2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bu diyetden dolayı endişe ediyorum gerçi dktr tebrik edince aldığım kilo için şımartım 1 haftadır :)
valla ben sürekli korkuyorum :) şeker falan çıkmadı çok şükür ama kilolu olunca malum korkuyorum iyice şişerim de doğuramam diye bi bitseydi hayırlısıyla kucaklarımıza alsaydık minnoşlarımızı rahatlayacaktık :)

Evet ya niyeyse tombik bir bebek olsun istiyorum:) Abisinide zayıflatmaya çalışıyorum bir yandan:) Ama abisi 2 buçuk falan dı çok zor oluyor du bakmak şöyle bari 3500 doğsa:)
Benım kizimda kilosu 3.650 boyu 53 cm dogmustu kız çocuklarina göre kilosu iyi ve uzundu gerçekten bakmasi kucaga alması daha rahat oluyor hala yasitlarindan daha uzun gidiyo.

Seker diyeti beni de deli etti ko gece dayanamadim artik. Esime dedim ben birazcik tatli yesem.ne olur. Adami 12 de cheesecake almaya gonderdim ve 3/4 dilim kadarini yedim. Bir yandan diyet bir yandan kasintilar kafayi yemek uzereydim iyi geldi ama :)
Kasintiya gecici cozum karbonatli su oldu. Cok kasininca suruyorum biraz hafifletiyor. Allah kimsenin basina vermesin daha da beterinden korusun. Artmaz boyle kalirsa bi sekilde idare ederim. Ama cok artarsa ne yaparim bilemiyorum

Rabbim yardimcin olsun canm birsey olmaz inşallah

Dün temmuz annelerine girdim, bakayım bir ay sonra halimiz ne olacak diye. Doğuranlar var bile. 1500 gram. Gerçi ben de 86 yılında 1800 falan doğmuşum küvez de görmemişim bakalım hayırlısı inşallah

Günaydın fıstıklar
Dün gece 4 gibi bir uyandım ellerim ve ayaklarım nasıl kaşınıyor duramıyorum bir türlü
Uyumadan önce de altta ki bebiş öyle bir yere durdu ki çok canım yandı vajinadan kolu çıkacak sandım popoyu göbeği resmen havaya dikecek kadar yastık koyduk biraz değişti yeri
Gecede kaşıntı işkenceydi uyandım hemen google a hamilelerde el ve ayak kaşıntısı yazdım okudum filan uyuyamadım geri
Sabah eşime anlatıyorum böyle böle oldu diye haa evet gece sivrisinek vardı oda da diyo

saka gibi yaa.. yalniz benim bebiste bazen alta oyle bir yere vuruyor ki sanki bisey dusecek oradan . Ahh bu bebeler ah

Aynı şekilde bende yaşadım hatta unuttum Google a bakmayı kasintidan çıldıracaktim ve bebekte çok rahatsız etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…