2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, yanlış anlamayın.Oruç tutma demek de bir tuhaf geliyor kendime ama su içmeliyiz kasılmaları önlemek için. Amniyon sıvı 4 saatte bir yenileniyor , onun için sıvı tüketmeliyiz. korkum ufacık bebeği zora sokmak. Eminmisiniz bir şey olmaz??

Aminnnn!!!! Sağol canım, İnşaallah kısmet olur tekrar kullanmak İnşallah

Mantıklı olan tutmamak bence. Dinde böyle bir kolaylık varken biz insanlar zora sokuyoruz. Havalar sıcak, artık bebekler büyük. Sıvı kaybının yerine koyması çok zor. Ağzıma iki lokma attıktan kısa süre sonra yavrum hoplamaya başlıyor. Demek ki bu kadar çabuk etkileniyor. Aç susuz bırakmak garip geliyor bana.

Benim dr kestirip attı oruç tutmayacaksın diye ama uzun günlerde olmasa dr falan dinlemezdim.bide hiç iyi değilim inanın ben böyle ne kadar dayanırım bilmiyorum. Gözün aydın kız senin bebiş çıkmış yukarı benim fırlamada tık yok

Sağol canım. Evet, hemen tekme yeri farkediyor, vajinaya vurmuyor artık. İnşallah seninki de çıkar, bari çıkmasa ds otursun oturduğu yerde zamanına kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…