsinler bu günlerimize şükreder bekleriz napalim

O otekivenus konu gunes kremi mi? Ben yillardir la roche posay kullaniyorum cok memnunum..doktoruma da sordum gecen.eczane urunu olsun farketmez dedi
Evet canim gunes kremi oxybenzone olmayacakmis icinde diye okudum oda nerdeyse hepsinde var bitane buldum Neutrogena nin urunu onu siparis verdim artik.

Kalçalarım bile ağrıyor çok tuhaf bir ağrı benekte hep toplanıyor bugün zaten ya sağda kaskatı olup Çanımı acıtıyor yada solda ama hep gergin bir halde acıtıyor
Aynen canım bendede öyle oluyo bide bebiş kendini geriyo galiba karnımın bi ucunda poposu diger ucunda başını karnıma dayıyo yırtacak gibi oluyo resmen okşarken hissediyorum karnım şekilden şekle giriyo bu yavrular 1 kilo oldu güçlendi canımıza okuyacak :))

Balınıda atlattık ayıyla boğuşma zamanı bide doğumu var bunun çocuklar doğduktan sonra evhamlı grubumuzu merak ediyorum :)) saglıkla kucagımıza almaya sayılı gunler kaldı
Evett 100den geri sayım başladı
Güldür güldür showdan bir fragmanı hatırladım: Aşkımm hemen doktoru ara,benim oğlum dakikada 5 kere göz kırpardı şimdi 6 kere yaptı hemenn araa

Evett 100den geri sayım başladı
Güldür güldür showdan bir fragmanı hatırladım: Aşkımm hemen doktoru ara,benim oğlum dakikada 5 kere göz kırpardı şimdi 6 kere yaptı hemenn araa
Hahaha bişey dicem benim oğlan rahatına baya düşkün olacak millet karnını masa niyetine kullanıyo bende boş tabağı koydum eşime bak şimdi dedim ayy tabaga nasıl vuruyo varya karnım şekilden şekile girdi eşimle gül gül öldük. Ben şimdiden bittim 9. ayımı hiç düşünemiyorum :) doktoru araa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…