2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

5 miiii
benimkisi 1 de bile çok geliyor

parmağımın ucuna doğru deliyorum ben genelde çıkıyor

iğnede sorun olbilir mi tam çıkmıyor olabilir mi
İğneyi değiştirsem de sonuç değişmedi. Eşim denedi, 3.kademede damla damla aktı onun. Benimkinde 5.kademede parmağımı sıka sıka zor çıkarıyorum. Derim kaplumbağa derisi gibi kalın mı acaba Hatta bir seferinde az kan çıktığı in ölçmedi alet, stripi değiştirmek zorunda kaldım.

Ya oluyor bir sürü böyle seyler. Ben eski gözüme hoş gelmeyen şeyleri veririm birine zaten. Hiç kafayı takmamak lazım aslında bir süre elinde tutup elden çıkarmak. Hiç kimseye söylemeden etmeden nerden bilecekler. Sorarlarsada dolapların birinde ama nerde diyip geçiştirmek.

Annem de dün diyor bebek yorganı yatağı 2 nevresim takımı battaniye alt açma falan yaptırıyorum diye , kalanını da ya sen gelince ya ben geldiğimde çıkcaz beğenirsin alıcaz dedi, kv ve görümcem de kaç Aydır lohusa takımı alıcım dedi üzerine kaç kere görüştük, eşim diyor ki hadi siz çıkın alışverişe bakın biz zor gidip geliyoruz diye çünkü artık bu alıcaz alıcaz muhabbeti bitsin istiyoruz ikimiz de ama maalesef vakit dar daha araştırmadık diye diye uzadı gitti. Hiç sevmem bu hediye muhabbetlerinin konuşa konuşa uzamasını, bana göre ya alırsın ya da söyleyip durmazsın en sonunda ben alıcam diycem ki ben aldım hiç gerek kalmadı diye olacak bitecek herhalde

bence tam damara denk gelmiyor
ben önceden ölçerken arada acıdıysa canım kanıyordu acı yoksa kanda olmuyordu
normal iğneyle dedin mi ?

ya bilse de zevk benim çocuk benimde
tarzı çok itici ne yazık ki

Günaydın canlar
Ben kendimi alılverişe verdim site site gezip karar vermeye çalışıyorum
Çok işim var çokkk :)

ohhhh beğendiklerini at bize de neler alıyorsun görelim :)
iyi alışverişler

rofleli_kedi hadı ınsallah gelir yaa herseyden önce eşime haksız cıkmak istemıyorum

gelsin zaten stresliyim :) bi rahatlasak ne güzel olacak
kurmasam da evde dursun istiyorum

Ben Elazığ'da doktora gidiyordum burdakinden daha iyi hizmet öyle söyleyim sana bingol de de var bir doktor çok iyi devlet bilmiyorum ama özelde sknti yaşamadım Bingöl merkez mi

kiğılıyız canım.
ama kışın yerleşık bir tek halam var kiğıda bir de köyde bir halam
onun harıcınde tüm akrabalarımız istnabulda
bizimkılerde 33-34 sene önce gelmışler istanbula
yazdan yaza bazen annem gıdıyor o kadar
ben en son ne zaman gıttım bilmıyorum ınan ama cok merak edıyorum

öğle yemeği için biraz uzaga gittim yavas yavas gidip geldim
yürürken cok yormadım kendımı
sımdı de soda içiyorum ama karnım cok fena
aşırı aşırı gergin

yediğin fgaz yapmıştır belki

çok da yemedim sankı ama yine de rahatsız oldum
soda ıyı gelır ınsallah
az önce yöneticim dıyokı senın 2. bu rahat gecıyodur
ıcımden dedım bilsen neler yasıyorum:)
ilkınde hamıle gıbı degılmısım bu sefer anladım

ılk 4 ay mıde bulantısı kanama vardı benı benden alan
onlar bı gectı
son aya kadar hop hop zıp zıp gectı

Edevlet de yeni bi uygulama varmış. İstediğiniz soruyu sorabiliyosunuz. Bende 8 aylık hamileyim oruç tutabilir miyim diye sordum. Şimdi cevabı aynen yapıştırıyorm...

İslam dini, ilke olarak kişileri güçleri nispetinde sorumlu tutmuş, güçlerini aşan veya sıkıntıya yol açan durumlarda kolaylaştırıcı hükümler getirmiştir. Bu genel ilke uyarınca farz olan Ramazan orucu ibadetini belli şartlara bağlı olarak erteleme konusunda bazı ruhsatlar getirilmiştir. Kur’an-ı Kerim’de şöyle buyrulmuştur: “Ey inananlar! Oruç sizden öncekilere farz kılındığı gibi, Allah’a karşı gelmekten sakınasınız diye, size de sayılı günlerde farz kılındı. İçinizden hasta olan veya yolculukta bulunan, tutamadığı günler sayısınca diğer günlerde tutar. Oruca dayanamayanlar, bir düşkünü doyuracak kadar fidye verir. Kim gönülden iyilik yaparsa, o iyilik kendisinedir. Eğer bilirseniz, oruç tutmanız sizin için daha iyidir.” (Bakara, 2/183-184) Ramazan ayında oruç tutmamayı mübah kılan mazeretlerden biri de gebe ve emzikli olmaktır. Oruç tuttuğu takdirde kendisinin veya çocuğunun zarar görmesi muhtemel olan gebe veya emzikli kadınlar da, sağlık durumu oruç tutmak için elverişli olmayanlar arasında değerlendirilmiştir. Bu durumda olanlar da oruç tutmayabilirler. Hatta zarar görme ihtimali kuvvetli ise tutmamaları gerekir. Durumları normale döndüğünde tutamadıkları oruçları kaza ederler (Sahnun, el-Müdevvene, I, 278-279; Şirazi, el-Mühezzeb, I, 328; İbn Kudame, el-Kafi, I, 433-434; Kasani, Bedai’, II, 97). Ruhsata gerekçe olan hal ortadan kalkınca tutulamayan oruçlar kaza edilir. İyileşmesi mümkün olmayacak şekilde hasta olmak, ya da aşırı yaşlı bulunmak gibi oruç tutmaya sürekli bir engelin bulunması halinde tutulamayan her oruç için bir fidye verilir. Bir oruç fidyesi bir fıtır sadakası miktarıdır. Bir fıtır sadakası ise, bir kimseyi orta hallisi ile bir gün doyurabilecek yiyecek miktarı veya bunun parasal karşılığıdır. Alıntı yaptım başka biryerden kızlar aklına takılan olursa diye paylaşmak istedim

2. gebelik daha rahat olur diye bi düşünce hep var hakikaten de

detay bilmiyor dimi iş yerindekiler hoş bilseler ne yapabilecekler sanki

normalde gaz yapmayan şey etkileyebiliyor ya şimdi bünyeyi :) yediğini unutmayıp bi daha yediğinde yine denersin gerginlik olursa bi süre rafa kalkar :)
ya da bebiş sevmiyor demektir

İşimiz çok zor ama he he deyip kendi bildiğimizi okumasak deliririz sende öyle yap. Ayrıca birşey almıyorsa kimin ne aldığınada karışamaz ayrıca benim bildiğim evlenirken olabilirde bebek ile ilgili şeyleri oda falan erkek tarafı yapııjkınjnjjjnnjjnjj
bakamadıkları için doğurmuyorlar canım cesaret edemiyorlar çok çocuk aldırmış bide onuda övünerek söyler. Sırf gezim tozim hayatımı yaşim demek için yapılmazki böyle şeyler evlenmesin daha iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…