2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba 2 gün kusma ve ishaldim.. doktor salgın oldugunu söyledi çok şükür atlattım ilaçsız bişeysiz.. haberiniz olsun istedim..

Chicco next2 me öneriyor benim bütün tecrübeli çevrem ben ondan almayı düşünüyorum

H

He bi de ben ucretsiz izni bir sene kullanabiliyorum iki yil yok biz de
Senin neden oyle. Sozlesmeli personel misin. Dogumdan sonra yari zamanli sut izniyle calisanlar cok. Arkadasim dis hastanesinde hemsire oyle calisti. 2 dogum yapti 5 sene arayla 2 sinde de oyle calisti. Arkadasim ptt de memur. O da 2 yil ucretsiz izin kullandi. 2 dogum yapti 2 sinde de kullandi. 4 yil calismadi yani. Sizde niye farkli

Çok fena çok burası o açıdan
8 hfta sonrası büyütmek iatiyorum dersen maaş vermiyo
Bebişimizin sadece yüzüne mi bakıcaz nasıl bakılacak bu çocuklara maaşsız
Canim sen ogretmendin degil mi. Sen de derslerini gunde 3 ders alsan haftada 15 sa maas karsiligini yapmis olursun. Geri kalan vakitte de evde olursun. Dogum yapanlara ders programini ayarlamiyorlar mi ki. Hem ablam hem eltim ogretmen. Gunde 2 veya 3 sa derse gidip geldiler cok uzun sure ve bebeklerini büyüttüler

Son düzenleme:
Ben eve cihaz aldim. Omron marka koldon olcen bir cihaz. Ara sira ordan takip ediyorum.

Son düzenleme:
Banada 2 yemek kasigi bulgur hakkin var dedi diyetisyen iki gùndúr yemekte bulgur yiyorum ondan dúsmúyormus bulguruda haftalik yiyecekmisiz

Su seker cihazini da kaldirip atasim var. Sol el bas parmagin yan tarafini deldim. Parmagin kokunden uca dogru sıkarak kan cikardim sonuc 170. Sol el orta parmagin ortasini deldim. Ucundan cikardim kani olctum 155. Hangisi dogru simdi. Iki turlu de ilk damla kani sildim.

canim basparmaklar ve serce parmajlardan òlčüm yapilmiyo sadece ortadaki 3 parmaktan yapiliyo

Arkadaşlar merhaba 2 gün kusma ve ishaldim.. doktor salgın oldugunu söyledi çok şükür atlattım ilaçsız bişeysiz.. haberiniz olsun istedim..
Çok geçmiş olsun canım. İyisin değilmi artık? Salgın hamileyken daha bir kötü olmuş, allahtan geçmiş, daha da gelmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…