2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

wintersun suyu geldi kızlar. Grubumuzun ilk bebekleri geliyor. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Paşalarımız sağ salim sağlıkla gelsinler.
Aa hadi ya.. tüylerim diken diken Allah onun ve bebeklerinin yardımcısı olsun onlara sağlık versin inşallah , haber alırsan yazar mısın

Daha iyi bosver. Kullanmak zorunda kalmazsin. Esin de goruyor ya buyukler ya kisliklar. Vaaayyy anneminkileri niye giydirmedin tartismasi olmaz sen de simdi giyeceklerini zevkine gore alirsin
Aynen öyle yapıyorum canım eşimde görüyor çok şükür kendisi ayırıp dagıt dedi

Heyecandan hızlı hızlı atladım sayfaları bir haber var mı diye, wintersun Allahım inşallah doğumgününde yüzünü güldürür, hakkında hayırlısı sizi en mutlu eden olsun inşallah ve tüm güçlüklerin mükafatını rahata ererek alın, güzel haberlerini bekliyorum,
Sabirsiz61 çok çok geçmiş olsun, ilk yazınca zannettim ki küçük bir kaza, verilmiş sadakanız varmış , Allah can kederi vermesin bir daha yaşatmasın inşallah

Ay valla öyle oldu bende çok duygulandım yazarken bile ağlıyorum farketmeden sanal da olsa nekadsr sahiplenmişiz birbirimizin endişesini mutluluklarını inşllah sağlıkla dünya gelirler
Aynen canım valla okurken gözyaslarım döküldü çok kötüymüş böyle beklemekte ya

Kız bırakır mıyım hiç. İnşallah güzel haberler alalım. Bir de bugün kendisinin doğum günü.

ayy inanmıyoruuum kendi doğum gününde mi kavuşacak paşalarına hadi hayırlı haberlerle gelsin inşaallah wintersun dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…