2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah kuzucuğa günü aynı olanlarınımız kiloları hemen hemen aynı demekki normal meleklerimiz kilosu

günaydın:) ben hala izne ne zaman çıkacağım konusunda çok kararsızım. bir aklım çalışma dinlen zamanında çık iznine diyor. bir aklım ne kadar çalışsan kar evde ne yapacaksın diyor.
Rahat geçiyorsa gebeliğin bide işiniz yorucu değilse çalışmak tabi iyi oluyor ama bu haftalardan sonra galiba ağrı sızımız başlıyor bide yaz hamilesiyiz biraz zor geçeçek gibi

günaydın:) ben hala izne ne zaman çıkacağım konusunda çok kararsızım. bir aklım çalışma dinlen zamanında çık iznine diyor. bir aklım ne kadar çalışsan kar evde ne yapacaksın diyor.
Canım sonrası için daha iyi oluyor bebeğinle olan zaman çok çabuk geçiyor hç birşey anlamıyorsun,ben oğlumda 37 ye kadar çalışmıştım ondan sonra 41. hafta gelmek bilmedi evet sıcaklarda biraz zor olabilir işe gidip gelmek ama ben o kadar katlanıcam artık.

Bana 10 gün ilerden gidiyor dedi canım hiç bir sıkıntı yok sadece biraz tombik dedi senin ne kadar?
Benimde son regli 25 ekim canım geçen hafta gitmiştim 1130 gramdı 10 günden birşey olmaz canım tamamlıyor birbirini benimde ilk başta hep önden gidiyordu iri olacak demişti diyet yaptığımdan belli normal gününe döndü

Rahat geçiyorsa gebeliğin bide işiniz yorucu değilse çalışmak tabi iyi oluyor ama bu haftalardan sonra galiba ağrı sızımız başlıyor bide yaz hamilesiyiz biraz zor geçeçek gibi
biraz pipiriklileşmeye başladım sanki. İnsan kaynaklarındayım. her gün en az 10-15 kişi ile görüşüyorum tokalaşıyorum. otobüs tıklım tıkış. hastalık kapacağım diye endişeleniyorum

İzne çılabiliyorsan en yakın zamanda çık evde keyfini çıkar boşver nasıl olsa sonrasında döneceksin sanırım

Bende 1 aydır diyetteydim hiç almamışım hatta gram vermişim :) bebekde almamıştır diye düşündüm ama o hiç diyete falan girmemiş benim ilk oğlumda tombik doğmuştu,hayırlısıyla doğuralımda.

İlk aylarda daha sıkıntı hastalık bişey olmaz inşallah ya tabi doktorun ne diyecek bakalım.

işim rahat çok şükür yürüryerek gidip geliyorum sıcaklarda tek sıkıntı o gerçi bir taraftannda iyi yürümüş oluyorum.

Maşallah kuzucuğa ozaman bende az Tombik olsun isterim aslında ilk oğlumda erken Doğumda çok minikti bakmak zor oluyor ilk zamanlar

Bazı erkekler psikolojik olarak etkileniyor canım. Benim eşim de itiraf etti. Bebek yakındaymış gibi, ona dokunacak gibi hissediyorlar. Bir de üçüncü kişiden utanmamı çekinmemi desem. Tamamen psikolojik.
Evet canım haklısın eşimde utanıyorum bebekten galiba diyo yakınlaşamıyoruz çekiniyoruz gibi ikimizde

Kızlar gunaydinnnn nasılsınız seker yüklemesi yaptırdım açlık 120 çıktı ama fazla da aç değildim kahvaltı yaptım ama şekerli birsey yememistim direk tokluk kanıma bakcaklar şekerli suyu içtim bildiginiz ama 30 dakikam kaldı tekrar kan vercem yüksek çıkarsa diyet mi kesin doktor bana bal pekmez cikolata yeme dedi gunde bir ceviz ye dedi vitamin kan ilacı falan verdi balık yağı falan şimdilik gelişmeler bunlar

Tokluk iyi çıkar inşllah kahvaltı yaptığınızı söyledinizmi aç olman gerekiyor du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…