- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #37.901
Çok haklısın canım. Benim kayınvalidemde eşimin sünnetlik yorganını vermişti bana evlenirken. Kendisinde yer açılsın diye. Benimde bazanın altında kocaman yer kaplıyor. Vereceğim ihtiyacı olan birine. Bende yapmam torunuma öyle şeyler ama bazıları böyle maalesef. Sende al ver onları başka birine. Saklarsan duru öyle yıllarca bir köşedeAynen bende öyle düşünüyorum. Mesela şöyle birşey olsa tamam derim esimden hatıra bir iki eşya saklamış olsa verse bende giydiririm ama kayınvalidem pantolon kazak geçtim ta bezlerine zıbınlarına kadar saklamış hicbirseyi atmamış biraz cimdiridir kendisi eline cebine atmak istemiyor onun yerine sakladığı eşyaları vermek istiyor buda bana tuhaf geliyor. Kendimi düşünüyorum ben torunuma yapamam öyle bişey ne güzel şeyler var mağazalar da gezerim bakarım alırım yani ama işte herkes bir değil :)
Çok güzel ve çok ta uygunmuş canım. Güle güle giySelam kızlar
uykusuzluktan bitmiş bir ben varım
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
sabah 6 dan sonra
C cagla1809 ben odayı unuttum bile
zaten teslimi 17 sine attılar ya yine gelmezse şikayet edicem :)
D Doga27 şeker çıktığı için normalde yasaktır ama bir parça çikolata çok zarar vermez teredütte kalırsan at ağzına
günün her saati hareketli olmuyorlar zaten
uyku düzeni kendine göre değişiyor ya ondandır
D _Depply_ iyi günlerde kullan aldıklarını
resimleri gece çektim biraz kötüler kusura bakmayın siyah olanı giydiğim için atamadım ama etiketini atıcam
koddan bakarsınız gidince
tayt gri ama çok acayip durmuş : 20 tl
tshirtler 2 li satılıyor 40 tl
uzun kollu olan da yine 20 tl
Sayemde olurmu canım hepimiz bir birimize gördüğümüzü öneriyoruz.D Doga27 benim kv de güya bişiler alacaktı alışverişe gidicem diye 50 kere söyledim duymazdan geldi
1 ay oldu ben alışveriş yapalı
alt katımda oturuyor hadi bişi almadın sormadı bile ne aldın getir bakayım ya da geleyim bakayım diye
3 çocuk 5 torun büyüttüğü battaniye yorganları vermek istedi
istemedim ben
annem aldı bayağı bişi destek de oluyorlar
sende görmezden gelmeye çalış eşinle tartışma bu konudan
C cagla1809 eğer horozla gelecekse o haftanın her günü gelmiyor buraya
belki haftayı bile bulur ama 17 sinde nakliyatta vs diye mail mesaj gelmezse o zaman tüm olumsuz enerjimi onlara yönlendiricem :)
D _Depply_ diğer model kotun paçaları güzel durmuyordu dar değil geniş değil :) demek zevkler aynı
Nesrinay86 sağol canım sayende aldım valla sen demesen :)
ben ılkınde 56 ıle hamıle kaldım 160 cıvarı boyum
bana dedıkı 12-14 arası almak gerekır
13 kılo aldım ama 36da dogurdum 40ı görsem 16-17 olurdu bence:)
sımdı de 65 ıle hamıle kaldım
karnımı gören az kaldı di mi doguma felan dıye soracak yakında:)
ıkısının cınsıyetı de aynı, arada 5 yıl var
her biri biribirinden farklı:)
İnşallah akıllı uslu olsunlar.Haha inşallah doğduktan sonra tersi olur diyeyim ozaman :) ben uyandımmı benim oğlanda uyanıyo geceleri rahat uyuyorum çok şükür inşallah doğuncada aynen böyle devam eder
Kızlar benim kayınvalide de bi acayip ben kimseden bişey beklemiyorum ama bana sürekli bebeğe eşimin küçüklük eşyalarını vereceğini söylüyor 30 sene geçmiş üstünden kabul etmek istemiyorum mağazalar eşya dolu ben kendim alırım elini cebine atıp da bebeğime babaanne olarak bir hediye almıyacaksa eskiden kalma eşyaları hiç vermesin. Benim annem bebeğe neler ördü neler aldı dahada yapıyor bide bana diyorlar ki anneanne yapar beşiğide anneanne alır deyip duruyorlar. Bende dedim biz aldık bebek odasını gerek yok dedim. Ne kadar tuhaf insanlar var ya
Ben de Eskişehirde geçici olacağım diye bildiğim doktora gideyim dedim. Ama sonrası yine doktor arayacağım. İlerleyen vakitte almayan doktorlar oluyormuş ama elbet bulurum birini. Olmadı bi hastaneye girip biri beni doğurtsun diye bağırıcam
Sayemde olurmu canım hepimiz bir birimize gördüğümüzü öneriyoruz.
Benim kv patiler örüyor doğar doğmaz giymek için. Diyorum anne biraz büyük ör bunları, temmuzda doğacak çocuk. Bir iki de yelek örmüş, o kadar. Görümcem bir hastane çıkışıyla battaniye almış. Annemler bir küçük koli yolladılar, yenidoğan için, yarın postane teslim eder inşallah. Babam 1000$ verecek, ayriyeten burda alışverişe götürecek şimdiden biliyorum
Gecmis olsun canim gòbekten baska yerlere vurulmuyormu acaba òyle denesen
Parmak delme aletimde 5 kademe var. En sertinden delmeme rağmen bir damladan fazla çıkmıyor kanım zaten. İlk damlayı sileyim de ikinciyle ölçeyim deme şansım yoktu, sevindim bunaKızlar diyabetisyendeyim ilk tokluk şekerim ölçüldü ve çok iyi çıktı. Yarından itibaren evde kendim açlık tokluk ölçecem günde 4 kereymiş benim parmaklarda gidecek az kayın aranıza gircem1 haftalık not tutacam deftere. Makinayı ve detayları kan nasıl alınıyor gösterecem size evde ilk kanı silme gibi birşey yokmuş yalnış bilgiler var hepsini anlatacam size
bı arkadasımda mardınde, eşi orada doktor
ıstanbula veya dıyarbakıra gıdıyordu kontrollere
yokmu kadın dogum doktoru vs dıyodum, cok var dıyodu
dogum oranı yüksek oldgu ıcın
ama özeller bıle sanırım cok kalabalık
biz de Bingöllüyüz, malesef yıllardır gitmedim bilmıyorum ama kücük yerlerde doktor ısı de sıkıntı
ben hep yası buyuk teyzelerın tek cocugu varsa
olmadıgı ıcın dogurmamıslardır sanıyodum, saglık nedenıyle yanı
hanı istemedım yapmadım deyınce garıpsıyorum
sımdı onu yapan cok var, yas faktoru, kariyer, saglık maddi manevi
tek olsun dıyolar
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına. Bu sefer güzel olacak inşallahİşte ben dün geceden beri hissetmeyince korktum sabahta oturdum yarm saat elim karnında bekledim tepki vermedi dedim bişey mi oldu. İki defa düşük yaşadım bu üçüncü gebelik bu sefer çok evhamlı oldum birşey olucak diye ya Allah nasip ederse ilk çocuğumu alıcam kucagıma
Parmak delme aletimde 5 kademe var. En sertinden delmeme rağmen bir damladan fazla çıkmıyor kanım zaten. İlk damlayı sileyim de ikinciyle ölçeyim deme şansım yoktu, sevindim buna
ben örgü hayatımda hiç giymedim kendimi bildiğimden beri
daha gebeliği öğrendim dedim ki bakın örgü istemiyorum
çocuğa da giydirmem birer tane hatıra olarak yapın yeter
kv benim değişik bir kadın
1 tl ye ip alıp millete hediye götürmek için ördüğü yelek vardı
güya ben görmüşüm çok güzel demişim daha gebe bile değilken o da benim çocuğuma saklamış mavi beyaz pembe böyle
ya kendi torunun madem yapacaksın al doğru düzgün bir ip de ondan ör yok
geçende yelek örcem de been ne renk öreyim mavi ip aldım aslında ama dedi
dedim ki giydirmicem diyorum ip aldım diyorum
kız olacak biliyorsun neden mavi alıyorsun
takıl kafana göre nasılsa sallamayacaksın beni dedim
eşimde söylemiş kaç kere ben yokken bak giydirmem diyor ısrar etme diye
birde tehdit ediyor
çocuğu doldurup bana gönderecekmiş ben babannemin ördüğü yeleği giymek istiyorum deyip ağlayacakmış
dedim ki bulursa yelek giyer beklesin
görümcem de lcw den 2 tane eşofman altı getirdi 2 li satılıyormuş
bacağında boys clup yazıyor hatta
kız olduğu belliydi onu da getirdiğinde
ya oğluna geldi ufak diye giydiremedi bana verdi çünkü değiştirme fişi falan bişey yoktu üstünde
ya da başkasına aldı bize verdi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?