2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende çok merak ediyorum. kilolu hamile kaldım. dikkat etmeye çalışıyorum daha hiç kilo almadım bebek iyi gidiyordu ama sanki besleyemiyormuşum gibi hissediyorum bazen. vicdan azabı çekiyorum
Kaç kilo ile hamike kaldınız super ya ben de ilk doğum kilolarından kurtulmadan hamile kaldım da

H
He bi de ben ucretsiz izni bir sene kullanabiliyorum iki yil yok biz de

Çok fena çok burası o açıdan
8 hfta sonrası büyütmek iatiyorum dersen maaş vermiyo
Bebişimizin sadece yüzüne mi bakıcaz nasıl bakılacak bu çocuklara maaşsız

hay Allah sesli güldüm yaa dediğine..
Yalniz senin ne olursa olsun sakinlik ve enerjine bayılıyorum masallah hep böyle kal canim
Bende su var olsem gebersemde burnum yere düsmez kimseye gik diyemem ama bu degilki korkum endisem yok. Ancak ogrendimki bebegimede banada bu korkularin faydasi yok. Arada kaptirip bugun dogsa yasarmi acaba diye kendimi o forumdan bu foruma gezerken bulsamda iste yuvarlanip gidiyoruz

Allah korusun canim.benim de var erken dogum riskim rahim ağzı sebebiyle progestan a devam..bazen bende kaptiriyorum erken dogsa ne olur diye arastrdikca cikmaza giriyorsun.en iyisi doktoruna guvenip tevekkul ve sabirla beklemek..bakalım cuma kontrolum var seker testi ile.Rabbim hepimize bebislerimizi zamanında büyüdüklerinde saglikla hayirlilisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah..

TANSİYON... arkadaşlar tansiyon için ne yapılıyor hastanede düzenli ölçüyorlar mı sizin tansiyonunuzu yoksa sağlık ocağımı ölçüyor yani takibi nasıl oluyo? benim hiç ölçülmüyor..(az önce bununla ilgili acı bir konu okudum )

Doktoruma guveniyorumda karnimdaki velede guvenemiyorum kici basi hic durmuyor dogmak icin cirpiniyor resmen. Serklaj sonrasi 2. Gun usgye girdim videosu var yani gorsen agzin acik kalir ayagini gerdirip gerdigip rahim agzini zorluyor dikisi bile delip gececek bildigin kasitli yapiyor sanki hafta olarak hepimiz biraz daha riskli gunlerden uzaklasmis durumdayiz sukur hergecen gun dahada rahatlayacagiz bu endiselerin yerini dogum telasi stresi alacak hayirlisi ile.

Insallah canim o günleri de gorecegiz hele bir temmuz ayini da dolduralim acelesiz Senin bebis cok sabırsız yaptigina bak yaa..ne istiyorlar bizim alttan anlamadim bende..ismini ne koyuyorsun sabırsız simarigin

Yine iyi canım. Peki bu izin kullandığı için işden çıkarma yasaksa bu süreçte idare edilir. Tr ye geldiğim daha 3 sene olmadı her ülkenin nerdeyse suyundan içtim napam :)

Doktora muane olmaya gittiğinde asistan olcmuyor mu? Normalde olcülmesi gerekiyor arada eczanede baktır istersen..

Günaydın canim ben muhasebeciyim hayırdır ne oldu? Umarim bildigim yerden sorarsin
canım bende esnaf odalarında ön muhasebe yapıyorum önceden muhasebecımız vardı sımdı genelde herseyı tek yapmaya calısıyorumda.. bu doğum raporu cartı curtu varya onlar ıcın bıraz erken ama yınede merak nasıl işliyo o süreç biliyomusun bıde nerelerden ucret alıcaz ben 4 a ya gırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…