2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok sagol cnm biri daha söyledi ama denememiştim işe yarar bir yöntem demekkı anlattığın içinde cok tesekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN

Elektirikli alayim dedim teklisi bile 250 tl cok pahali bilemedim

Deneyimli annisler burun aspiratöru sizce hangisi alinmali
Ben ilk chicco burun aspiratörü almistim ucu sıkmaliydı hala kullanırım şimdi yenileri çıktı birde brunonun annenin hortumu kendi nefesiyle çektiği vardı onuda aldim ama Chicco yu daha çok kullandım. Kesinlikle aspiratör olmasi gerekiyor cnm evde çünkü çok tikaniyorlar

Selamlar bayanlarr

Minik kuzular teyze olmuşsun canım gözünüz aydın hayırlı evlat olsun sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallahh

şeker yüklemeleri iyi geçmiş okuyabildiğim kadarıyla
maşallahh hepinize

şeker olayına takılmışsınız yine
şekeri sırf şeker yükseltmiyor ki
un yağ var içinde onlar da yükseltiyor
ve bi tabak bulgur bayağı çok

limonlu sodanın şekeri düşürdüğünü ilk kez burda duydum ben
belki sizlerdeki geçici şeker olduğu için iyi geliyordur ama bilmiyorum tabii
babam birçok şeye tarçın atarak tüketiyor o dengeyi sağlıyormuş

benimnormalde bu hafta gitmem lazımdı doktora şekerim ölçülecekti ama işlerim çok o yüzden 19 mayısta gidicem zaten yükleme yapılmayacak
haftaya kendim ölçmeye başlıcam o sonuçları götürcem doktora da

ben emzik avent sootie aldım bakalım sevecek mi umarım sever kullanır
biberon bebedorun almıştım başka da almadım
belki biberonla değilde ilk zamanlarda damlalıkla falan veririz mamayı düşünüyorum

pompa almıcam şimdilik eğer gerekirse sonrasında hastane tipi kiralarım diyorum
hem işim bitince yer kaplamaz hem daha güçlü

Nesrinay86 elektrikli anakucağı ben daha gebe değilken bakıyorduk eşim 4momslara hasta ama
bizim gelirimiz o tarz birşey için yeterli değildi
öyle olunca vazgeçtim
arkadaşlarımın aldığı da titreşimli zaten bende o markayı alacaktım zaten kullanacağı maximum 1 sene idare eder diye düşünüyorum

Elektirikli alayim dedim teklisi bile 250 tl cok pahali bilemedim
Cnm ben medela elektrikli ve pilli sut pompasini almıştım bi yere gitmek istedigimde bebeği birine birakmak gerektiğinde yada fazla sütünü saklayabilmek için cok gerekli diye dusunuorum . Manualler hakkında çok bilgim yok ama elektrikli olandan Çok memnun klmistim yine kullanicam kismetse.

Gözünaydın canım çok sevindim böyle şekeri çıkmayan arkadaşlara çok seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…