2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yarin seker testi yaptiracagim aksamda pasta yedim bakalim ne olacak

@Dumudo canim.bende hamile kalmadan 1 ay once falan birakmistim ama su ara benimde cok canim istiyor hos ben hamileligim suresince surekli ruyamda iciyorum :) az kaldi dayan canim
Bende hamile oldugumu ogrendigim gun biraktim 4 haftalikti bir daha icmedim ruyalarimda iciyorum ama baskasinin ictigi sigara beni cok rahatsiz ediyor

Nuxe yada la Roche başarılı öneririm canim

Ben 2 yildir doa kozmetik kendi urettigi kremi kullaniyorum cok memnunum

Tesekkurler kizlar hemen bakacagim hamilelikten en onemlisi icinde oxybenzone olmayacakmis zinc oxide veya titanium dioxide olanlardan kullanacakmisiz..

Tesekkurler kizlar hemen bakacagim hamilelikten en onemlisi icinde oxybenzone olmayacakmis zinc oxide veya titanium dioxide olanlardan kullanacakmisiz..
O otekivenus konu gunes kremi mi? Ben yillardir la roche posay kullaniyorum cok memnunum..doktoruma da sordum gecen.eczane urunu olsun farketmez dedi

Cheesecake ne kadar masumdur ?
Gecenin bu saatinde asermis ve yemis biri olarak inanilmaz sucluluk yasiyorum
Kız sen ne yaptınnnnn eyvahhhhh neden yedinnn şaka şaka afiyet olsun canın çekmiş yapcak bişi yok bikereden bişey olmaz.

Kızlar iyi geceler benim çok ağrım var belim ve bacaklarım çok ağrıyor bugün hep temizlik yaptım ondanmıdır bilmiyorum ama ilk defa bu kadar ağrım var
Tabiki ondan canım et kesiyo değilmi? Bende azıcık temizlik yapınca öyle oluyo

Tabiki ondan canım et kesiyo değilmi? Bende azıcık temizlik yapınca öyle oluyo
Kalçalarım bile ağrıyor çok tuhaf bir ağrı benekte hep toplanıyor bugün zaten ya sağda kaskatı olup Çanımı acıtıyor yada solda ama hep gergin bir halde acıtıyor

Kalçalarım bile ağrıyor çok tuhaf bir ağrı benekte hep toplanıyor bugün zaten ya sağda kaskatı olup Çanımı acıtıyor yada solda ama hep gergin bir halde acıtıyor
Ah be canim ben oyle yorulacak bir is yapmadan da agrimisti 2 gun once bacaklarim ayak bileklerim bile. Bu aylar cok kalsiyum a ihtiyacimiz var.bebek bizden aliyor olabilir agri sebeplerini biraz da buna bagliyorum kendimce..dinlen..birdaha da kendini yorma lütfen is bitmiyor malesef gunlere yay âz az yap.

Oh yarasın yiyiver o vakitte. Benim de aylardır hayalim Türkiyeye döndüğümüzde Mado’ya girip doyasıya dondurma yemek Sezaryen kararı verildi mi? Zamanı belli mi?
Temmuz 20-ağustos 1 arasında inşallah. Amaç tutabildiğimiz kadar içeride tutabilmek dedi dr. Ama bebiş aşağıda, mayısı atlatırsak mutlu olacağım.

Bende hamile oldugumu ogrendigim gun biraktim 4 haftalikti bir daha icmedim ruyalarimda iciyorum ama baskasinin ictigi sigara beni cok rahatsiz ediyor
İnşallah düşük çıkar canım. Diyet çok sinir bozucu bir şey. İnşallah güzel haberler getirirsin

Benim drda yazdı solante gebelik dönemi için yüzde leke oluşmasınıda önlüyormuş ama almadım evde başka markada olsa güneş kremşm olduğu içşn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…