2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim burdada öyle 2 ay önceden annelik iznine ayrılıyor 16 haftada doğum sonrası izin var. Ondan sonrası 1 senelik maaşsız izin alabiliyorsun.

Selam kızlar bugün sağlık ocağında randevum vardı tansiyonum normaldi nabzım 130 çıktı giderken halsizdim ve çarpıntı vardı ama gün içerisinde böyle olduğum için sıkıntı yapmadım doktor nabzin yüksek iyimisin atak rahatsızlığın varmi stresli donemdenmi geciyorsun dedi şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim yanigebeligim zor geçiyo stresliyim ve halsizim bunlara bağladım dedim ara ara nabzınıkontrol et kendini kötü hissedersendoktora görün dedi benimle aynıdurumları yaşayan varmi acaba tedirgin oldum biraz

evet tek gebelik canım.. doğumdan sonra bı sıkıntı olmazsa calısmayı dusunuyorum yıne..5 sene oldu burdayım ...

Yine iyi canım. Peki bu izin kullandığı için işden çıkarma yasaksa bu süreçte idare edilir. Tr ye geldiğim daha 3 sene olmadı her ülkenin nerdeyse suyundan içtim napam :)
Simdi bu haklarin hepsi iscilerde var. Henuz kamu memurlarina verilmedi ama onun da hazirligi yapiliyordu diye biliyorum. Takip edemedim. Ben 8 5 mesai yapmiyorum universiteler biraz daha esnek mesai acisindan. O yuzden takip etmedim. Ozel sektoru bilemiyorum. Onu ozelde calisan arkadaslar bilebilir belki

Valla bizdede calisanlar var yarim gun sonrasi %100 maas alan yok demekki fark ediyor
Sizin ozel sektor mu. Biz sut izninde 6 ay tam maas aliyoruz. Sut iznini birlestirip kullaninca yarim gun calisip tam maas almis oluyorsun. Gunde 2 kere 2 saat sut izni var diye biliyorum

Canim oglum cok sukur 1 hafta hep atesliydi 4 gundur atlatti insallah artik hic hasta olmaz dilegimiz bu sizler nasılsınız hersey yolunda mi herkesin bebisi iyidir insallah
Çok sevindim cnm atlatmasina inş bidaha hasta olmaz olsada hafif atlatir umarım. Bizlerde de durumlar aynı bebekler buyuyo, son 88 gün gözüküyor takvimde yavaştan yaklaşıyor doğum gunleri :)) senin bebiş nasıl harektlimi

Cnm ben anne yanina yapısık beşik degilde bambu beşik almıstim ekstra, sallanan tekerlekli evin her yerine goturuodum 6 ay yanimda yatırıp sonra kizimi kendi odasına geçirdim buyuk besikte yattı. Simdi oğlumda da ilk bambuyu kullanicam.

Haklısın canım. Sen, Sabirsiz61 , @wintersun sanırım en zor geçirenler. Rabbim kolay sıkıntısız doğum versin.
Canım kendimi onlarla kıyaslayamam bile nankörlük etmiş olurum en azından kalkıp ev içi işlerimi görebiliyorum çok şükür, bu Halime de şükür sağlıkla alalım inşallah kucağımıza :)

Eşinize geçmiş olsun ama yine de ağır iş yapma bence hemen hemen hepimiz kendimizi yorup sonra onun sıkıntısını yaşadık , uslanmaz bu kadın milleti

sadece kiloma bakıyorlar canım köydeyim sağlık ocağı yada eczanede yok
İmkan varsa eve bir tansiyon aleti alabilirsiniz ya da komşularda falan varsa arada ölçebilirsiniz, bana doktorum haftada bir tansiyon bak demişti her hafta bakamıyorum ama ara ara bakıyorum fırsatım oldukça

23 haftalık hamileyim. Dayanamadım acile gittim test yaptılar enfeksiyon çıktı idrar yollarında

Hicte nankorluk olmaz aslinda herkes kendi çektiğini biliyor herkesede kendi yasadigi cok gelir ama yinede suan isini gucunu gorebilmek luks cidden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…