2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende de aşırı tembellik var ne yazık ki
daha da hiçbir şeyi yıkayıp ütülemedim
doğrusu acil bişi olursa annem yıkar arkadan getirir bi şekilde diyorum
zaten bayramdan sonra ya da bayramda yıkar ütülerim diye düşünmüştüm
tek başıma yapmayı gözüm yemediği için kuzen arkadaş birilerini çağırcam yardıma

Doğru söylüyorsun yıkayıp ütüleyip hurca kaldırayım temiz temiz. Aklımda kalmasın sonrada başka şeylere kafa yorarım en azından

Çok güzelleşmiş cnaım güle güle giy bende loğusa takımı arıyorum sürekli
Bende çok aradım canım sonunda bunları buldum ikili takım bant ve terliğide var 195 e aldım çokta sevdim cuk oldu birde kumaşıda güzel üzerimden yük kalktı,bi takımda başla yerden sipariş ettim bakalım o nasıl gelecek

D _Depply_ valla daha bugün cagla ile konuşuyorduk haziran geldi az kaldı diye

sonrasında wintersun okuyunca kalakaldım acayip etkiledi
demek ki bu kadar yakınız
çok acayip geldi

D _Depply_ valla daha bugün cagla ile konuşuyorduk haziran geldi az kaldı diye

sonrasında wintersun okuyunca kalakaldım acayip etkiledi
demek ki bu kadar yakınız
çok acayip geldi
Ablamda daha çok var diyo sanıyorlarki kesin kes 40 ta gelir bebekler. Erken gelme ihtimalleri hep varki düşüncek olursan bişi kalmadı aslında haftalar su gibi geçiyor. Öncesi geçmiyordu ama şimdi geçiyor valla

Ablamda daha çok var diyo sanıyorlarki kesin kes 40 ta gelir bebekler. Erken gelme ihtimalleri hep varki düşüncek olursan bişi kalmadı aslında haftalar su gibi geçiyor. Öncesi geçmiyordu ama şimdi geçiyor valla

var olmaz mı ya
doktorumuz risk görmüyor ama ay işte çok değişik
ilk kez doğuracağımı bugün idrak ettim öyle diyeyim

Düşümdüm ben temiz bir hurç alayım en azından ilk bir kaç hafta giyilecekleri yıkarım. Battaniyeleri havlusu nevresimi. Zaten önemli olan ilk zamanlar giyecekleri ben ayırdım zaten ay ay. 3 6 9 aylıkları zaten yıkamam. Onları ayrı poşetledim kaldırdım. Allah nasip ederse zamanı gelince yıakrım. Öyle aman aman işi yok aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…