2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

wintersun suyu geldi kızlar. Grubumuzun ilk bebekleri geliyor. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Paşalarımız sağ salim sağlıkla gelsinler.
Bebekler ve anne icin en iyisi neyse o olsun. Bu konuda doktorlara guvenmek gerek artik, ben inaniyorum ki saglikla kucagina alir ikizlerini.
Tesekkur ederim. Allahima şükürler olsun araç pert oldu 4-5 kez takla atarak sarampole yuvarlanmis o araçtan bir iki cizikle cikti cidden verilmis sadakamiz varmis.
Size de cok gecmis olsun, neyse ki esiniz ucuz atlatmis. Kolay degil ama bu konuyu fazla dusunmemeye calisin bence, kendinizi uzmeyin.

Tesekkur ederim. Allahima şükürler olsun araç pert oldu 4-5 kez takla atarak sarampole yuvarlanmis o araçtan bir iki cizikle cikti cidden verilmis sadakamiz varmis.
Çok geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın inşallah sende çok bekletme iğneyi bebekler duramıyor ağustos annelerinde

Daha iyi bosver. Kullanmak zorunda kalmazsin. Esin de goruyor ya buyukler ya kisliklar. Vaaayyy anneminkileri niye giydirmedin tartismasi olmaz sen de simdi giyeceklerini zevkine gore alirsin

Çok geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın inşallah sende çok bekletme iğneyi bebekler duramıyor ağustos annelerinde
Tesekkur ederim. Bizim zaten daha dikis atildigi gun 28-29. Hafta arasi igne yapilacagi belliydi. Sali gunu 29+1 oluuorum o gun yapilacak. Bana diyorsun ama seninde riskli ve dr a gidip geliyorsun bence yaptirmalisin sende. Sonuçta evet kortizon iceriyor ama uzun soluklu bir tedavi degil hergun olmayacaksin. Doguma kadar bir kez daha tekrarlanmasi yeterli. Bence ihmal edilmemesi gereken bir konu bu riski hamilelik yaşayanlar icin bu lafim.

Yaaa iste Sabirsiz61 dediydi sana ciger gelistirici yapılması lazim doktorun niye ihmal ediyor diye. Insallah sıkıntısız gecer dogum

Bu gittiğimde karar verecek dr artık çünkü ağrıdan duramıyorum bende yatıp kalmak oturmak mesele oldu bi gün hık diye kalırım diye korkuyorum ciddi anlamda bi iğne dahi almak gelmiyor içimden. Kortizon olsun bebek sağlıklı olsunda yapacak bişey yok

Yaaa iste Sabirsiz61 dediydi sana ciger gelistirici yapılması lazim doktorun niye ihmal ediyor diye. Insallah sıkıntısız gecer dogum

bir de hreşeye para alıyorlar
zaten acıbadem e gidiyordu pahalı da hastane masraflı da

hastaneyi aradım ama şu an için bilgi vermiyorlar

Kız bırakır mıyım hiç. İnşallah güzel haberler alalım. Bir de bugün kendisinin doğum günü.
Ben de yazdim instagramdan ama geri donemez simdi sanmiyorum. Yine de haber alirsam hemen size de yazarim. Cok heyecanlandım ve duygulandim. Ama cok bunalmisti belliydi. Belki de hayirlisi boyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…