2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ıyı hayırlı olsun canım gule gule gıy ınsallah

Ya kıyamam :) sende haklısın tabi ki ama kırma bence de ne güzel önemsiyor seni millet kaynanadan ne çekiyor. Ama dediğin gibi senin de heveslerin beğenip almak istediklerin var konuş güzelce beraber çıkıp alalım de. Allah'ım huzurunuzu daim etsin ilgi sevgi güzel şey

çok kötü ya iş yerinde de birden sol bacağım boşalıyor düşecek gibi oluyorum. magnezyum falan da kullanıyorum ama etki etmedi sanırım

Doktorun numarası yok bende gittiğim doktor akşam geliyor hastaneye
canım benimki de hafta içi baya hareketli hafta sonu hep hareketsiz. doktora sordum. gün içinde 10 kereden fazla hareket ediyorsa sıkıntı yok dedi. akşam yan yatınca hareketleniyor çok. sonra uyku moduna geçince ben ya hissetmiyorum yada hareket etmiyor. çok sıkıntıya sokma kendini. bi lokmacık çikolata ye sola doğru uzan o zaman başlar hafiften kıpırdanmalar :)

Benim kv 1 çocuktan baska yapmam demiş eşimi doğurmuş başkada bakamazmış zaten buna bakamamış. Herseye karısmaktansa hiçbirşey yapmamasını tercih ederim çünkü bu şekilde sinirlerim bozuluyo

Tamam teşekkür ederim

Kızlar benim kayınvalide de bi acayip ben kimseden bişey beklemiyorum ama bana sürekli bebeğe eşimin küçüklük eşyalarını vereceğini söylüyor 30 sene geçmiş üstünden kabul etmek istemiyorum mağazalar eşya dolu ben kendim alırım elini cebine atıp da bebeğime babaanne olarak bir hediye almıyacaksa eskiden kalma eşyaları hiç vermesin. Benim annem bebeğe neler ördü neler aldı dahada yapıyor bide bana diyorlar ki anneanne yapar beşiğide anneanne alır deyip duruyorlar. Bende dedim biz aldık bebek odasını gerek yok dedim. Ne kadar tuhaf insanlar var ya

Kızlar diyabetisyendeyim ilk tokluk şekerim ölçüldü ve çok iyi çıktı. Yarından itibaren evde kendim açlık tokluk ölçecem günde 4 kereymiş benim parmaklarda gidecek az kayın aranıza gircem 1 haftalık not tutacam deftere. Makinayı ve detayları kan nasıl alınıyor gösterecem size evde ilk kanı silme gibi birşey yokmuş yalnış bilgiler var hepsini anlatacam size

Sen yine al onları minik minik eşinden hatıra aslında. Sende her seferinde annenlerin aldıgı şeyleri yaptıkları herseyi foto çek yolla kendilerine. Anneannesi torununa neler almiş neler almiş ballandıra ballandıra anlat :)

Kızlar ilginiz için teşekkür ederim ceviz falan yedim oturdum müzik açtım bebek tepki verdi rahatladı icim ya çok korkmuştum. İçim rahatladı.
Ama zaten her an hareket halinde olmuyorlar. Nasıl olsunlar. Sen çok yoruldugunda ayakta kaldıgında pek hareket etmezler onlarda yorulur dinlenirlermiş.

Benim kv 1 çocuktan baska yapmam demiş eşimi doğurmuş başkada bakamazmış zaten buna bakamamış. Herseye karısmaktansa hiçbirşey yapmamasını tercih ederim çünkü bu şekilde sinirlerim bozuluyo

ben hep yası buyuk teyzelerın tek cocugu varsa
olmadıgı ıcın dogurmamıslardır sanıyodum, saglık nedenıyle yanı

hanı istemedım yapmadım deyınce garıpsıyorum

sımdı onu yapan cok var, yas faktoru, kariyer, saglık maddi manevi
tek olsun dıyolar

Ama zaten her an hareket halinde olmuyorlar. Nasıl olsunlar. Sen çok yoruldugunda ayakta kaldıgında pek hareket etmezler onlarda yorulur dinlenirlermiş.
İşte ben dün geceden beri hissetmeyince korktum sabahta oturdum yarm saat elim karnında bekledim tepki vermedi dedim bişey mi oldu. İki defa düşük yaşadım bu üçüncü gebelik bu sefer çok evhamlı oldum birşey olucak diye ya Allah nasip ederse ilk çocuğumu alıcam kucagıma

Aynen bende öyle düşünüyorum. Mesela şöyle birşey olsa tamam derim esimden hatıra bir iki eşya saklamış olsa verse bende giydiririm ama kayınvalidem pantolon kazak geçtim ta bezlerine zıbınlarına kadar saklamış hicbirseyi atmamış biraz cimdiridir kendisi eline cebine atmak istemiyor onun yerine sakladığı eşyaları vermek istiyor buda bana tuhaf geliyor. Kendimi düşünüyorum ben torunuma yapamam öyle bişey ne güzel şeyler var mağazalar da gezerim bakarım alırım yani ama işte herkes bir değil :)

Bende çok evhamlıyım benimde tedavi ile oldu korkularım var elbet ama korkunun ecele faydası olmuyor. Çünkü biz ne yaparsak yapalım Allahın dediği oluyor. Kötü şeyleri getirmemek en iyisi yoksa iyice dibe düşüyoruz. Bebeği dinlemeye çaliştıkça hareket etmiyor ne zaman bırakırsan kendini o zaman hareketleniyor. Sıkma kendini güzel şeyler düşün

Selam kızlar

uykusuzluktan bitmiş bir ben varım
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
sabah 6 dan sonra

C cagla1809 ben odayı unuttum bile
zaten teslimi 17 sine attılar ya yine gelmezse şikayet edicem :)

D Doga27 şeker çıktığı için normalde yasaktır ama bir parça çikolata çok zarar vermez teredütte kalırsan at ağzına
günün her saati hareketli olmuyorlar zaten
uyku düzeni kendine göre değişiyor ya ondandır

D _Depply_ iyi günlerde kullan aldıklarını

resimleri gece çektim biraz kötüler kusura bakmayın siyah olanı giydiğim için atamadım ama etiketini atıcam
koddan bakarsınız gidince
tayt gri ama çok acayip durmuş : 20 tl
tshirtler 2 li satılıyor 40 tl
uzun kollu olan da yine 20 tl

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-05-15 at 11.21.56 (1).webp
    14 KB · Görüntüleme: 74
  • WhatsApp Image 2018-05-15 at 11.21.56.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 75
  • WhatsApp Image 2018-05-15 at 11.21.57 (1).webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 63
  • WhatsApp Image 2018-05-15 at 11.21.57.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 73
  • WhatsApp Image 2018-05-15 at 11.21.58.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 77
  • WhatsApp Image 2018-05-15 at 11.24.51.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar ilginiz için teşekkür ederim ceviz falan yedim oturdum müzik açtım bebek tepki verdi rahatladı icim ya çok korkmuştum. İçim rahatladı.
Böyle durumlarda hareket falan hissetmessen doktorada gidemiosan aile hekimine git cnm ordaki hemşireler takip acisindan bebeğin kalbini dinliyorlar için rahatlamış olur. Ben dun tetonoz için gittiğimde bile oğlumun kalbini dinlediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…