2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım yaptırmış miydin hazırsa nereden almıştın?

Chicco next2 me öneriyor benim bütün tecrübeli çevrem ben ondan almayı düşünüyorum

Teşekkür ederim canım o piyasadaki en pahalı olan acaba diğerleriyle arada çok mu fark vardır bir fikrin var mı

Ben de titreşimli ana kucağı istiyorum kızlar. Gaz için çok iyi geliyormuş. 4moms favorim şuanda ama pahalı, alternatif bulamazsam onu alacağız inşallah

Sağol canım yarın sabah gidip yaptırayım. Önce açken kan alınacak sonra içicem o şeyi 1 saat sonra kanımı alacaklar. Sonra 1 saat sonra tekrar mı alacaklar kan. Ve ben hep orada mı olacagım eve gelmeden

Sağol canım yarın sabah gidip yaptırayım. Önce açken kan alınacak sonra içicem o şeyi 1 saat sonra kanımı alacaklar. Sonra 1 saat sonra tekrar mı alacaklar kan. Ve ben hep orada mı olacagım eve gelmeden
Yok kuzum sabah aç karnına verceksinsonra şekerli su iceceksin 1saat sonra vereceksin kan sonuçlarda şekerli suyu içip kan verdikten 3 saat sonra çıkıyor diye biliyorum

Yok kuzum sabah aç karnına verceksinsonra şekerli su iceceksin 1saat sonra vereceksin kan sonuçlarda şekerli suyu içip kan verdikten 3 saat sonra çıkıyor diye biliyorum
Sağol canım. Toplamda 2 kez kan vermiş olacagım yani di mi? 1 saat orada otururarak mi beklicem. Eve gelmiyecegım.

Selam kızlar bende şeker yüklemesi yaptırdım bugün çok şükür normal çıktı, ağzına tatlı sürmeyen ben tatlı delisi oldum bu hamilelikte. Ohh bee rahatça tatlı yiyebilirim ozaman dedim doktora çok kilo almışsın yeme dedi

Evet canim malesef hep orda oluyorsun birde fazla hareket etmemek lazimmis oyle soyledi hemsire

Aaa bi hamileyle tatlının arasna girilirmi hiç, bende canım cok fena dondurma isdiyor oda her gün cokda kilo aldım daha şimdiden 8 kilo almayı başardım kızımdan kalan 7 kiloyuda sayarsam şu an. 15 kilo fazlam var üsdüne kat kat eklenicekde sanırım, sen kac kilo aldın ki dr oyle dedi?

Ben şimdi çok aciktim vede 4 tane kepekli galeta yedim artik yarin aclik nasil cikar bilmiyorum ama ac acta olmuyoki

Girilmez dimi canım, tatlı yemesem kendi kendimi yicem Bende 9 kilo almışım. Ama olmam gereken kiloya yeni ulaştım zaten, çok zayıftım. 47 kilo ile hamile kaldım şuan 56 kiloyum. Boyum 1.62 normal değil mi sence de, tehdit içeriyormu ki?

Sadece sebzemi yemek gerekiyo acaba ayy ne zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…