2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende başlayayım ya. Logusa takımıda netten alır getirtirirsin. Aman puset en son düşünücem şey. Yeterki acil şeyleri hazır olsun. Dolap aldınız mı. Hurç alıp güzelce kaldırayım bari bende
Bende almadım daha dolap diye aldıklarım poşette duruyordubugün yıkamaya başlayacaktım ama hava bozuk diye canım bişey istemedi biraz yağmurlar geçince yıkıycam pazartesi hurca kaldırıcam

Benim kv 23. Haftada yikadi utuledi ilk etapta ihtiyaci olabilecek seyleri. Temiz bir carsaf sardi uzerine oyle kaldirdik dolaba. Bende 3 aydan buyuk kiyafetleri yikamadim bile oyle dursunlar ihtiyac zamani gelince yikanir utulenirler. Kizimda deli gibi aldigim ne varsa hepsini yikadim utuledim bir yaşa kadar neredeyse ama giyene kadar dolapta kirlendiler acemilik isleri :)

Son düzenleme:
D _Depply_ valla daha bugün cagla ile konuşuyorduk haziran geldi az kaldı diye

sonrasında wintersun okuyunca kalakaldım acayip etkiledi
demek ki bu kadar yakınız
çok acayip geldi
Ben bugün amaan yıkamıycam dedim okudum haftalarımızda aynı bide onunla içime bişey oturdu açıkcası DHA ne beşik var ortada ne yatak bide

Aynen bende öyle yapacağım bakalım. Bğyük aylar beklesin şimdilik onlara daha var. Zamanı gelince yıkarız inş Allahın izniyle

Ben bugün amaan yıkamıycam dedim okudum haftalarımızda aynı bide onunla içime bişey oturdu açıkcası DHA ne beşik var ortada ne yatak bide

herkes acayip etkilendi ya

bekliyoruz ciğer geliştirici olduk demiş
bir daha ne zaman girer yazar Allah bilir

29 olmuştu canım. Suyu akıyor ama birden boşalmadığı iyi olmuş, mümkün kadar iğne etki edene kadar beklerler böyle
Heran sezeryana alabilirler diye belki yemek icmek yasak olabilir ama bekleyeceklerse sizinti seklindeyse dogum olmayabilir. Havuc suyu amniyotik siviya en yakin sey. Havuc suyu icerek suyunu toparlayabilir tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…