- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.243
- 198
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #37.921
Ay bayıldım seninkilere, full aksiyon
İğneyi değiştirsem de sonuç değişmedi. Eşim denedi, 3.kademede damla damla aktı onun. Benimkinde 5.kademede parmağımı sıka sıka zor çıkarıyorum. Derim kaplumbağa derisi gibi kalın mı acaba5 miiii
benimkisi 1 de bile çok geliyor
parmağımın ucuna doğru deliyorum ben genelde çıkıyor
iğnede sorun olbilir mi tam çıkmıyor olabilir mi
Ya oluyor bir sürü böyle seyler. Ben eski gözüme hoş gelmeyen şeyleri veririm birine zaten. Hiç kafayı takmamak lazım aslında bir süre elinde tutup elden çıkarmak. Hiç kimseye söylemeden etmeden nerden bilecekler. Sorarlarsada dolapların birinde ama nerde diyip geçiştirmek.ben örgü hayatımda hiç giymedim kendimi bildiğimden beri
daha gebeliği öğrendim dedim ki bakın örgü istemiyorum
çocuğa da giydirmem birer tane hatıra olarak yapın yeter
kv benim değişik bir kadın
1 tl ye ip alıp millete hediye götürmek için ördüğü yelek vardı
güya ben görmüşüm çok güzel demişim daha gebe bile değilken o da benim çocuğuma saklamış mavi beyaz pembe böyle
ya kendi torunun madem yapacaksın al doğru düzgün bir ip de ondan ör yok
geçende yelek örcem de been ne renk öreyim mavi ip aldım aslında ama dedi
dedim ki giydirmicem diyorum ip aldım diyorum
kız olacak biliyorsun neden mavi alıyorsun
takıl kafana göre nasılsa sallamayacaksın beni dedim
eşimde söylemiş kaç kere ben yokken bak giydirmem diyor ısrar etme diye
birde tehdit ediyor
çocuğu doldurup bana gönderecekmiş ben babannemin ördüğü yeleği giymek istiyorum deyip ağlayacakmış
dedim ki bulursa yelek giyer beklesin
görümcem de lcw den 2 tane eşofman altı getirdi 2 li satılıyormuş
bacağında boys clup yazıyor hatta
kız olduğu belliydi onu da getirdiğinde
ya oğluna geldi ufak diye giydiremedi bana verdi çünkü değiştirme fişi falan bişey yoktu üstünde
ya da başkasına aldı bize verdi bilmiyorum
Annem de dün diyor bebek yorganı yatağı 2 nevresim takımı battaniye alt açma falan yaptırıyorum diye , kalanını da ya sen gelince ya ben geldiğimde çıkcaz beğenirsin alıcaz dedi, kv ve görümcem de kaç Aydır lohusa takımı alıcım dedi üzerine kaç kere görüştük, eşim diyor ki hadi siz çıkın alışverişe bakın biz zor gidip geliyoruz diye çünkü artık bu alıcaz alıcaz muhabbeti bitsin istiyoruz ikimiz de ama maalesef vakit dar daha araştırmadık diye diye uzadı gitti. Hiç sevmem bu hediye muhabbetlerinin konuşa konuşa uzamasını, bana göre ya alırsın ya da söyleyip durmazsın en sonunda ben alıcam diycem ki ben aldım hiç gerek kalmadı diye olacak bitecek herhaldeSayemde olurmu canım hepimiz bir birimize gördüğümüzü öneriyoruz.
Benim kv patiler örüyor doğar doğmaz giymek için. Diyorum anne biraz büyük ör bunları, temmuzda doğacak çocuk. Bir iki de yelek örmüş, o kadar. Görümcem bir hastane çıkışıyla battaniye almış. Annemler bir küçük koli yolladılar, yenidoğan için, yarın postane teslim eder inşallah. Babam 1000$ verecek, ayriyeten burda alışverişe götürecek şimdiden biliyorum
Allah kolaylik versin canim halledersinGünaydın canlar
Ben kendimi alılverişe verdim site site gezip karar vermeye çalışıyorum
Çok işim var çokkk :)
Günaydın, Kolay gelsin , ben de aynıyım o site senin bu site benim gezip duruyorumGünaydın canlar
İğneyi değiştirsem de sonuç değişmedi. Eşim denedi, 3.kademede damla damla aktı onun. Benimkinde 5.kademede parmağımı sıka sıka zor çıkarıyorum. Derim kaplumbağa derisi gibi kalın mı acabaHatta bir seferinde az kan çıktığı in ölçmedi alet, stripi değiştirmek zorunda kaldım.
Ya oluyor bir sürü böyle seyler. Ben eski gözüme hoş gelmeyen şeyleri veririm birine zaten. Hiç kafayı takmamak lazım aslında bir süre elinde tutup elden çıkarmak. Hiç kimseye söylemeden etmeden nerden bilecekler. Sorarlarsada dolapların birinde ama nerde diyip geçiştirmek.
Günaydın canlar
Ben Elazığ'da doktora gidiyordum burdakinden daha iyi hizmet öyle söyleyim sana bingol de de var bir doktor çok iyi devlet bilmiyorum ama özelde sknti yaşamadım Bingöl merkez mi
öğle yemeği için biraz uzaga gittim yavas yavas gidip geldim
yürürken cok yormadım kendımı
sımdı de soda içiyorum ama karnım cok fena
aşırı aşırı gergin
yediğin fgaz yapmıştır belki
çok da yemedim sankı ama yine de rahatsız oldum
soda ıyı gelır ınsallah
az önce yöneticim dıyokı senın 2. bu rahat gecıyodur
ıcımden dedım bilsen neler yasıyorum:)
ilkınde hamıle gıbı degılmısım bu sefer anladım
ılk 4 ay mıde bulantısı kanama vardı benı benden alan
onlar bı gectı
son aya kadar hop hop zıp zıp gectı
Yarın dr randevum var bakalım bizim oğlanin kilosu ne durumda kac grm almış paylasirım cnmKızlar bu haftalarda bebekler ortalama hafta kaç gram alıyorlar
Yemeğin, yağından, salçasından ya işte içindeki bir baharatından olabilir canım.öğle yemeği için biraz uzaga gittim yavas yavas gidip geldim
yürürken cok yormadım kendımı
sımdı de soda içiyorum ama karnım cok fena
aşırı aşırı gergin
İşimiz çok zor ama he he deyip kendi bildiğimizi okumasak deliririz sende öyle yap. Ayrıca birşey almıyorsa kimin ne aldığınada karışamaz ayrıca benim bildiğim evlenirken olabilirde bebek ile ilgili şeyleri oda falan erkek tarafı yapııjkınjnjjjnnjjnjjKızlar benim kayınvalide de bi acayip ben kimseden bişey beklemiyorum ama bana sürekli bebeğe eşimin küçüklük eşyalarını vereceğini söylüyor 30 sene geçmiş üstünden kabul etmek istemiyorumjnınnnnnn mağazalar eşya dolu ben kendim alırım elini cebine atıp da bebeğime babaanne olarak bir hediye almıyacaksa eskiden kalma eşyaları hiç vermesin. Benim annem bebeğe neler ördü neler aldı dahada yapıyor bide bana diyorlar ki anneanne yapar beşiğide anneanne alır deyip duruyorlar. Bende dedim biz aldık bebek odasını gerek yok dedim. Ne kadar tuhaf insanlar var ya
bakamadıkları için doğurmuyorlar canım cesaret edemiyorlar çok çocuk aldırmış bide onuda övünerek söyler. Sırf gezim tozim hayatımı yaşim demek için yapılmazki böyle şeyler evlenmesin daha iyi bence.ben hep yası buyuk teyzelerın tek cocugu varsa
olmadıgı ıcın dogurmamıslardır sanıyodum, saglık nedenıyle yanı
hanı istemedım yapmadım deyınce garıpsıyorum
sımdı onu yapan cok var, yas faktoru, kariyer, saglık maddi manevi
tek olsun dıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?