2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu gun bende seker olcumu yaptirdim kadin git karnini doyur gel tuzlu bir seylerle dedi bende gittim doyurdum sonra glikozu ictim bir saat sonra iki tup kan aldi gidebilirsin dedi. Anlamadim.herkes farklimi yapiyor
Bende sabah aç karnına gittim su bile içme dedi önce kan aldı, hemen ardından glukoz içtim 1 saat sonra tekrar kan aldı, ve 1 saat sonra tekrar alındı. Yani toplamda 3 kez kan verdim. 1 Açlık ve 2 tokluk sonucu verdi. Seninki çok daha farklıymış.

Ben dahil kimse bu isi net cozebilmis degil canim. Kısır ve kek cızzzz onu anladim bugun. Taaaa 4. Saatte sekerim dustu ya saka gibi. Saat 16.30 dan beri yemek yemedim.

Gebelikte olanı bilmiyorum ama insülin kullanıyor annem doktorunun dediği şey 6 öğün az ve sik yemek yemek az yiyince şeker az çıkar mantığı yok bukezde düşüyor ayrıca evde yapılsa bile kek beyaz un şeker yag ile yapıldığı için etkiliyor malesef uğramasi çok zor gerçekten Allah yardım etsin ama düzene sokulmicak birşey değil az kaldı doğuma ozaman kadar hayat düzeni haline getireceklerini söyledi bu rutuni

Teşekkür ederim canım yaptırmış miydin hazırsa nereden almıştın?

Teşekkür ederim canım o piyasadaki en pahalı olan acaba diğerleriyle arada çok mu fark vardır bir fikrin var mı

Canim hazır aldık istanbul Şirinevler de bir magazaydi ben gitmemistim eşim almıştı ben sadece modeli göstermiştim.

Hıçkırıkları bende anlamıyorum hareket mi ediyor hıçkırıyormu ayırt edemiyorum
Cnm hıçkırık tekme gibi olmuo karninın bi noktasına surekli saniyede pıt pıt şeklinde hafif vuruslar oluyor hatta geçen muaene sırasında doktor hıçkırık tuttu demişti yine aynı şekilde aynı noktaya pıt pıt oldu

Ben dahil kimse bu isi net cozebilmis degil canim. Kısır ve kek cızzzz onu anladim bugun. Taaaa 4. Saatte sekerim dustu ya saka gibi. Saat 16.30 dan beri yemek yemedim.
Kabus gibi ayy bu çocuklar sağ salim doğsalar hayırlısıyla ya

Gece oldumu bana bir susuzlama hissi geliyor yanıyorum. İç , iç, sabaha kadar eçwc gitmekten uyku da kalmıyor taa sabah 6 kadar
@Dumudo ,ben de şekerimi öyle ölçüyorum iki üç gündür. Gözüme ağırlık karanlık çökerse çıkmıştır, çökmezse devam

Teşekkür ederim canım yaptırmış miydin hazırsa nereden almıştın?

Teşekkür ederim canım o piyasadaki en pahalı olan acaba diğerleriyle arada çok mu fark vardır bir fikrin var mı
Gidip bakmak lazım ebebek joker fln aradaki farklara bakmak için aslında.. hiç bilmiyorum inan..

Burun aspiratöru biberon emzik konusunda hala kafam karisik
Biberonu hangi firmanın süt pompasını aldıysan ondan al derim canım. Ondan buna dökmek zorunda kalmazsın direkt biberonu bağlar değiştirirsin. Emzik bir tane göğüs ucunun şekline büyüklüğüne uygun al, yabancı gelmesin her çocuk farklı emzik tercih ediyor benim kız hiçbirini emmedi. Bir akrabaminki en pahalı emzikleri reddetti (annesi sırf gösteriş meraklısı olduğundan en pahalı alıyordu) bakkalda markette satılan en ucuz emziği öyle iştahla emdi ki

Aynen öyle emzik olayı hiç belli olmuyor okadar para verip bakkalda satılan da emebilir blmiyorum nasıl olcak süt pompası da almadım ben sence alınmalı mi

Aynen öyle emzik olayı hiç belli olmuyor okadar para verip bakkalda satılan da emebilir blmiyorum nasıl olcak süt pompası da almadım ben sence alınmalı mi
Süt pompası al mutlaka canım. Bende avent manualdı. Diyelim bebiş sol göğsü emdi doydu uyudu, solda kalanı sağıp atıyordum. Bir dahaki acıktığında sağ dolu hazır oluyor, onu emzirdim, şimdi sağda kalanı atıyoruz, sol 6 saattir dinlendiği için full hazır oluyor bir dahakine. İçinde kaldığı zaman süt azalıyor çünkü beyine bebeğe şu kadar ml yetiyor sinyali gidiyor. Ama bebek büyüdükçe ihtiyacı artıyor haliyle. Başından alıştırırsan göğüsleri süt üretme periyoduna çok iyi oluyor canım. 3 seneye güç bela kurtuldum emzirmekten

Süper ya anne sütü gibisi yok tabii avent den memnunmusun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…