2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok haklısın canım. Benim kayınvalidemde eşimin sünnetlik yorganını vermişti bana evlenirken. Kendisinde yer açılsın diye. Benimde bazanın altında kocaman yer kaplıyor. Vereceğim ihtiyacı olan birine. Bende yapmam torunuma öyle şeyler ama bazıları böyle maalesef. Sende al ver onları başka birine. Saklarsan duru öyle yıllarca bir köşede

rofleli_kedi hayırlı olsun canım aldıkların baya idare eder senı.. Dişin gectımı nasıl oldunn? Odayı bna cuma burdan cıkcak dedıler sana persembe teslimat yani inşallah bu sefer gelir ya

Çok güzel ve çok ta uygunmuş canım. Güle güle giy

D Doga27 benim kv de güya bişiler alacaktı alışverişe gidicem diye 50 kere söyledim duymazdan geldi
1 ay oldu ben alışveriş yapalı
alt katımda oturuyor hadi bişi almadın sormadı bile ne aldın getir bakayım ya da geleyim bakayım diye
3 çocuk 5 torun büyüttüğü battaniye yorganları vermek istedi
istemedim ben
annem aldı bayağı bişi destek de oluyorlar
sende görmezden gelmeye çalış eşinle tartışma bu konudan

C cagla1809 eğer horozla gelecekse o haftanın her günü gelmiyor buraya
belki haftayı bile bulur ama 17 sinde nakliyatta vs diye mail mesaj gelmezse o zaman tüm olumsuz enerjimi onlara yönlendiricem :)

D _Depply_ diğer model kotun paçaları güzel durmuyordu dar değil geniş değil :) demek zevkler aynı

Nesrinay86 sağol canım sayende aldım valla sen demesen :)

Sayemde olurmu canım hepimiz bir birimize gördüğümüzü öneriyoruz.
Benim kv patiler örüyor doğar doğmaz giymek için. Diyorum anne biraz büyük ör bunları, temmuzda doğacak çocuk. Bir iki de yelek örmüş, o kadar. Görümcem bir hastane çıkışıyla battaniye almış. Annemler bir küçük koli yolladılar, yenidoğan için, yarın postane teslim eder inşallah. Babam 1000$ verecek, ayriyeten burda alışverişe götürecek şimdiden biliyorum

Kesinlikle her birinin farklı olması normal, aynı kişinin her hamileliği farklı olurken farklı insanlarda fark iyice açılıyor. bu sefer biraz kilolu hamile kaldığınız için belki daha az kilo alırsınız.

Hatıra olarak mı vermek istiyor, yoksa cimrilikten mi? Benim çocukluğumda çok güzel çok çeşit oyuncaklarım vardı onları istedim mesela annemden seçeceğim içinden. İçlerinde güzel şeyler varsa seç sende

Hahahaha bulursun ya merak etme illaki birini Eskişehir'de genel olarak iyi zaten kadın dogumcular

ben örgü hayatımda hiç giymedim kendimi bildiğimden beri
daha gebeliği öğrendim dedim ki bakın örgü istemiyorum
çocuğa da giydirmem birer tane hatıra olarak yapın yeter

kv benim değişik bir kadın
1 tl ye ip alıp millete hediye götürmek için ördüğü yelek vardı
güya ben görmüşüm çok güzel demişim daha gebe bile değilken o da benim çocuğuma saklamış mavi beyaz pembe böyle
ya kendi torunun madem yapacaksın al doğru düzgün bir ip de ondan ör yok
geçende yelek örcem de been ne renk öreyim mavi ip aldım aslında ama dedi
dedim ki giydirmicem diyorum ip aldım diyorum
kız olacak biliyorsun neden mavi alıyorsun
takıl kafana göre nasılsa sallamayacaksın beni dedim
eşimde söylemiş kaç kere ben yokken bak giydirmem diyor ısrar etme diye

birde tehdit ediyor
çocuğu doldurup bana gönderecekmiş ben babannemin ördüğü yeleği giymek istiyorum deyip ağlayacakmış
dedim ki bulursa yelek giyer beklesin

görümcem de lcw den 2 tane eşofman altı getirdi 2 li satılıyormuş
bacağında boys clup yazıyor hatta
kız olduğu belliydi onu da getirdiğinde
ya oğluna geldi ufak diye giydiremedi bana verdi çünkü değiştirme fişi falan bişey yoktu üstünde
ya da başkasına aldı bize verdi bilmiyorum

Parmak delme aletimde 5 kademe var. En sertinden delmeme rağmen bir damladan fazla çıkmıyor kanım zaten. İlk damlayı sileyim de ikinciyle ölçeyim deme şansım yoktu, sevindim buna

Ben Elazığ'da doktora gidiyordum burdakinden daha iyi hizmet öyle söyleyim sana bingol de de var bir doktor çok iyi devlet bilmiyorum ama özelde sknti yaşamadım Bingöl merkez mi

Beni bu konuda babannem şaşırtmıştı. Dedemin 4 çocuğu varken, küçük olan yeni doğmuşken eşi vefat edip babannemle evleniyor. Babannem ben gençtim ama akıllıydım o çocukları büyütmeden 4 yıl çocuk yapmadım derdi rahmetli. Bundan 65 yıl öncesi için şaşırtıcı geliyor bana.

İnşallah sağlıkla alırsın kucağına. Bu sefer güzel olacak inşallah

Parmak delme aletimde 5 kademe var. En sertinden delmeme rağmen bir damladan fazla çıkmıyor kanım zaten. İlk damlayı sileyim de ikinciyle ölçeyim deme şansım yoktu, sevindim buna

5 miiii
benimkisi 1 de bile çok geliyor

parmağımın ucuna doğru deliyorum ben genelde çıkıyor

iğnede sorun olbilir mi tam çıkmıyor olabilir mi

Son düzenleme:

Ay bayıldım seninkilere, full aksiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…