2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

En güvenilir marka accu check ben oğlum için kullanıyorum birçok markayı denedim

Edevlet de yeni bi uygulama varmış. İstediğiniz soruyu sorabiliyosunuz. Bende 8 aylık hamileyim oruç tutabilir miyim diye sordum. Şimdi cevabı aynen yapıştırıyorm...

ya oruç olayı çok kafama takılıyor
bugüne kadar hiç bırakmadım
şimdi tutmayayım diyorum ama düşüncesi bile kötü hissettiriyor kendimi
sanırım denicem
sonuç olarak kanıtlanmış bir sakıncası yok

birde benim işyerimin yeri itibariyle ben şu anda bile yemek bulmakta zorlanıyorum ramazanda hiç ihtimal kalmayacak

ben ılk kızımı agustos sonu dogurdum temmuz da ramazandı
hiç denemedım bile oruc tutmayı

sonrakı ramazanda kızım 9 aylıktı emzırıyodum hep 2 yasa kadar da emzırmek ıstemıstım
sonra 9 aylık oldu tutayım dedım 5 gun tuttum ust üste baktım cocugu emzırmek ıstemıyorum
2 gun bıraktım 1 gun ttuuttum 1 gun bıraktım 2 gun tuttum felan oyle bır kısmını tuttum emzirirken

sımdı de hıc cesaretım yok 1 gun bıle denemeye
sabah 6 da kalkıp ıse gelıyorum aksam 6 da evdeyım

Rabbım oruc tutan herkesın yardımcısı olsun hepsını kabul etsın ınsallah..

ama lütfen bu durumlarda olup tutabılenlerde bir zahmet eleştirmesin bizi

Parmak delme aletimde 5 kademe var. En sertinden delmeme rağmen bir damladan fazla çıkmıyor kanım zaten. İlk damlayı sileyim de ikinciyle ölçeyim deme şansım yoktu, sevindim buna
Burda kızlardan duyduğum için bilerek sordum ilk kanı silip ikinciylemi ölçmemiz lazım diye hayır direk ilk gelen kanla ölçeceksin dedi.

bırkac kısı bılıyor ama yonetıcılerım hep erkek onlara anlatmadım risklı gebelık vs dıye
bı de böyle seyler ısyerı ortamlarında vs senden baska kımse ıcın önemlı olmıuyo

cokta ılgılenmıyo kımse:) o yüzden mümkün oldugunca az dert söylemek gerekıyor dıye düşünenlerdenım:)

Burda kızlardan duyduğum için bilerek sordum ilk kanı silip ikinciylemi ölçmemiz lazım diye hayır direk ilk gelen kanla ölçeceksin dedi.
Bana da aldığım eczanedeki de, sağlık ocağındaki ebe de ikinci damlayla dedi. Şimdi tamamen karıştı

Benimde eşim tutmam tarafından ama hem şekerim varken bende yapamıycam zaten çok halszileştim rabbim tutanların yardımcı olsun

doğru diyorsun valla
birde kendini acındırmaya çalışıyormuşsun gibi davranıyorlar

bu arada oruç konusunda haklısın
tutan tutmayan herkesin kendine ileri geri yorum yapanalra kafa göz dalasım geliyor :) yarın başlar artık
aaa ben gebeyken tutmuştum
aaa ben asla tutmadım
çevremde de çok bilmiş insan çok :)

Orda yeme bence canım. Dokunmuş sana. Bana da sarımsak dokunuyor, yerken güzel ama sonra karnım kötü oluyor
ben hıc bışe yıyemıyorum yaglı salçalı baharatlı kızartmadır sıcak yemektır hep midem yanıyo şuan boğazlarım ağrıyo mesela sıcak corba içeyim dedım o zmanda sanki midem kanıyo
ben çok şiştim bu sefer anlamadım walla
sonumuz hayrolsun

sımdı soda ıctım soguk su içtim bıraz normale döner gibi oldum cok sukur

Allah kolaylık versin canım Allah kabul etsin ama dikkat et halsiz kalma bebeği etkileyecek bir durum olmaz inşllah dktrlarda 4,5,6 aylarda sakınca görmüyor ama ilk 3 ay ve son 3 ay için tehlikeli olabilir

Allah kolaylık versin canım Allah kabul etsin ama dikkat et halsiz kalma bebeği etkileyecek bir durum olmaz inşllah dktrlarda 4,5,6 aylarda sakınca görmüyor ama ilk 3 ay ve son 3 ay için tehlikeli olabilir

zaten ilk gün belli eder kendini
mesela cumartesi günü tutmucam doktora gidicem şeker vs ölçülecek
tutabildiğim kar olur
kötü olursam da bırakırım Allah kalbimizi biliyor

Kızlar ben eve geldim
Benim şeker ölçme cihazı bu.
Dr açlık şekeri sabah uyanır uyanmaz, tokluk şekeri ise 3 öğün yemeklerden 1 saat sonra orta parmaktan serce parmagına kadar o 3 parmaktan alınabilir yalnız parmakların direk ortasından değilde hafif yan tarafından alınmalıymış çünkü ortadan alınırsa gercek deger olmazmış ordan gecen damarlardan dolayı. Birde ilk kanı sildiğinizi okumuştum onuda sordum doktora ve ilk gelen kan ile ölçüm yapılması gerekiyormuş.
Buda şeker içeren gıdalar yeşil olanların hepsi şeker içeren şeyler sebze sınırsız yenilebilir et ürünlerindede çok az şeker varmış.
Yeşil renkli olan : çok şekerli
Pembe renk: çok az şekerli
Turuncu renk: şeker yok
Sarı renk: şeker ile alakası yok ama kilo aldırır ( yağ, badem gibi şeyler)
İnşallah yardımcı olabilmişimdir kızlar 2 doktorun bugün bana söyledikleri bunlar. Meyveyide hayatından tamamen çıkarma ama yeşil renklilerden tüketmediğin veya az tükettiğini düşündüğün bir günde 1 dilim karpuzla kendini ödüllendirebilirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…