2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kafayı yedim bana hiç bakma her gün bozuyorum , herşeyi canım çekiyor yasak listesinden. Ben isyanlardayımmmm

Selamlar anneler . Ben bu sezeryan normal Doğum olayında tedirginim Ya. İlk doğumum yurt dışında suni sancı Sonra epidural ile oldu. 30 saatlik bi toplam süre 10 saat suni sancı 7 saati epidural 45 dk Doğum falan derken çok şükür ettim ve güzel geçtiğine inanıyorum. Burda özel hastahane olmasına rağmen epidural vermeZlerse artı normal Doğuma izin vermezlerse diye çekingenim. Doktor randevusuna bile nasıl girip çıktığımı anlamıyorum. Nolcak böyle Ya

Nasil gecti temizligin canim
Belim sancıyor ))))) Sadece mutfağı temizledim yıkadım sildim duvar dolap ve yemek yaptım.
Ama ev mis gibi oldu. Eşim halıları falan kaldırdı herşeyin altını yıkadı süpürdü rahatladım vallahi. Benim gücüm yetmiyor yoksa o kadarına

Peki bozduktan sonra yiyince òlctúgúnde kac cikoyo ölçümûn canim
Öyle uçmuyor canım. Diyette nasılsa 5 aşağı 5 yukarı aynı. Hani ben de baklava börek götürmüyorum. Dün pilav yedim yarım tabak, bu sabah çayıma iki küp şeker attım, önceki gün iki parmak eninde dondurma dilimi yedim gibi

Ben ucurtacak ne yedim ki hala aklim almiyor. Kisir dedigin full bulgur zaten. 2 parmak eninde dondurma diyorsun herhalde bir dilim ev yapimi kekten daha fazla seker icerir. Ilk defa 170 i gordum ve isyanlardayım

Orası neresi?

Ben ucurtacak ne yedim ki hala aklim almiyor. Kisir dedigin full bulgur zaten. 2 parmak eninde dondurma diyorsun herhalde bir dilim ev yapimi kekten daha fazla seker icerir. Ilk defa 170 i gordum ve isyanlardayım
Ev yapımı kekte tabiki çok daha az şeker var. Ne bileyim yaa akıl sır ermiyor ki

Haftalik ne kadar yeme hakkimiz varmis peki
Bende bugün bulgur yedim ama yükselmedi hemde kremali soğuk kahvede içtim dışarda yine yükselmedi sabah ekmeksiz az kahvaltı yaptım ama yüksekti benimki açken yükseliyor garip birşekilde kafam Allak bullak oldu

Gecen iste bunu sormustum bende

Şeker yüklemesi en son kaçıncı haftada yaptırılıyor kızlar. Ben hala yaptırmadım bugün tam 27 haftalık olduk

Hanimlar ben tatilde baya baya grip falan olmayi basardim. Bogazim da cok kotu. Agri kesici almam lazim ama kizima getirdigim calpolden icsem olur heralde di mi, ne kdr icmek lazim acaba bilen var mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…