2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de ebebekte olan titreşimliden alacaktık, bir de internette bakalım dedik. Gerçekten ikimiz de 4moms mamaroo ya bayıldık. Bir tek emzirmesi eksik. Kızımda anam ağlamıştı geceleri ayakta rüya görüyordum , sabaha karşı arabaya koyup sokakları dolaşıyorduk. Onun için parası gözüme görünmüyor şuan. Adamlar yapmış yani

Olmadi onu dogum yapar sonra alirim napayim oncelik gogus kalkaniymis

Çok sevindim canım. Gözün aydın

Bence normal dr hepsi bi qarıp canım, ben 165 boyla 74 hamile kaldım şuan 82 ve dr bi dur demiyor ye diyor sadıce anlam veremiyorum, sen qayet iyisin bence.

jokerde var gidip canlısını da gör görmediysen zaten ondan sonra kolay kolay beğenmiyor insan bir şeyi :)

Olmadi onu dogum yapar sonra alirim napayim oncelik gogus kalkaniymis
Ben Smartannenin de önerisiyle bunu sipariş ettim canım. Daha gelmedi ama. Emzirirken diğerinden akan sütü toplamak için. Sağmak içinse avent aldım Fotoğraf yükleyemiyorum hata veriyor, link atayım bak istersen canım.
2018 Manuel Göğüs Pompası Güçlü Bebek Meme Emme Besleme Süt Şişeleri Göğüsler Pompaları Şişe Emme
http://s.aliexpress.com/6ruMzAFf?fromSns=Копировать

Bu arada, elektrikli pompanın kirası ne kadar oluyor ki merak ettim?

İyi haberlerle gel inşallah canım

Doktor bebeği muane etmedi nts için çağırmış heveslenmistim görmek için kasılmalar ilaç içmeme ragmen yoktu bugün ilaçsız bakalım demişti çok şükür ama günde 1 e düşürdü ve 2 hafta daha az az yürüyerek istirahat e devam dedi

Bence normal dr hepsi bi qarıp canım, ben 165 boyla 74 hamile kaldım şuan 82 ve dr bi dur demiyor ye diyor sadıce anlam veremiyorum, sen qayet iyisin bence.
Şöyle ye diyen bi doktor bulamadım :) O ne yaptın sen ne yaptın sen diye diye başımdaki kocada lokmlarımı sayar oldu diyorum millet karısına ye karıcım der benim dur çekip yollıyım der :) 63 le kaldım 74 olduk

Gözün aydın canım. Şükür kaslmalar geçmiş, az daha dikkat edersin olır biter. Güzel haberini aldık şükür

tam rakamını bilmiyorum
ama şöyleymiş sistem biberon kısmını ve boyu bişeyini satın alıyormuşsun hijyen açısından
motorunu kiralıyorlarmış
her marka model şehir firma değişiyor
ama ev tiplerine göre %40 falan daha kuvvetli oluyormuş

Pahalı olur yine. Almak daha iyiymiş nerden baksan 300 tl yi geçer. Süt azlığında işe yarar belki ben manüelle de iyi idare ettiğimden hiç aklıma gelmemişti. İnşallah bunda da sütüm olur.

Öylede yapabilirsin cnm. Ben Göğüs kalkani değilde göğus pedi kullanmıştım
Kalkan memeye camasir temasini onluyor ayrica yara yada aci varsa hava aldirdigi icin icin hemen toparlaniyor. Ama ped yada bezler direkt memeye yapistigi icin malesef acida yarada duzelmiyor. Pedi biraz daha ilerleyen donemde misal 40 cikinca kullanmak daha cazip sanki ben oyle yapmistim.

Benimki her gidişimde kilo alacaksın diyor, ilk başlarda 22 kiloya kadar izin veriyorum sana demişti. Son gittiğimde diyor ki bak bu ay en az 2 kilo alacaksın eşine hiç söylemiyorum sen al diyor , biliyor eşimin ye ye diye başımın etini yiyeceğini

Pahalı olur yine. Almak daha iyiymiş nerden baksan 300 tl yi geçer. Süt azlığında işe yarar belki ben manüelle de iyi idare ettiğimden hiç aklıma gelmemişti. İnşallah bunda da sütüm olur.

aylık 100 tl gibi bişi sanırım ama
ben çalışacağım için manuel çok zor olur eletkrikli daha iş görür diye düşünüyorum
bakalım tabii fikrim değişir kesin o zamana :)

22 mi:) çok değil mi
zayıf hamıle kalanlara bıle en fazla 16-17 dıyolar dıye okumustum
gercı doktor dıyosa vardır bıldıgı
soncta 30 kılo alıp doguranlarda var skntı olmuyor

vay beee
benim doktor ilk gittim maximum 10 kilo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…