2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

wintersun suyu geldi kızlar. Grubumuzun ilk bebekleri geliyor. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Paşalarımız sağ salim sağlıkla gelsinler.

ya dün akşam bişey yoktu
içim gitti ya
mesaj attım ama göremez şimdi haber alırsan haberdar et beni de

içim çekildi birden
Allah yardımcıları olsun

ya dün akşam bişey yoktu
içim gitti ya
mesaj attım ama göremez şimdi haber alırsan haberdar et beni de

içim çekildi birden
Allah yardımcıları olsun
Dün şüphelenmişti ama doktora gitti dün de bugün de yoğun akıntım var diye. Dr inceledi normal rahim akıntısı diye eve yollamış. Az evvel suyu geldi. Rabbim sabrını selametle mükafatlandırsın inşallah. Amin.

aynen en son turnosol kağıdı bulamadım dedi
turnsollu ped alacaktı

hayırlısı inşallah

haber alırsan yaz mutlaka
ciğer geliştirici de yapılmamıştı ona
şimdi yaptıysalar 1 gün tutabilirler mi acaba

Amin canım. Allah razı olsun. Bugün duana ihtiyacı olan bir kızımız var wintersun doğuma gitti.

kendi kızı olsa yapamazdı öyle de
neyse yaaa
mübarek gün kızmıcam :)

bence de dağıt hediyelik gitsin başka türlü giydirmezsin içine de sinmez grek yok
Aynen hiç umursamıyorum artık he deyip kendi istediğimi yapmaya karar verdim bozulacaksa kökten bozulsun benimde oğluşum olacak oğluşumdan başka hiççççç kimseee umrumda deil

Evet ciğer geliştirici yapılmadı ya. 1 günemi etki ediyor iğne?

benim doktor bugün ig de paylamış
35 haftalık bi hastasının suyu gelmiş
ciğer geliştirici yaptık bi gün beklettik küvöze gerek kalmadı diye yama
belki haftası büyük diyedir

Bir gun sart degil dogum olmadan yapilsa bile etkisi var. Ayrica hemen dogum sonrasi bebegede yapiliyor. Suyu cok geldiyse ve azaldiysa bekletmezler dogumu ama coksa her türlü vakit olur. Rabbim cektilerinin hurmetine yuzune gulecek insallah saglikla alacak kucagina.

Allah hepimizi sağlıkla bebislerimize kavuştursun insallah, Allah senden de razı olsun canim.Hayirli Cumalar..

wintersun suyu geldi kızlar. Grubumuzun ilk bebekleri geliyor. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Paşalarımız sağ salim sağlıkla gelsinler.
Ayyyy nezaman geldii heycan bastıııu elim ayagım titredi heyecandan wintersun inşallah sağlıkla gelir delikanlılar dualarım seninle bebişlerle. Tutmayın beniiii aglayacam ya Allahım sağlıkla gelsinler

Gerçekten mii. Allahım yardımcısı olsun en güzel şekilde sonuçlandırsın inşallah. Çok tuhaf oldum şimdi, en kısa sürede hayırlı güzel haberleri gelir inşallah.

sen yaptırdın dimi iğneyi
döndün mü eve ? nasıl geçti yolculuk

bende tam bilmiyorum da bugün yazmış okuyunca aklımda kaldı dediğin gibi su durumu fazla diye belki de

Amin Allah razı olsun canım Hayırlı Cumalar

sen yaptırdın dimi iğneyi
döndün mü eve ? nasıl geçti yolculuk

bende tam bilmiyorum da bugün yazmış okuyunca aklımda kaldı dediğin gibi su durumu fazla diye belki de
Yok canim esim pazar gunu trafik kazasi gecirdi sukur birseyi yok. O yüzden donusumuz 3-4 gun aksadi. Ben igneyi kendi doktoruma yaptıracağım sali gunu nasipse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…