2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay valla öyle oldu bende çok duygulandım yazarken bile ağlıyorum farketmeden sanal da olsa nekadsr sahiplenmişiz birbirimizin endişesini mutluluklarını inşllah sağlıkla dünya gelirler
Sanal ortamda görüşsekte hepimiz gerçeğiz gerçek duygularımızı paylaşıyoruz 7 aydır hepimiz her derdimizi bu sayfalara döktük inşallah iyi olacak herşey

E

wintersun suyu geldi kızlar. Grubumuzun ilk bebekleri geliyor. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Paşalarımız sağ salim sağlıkla gelsinler.
rabbim yar ve yardimcilari olsun pasalar saglikli sıhhatli dogsunlar rabbim gúzel haberler vermeyi nasip etsin insallag

wintersun canım rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kavuş yavrularına dualarımız sizinle
Sabirsiz61 canım size de çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun. Nasılda stres yapmışsındır şimdi
Bu arada kızlar wintersun ı hemen doğuma almayabilirler bebişler iyi olduğu müddetçe 1 hafta bile durabilir kuzular. Ben kendim durduğum için biliyorum.

Insallah suyu bosalircasina gitmemistir. Dedigin gibi biraz daha bekleyebilir. En azindan ciger gelistirici icin 48 sa dursa yine kardır.

Aaa bebişler gelirse anneleriyle doğum günü kutlayacaklar. Haber yokmu arasana canım ne oldu acaba offf heycandan yemeklere sardım
Ben de bir yandan ütü yapıyorum bırakıp mutfağa geçiyorum şuursuzca ne bulursam tıkınıyorum geliyorum odaya gidiyorum mutfağa.... Haziran 1 başladık bakalım , hayırlısı

wintersun Allah yardımcın olsun canım bebislerine sağlıkla kavuşursun inşallah. Sen çok güçlü bir annesin bebeklerinde senin gibi güçlü olacak inşallah. Dualarım seninle.

Çok giremiyorum artık, sadece arkadasımızın suyu gelmiş doğuma gitmiş inşallah ciğer geliştirici ile 1 gün daha sabreder minikler. Hadı hayırlısı bakalım. Hasta olan tüm atkadaslarada acil şifa diliyorum. Bu arada doktorum instagramda idrar kaçırma ile su gelmenin farklarını çok güzel açıklamış son postunda. Ayırt etmek zor değilmiş aslında. Okumak isteyen olursa adı Emre Uysal.

Nesrinay86 canım sen kemik suyu tavsiye ettiğinden beri çorbaya katıyorum ama şunu sorucam ununu yağla kavurup bide bu kemik suyunun yağını katınca çok yağlı oluyo o yüzden kemik suyunun donuk yağlı kısmını atıyorum çöpe faydalı yerini mi atmış oluyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…