2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Afiyet olsun canım. Yağı ben de çoğu zaman atıyorum. Pilavda falan sadece direk koyuyorum. Esas suyuna çıkıyor kalsiyum, vs

Bir daha hamile olmak istemiyorum öyle söyliyeyim
11 yıldır bekledim böyle olacakmış hamileliğim analaığımız güzel geçsin en azından sayılı gün bunlar
Canım benimm duaşarım sizinle herşey güzel olacak inşallah bu kadar dayandın Allahım gönlüne göre versin arkadaşın bizi habersiz bırakma

Ah be canım ne takıyorsun sen fazla fazla yapmışsın zaten bırak o geri dönsün aramışsın diye bazılarına ince düşünmek yaramıyor sıkma canını

Ya kızlar bu arada her an erken gelebilir bizim bu minikler yani her hamilelikte olabilirmiş. Düşümdğmde benim hazır değil bir cok seyım. Kıyafet ve diğer gereçler alındı da, ama hiç birini yıkamadım ütülemedim geceliklerimde dahil.dolabını bayram sonrasına bıraktık. Ağırdan mı alıyorum. Sizin herseyleri ile hazır mı? Çamasırları yıkasam kaldırsam çok mu erken ne dersiniz

Ben dünden belli yıkıyorum canım hafta sonunda ütülerim hepsini benimde loğusa takımım bide puset eksik şuanda

Afiyet olsun canım. Yağı ben de çoğu zaman atıyorum. Pilavda falan sadece direk koyuyorum. Esas suyuna çıkıyor kalsiyum, vs
dimi ya ben de çok kalıp gibi yağ tabakası oluşunca hiç içemiyorum çorbayı böle en azından tadı ferah oluyo ağır olmuyo faydası azalıyosa bile en azından içilebilir hale geliyo sonuçta içemedikten sonra faydasının ne önemi kalıcak

Bence erken degil. Yikayip bezlersin tozlanmasin diye kenarda hazir beklesin zarari olmaz faydasi olur. Ben taaa 23. Haftalarda yikayip utulemistim. Iyi ki de yapmisim diyorum. Hem simdi o kadar enerjik degilim hem de baska seylere veya eksiklere vakit ayirabiliyorum. Son dakkaya biraksam eksiklerim olurdu kesin

Benimde hic bir seyim yikanmadi canim hic canini sikma hepsi olur takvimin gozukmuyor ama kacinci haftadasin

Ben dünden belli yıkıyorum canım hafta sonunda ütülerim hepsini benimde loğusa takımım bide puset eksik şuanda
Bende başlayayım ya. Logusa takımıda netten alır getirtirirsin. Aman puset en son düşünücem şey. Yeterki acil şeyleri hazır olsun. Dolap aldınız mı. Hurç alıp güzelce kaldırayım bari bende

Senin çanta tavsiyende sonra loğusa takımı tercihinide alabilirim :)

Benimde hic bir seyim yikanmadi canim hic canini sikma hepsi olur takvimin gozukmuyor ama kacinci haftadasin
30+4 olduk. Ne bileyim okudukca bir seyler gardım düştü. Dün bir arkadasınokudum buraya yazmış. 30. HAftada yüksek tansiyon yüzünden 30 da doğurmuş 2 ay sonra evladını kaybetmiş. Çok üzüldüm. Pek giresim yok o yüzden buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…