2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eşim bingo soft almış bebek için , acaba biliyormusunuz nasıl kızlar?

Bende benek çamaşırlarında yumuşatıcı tercih etmiyorum diğer çocuklarımdada öyle yaptım lavanta kokulu sabun tozlarından aldım bu bebeğimdede dalin in lavanta kokulusunu aldım gayette hoş koktu çamaşırları

Bu arada yeni ogrendim doktorlar dalinin hic bir urununu onermiyorlarmis icinde cok fazla kimyasal oldugu icin sikayet vardada baya sikayet okudum gene sizin tercihiniz ama bilginiz olsun istedim

Yok cok sukur yere dizlerimin ustunde dustum hemen oldugum yere uzandim ama bilegim cok agriyor
Ya şaka gibi ama sana onu yaztım çıktım su deposunu kapatıyım diye (burda 6dan sonra du geliyor depoları doldurmak için vanayı açıyorsun)merdivende takıldım düştüm bende dizlerimin üzerine topik olarak kurşun döktürelim en iyisi

Ayy allah korusun dikkat et desem etsende bisey oluyorbu aylarda denge merkezimiz degisti icin dusmeler normalmis ama benim ya kramp giriyor ya uyusuyor o yuzden baya zorlaniyorum

Sabirsiz61 biz bu konuyu konuşmadık ama drla eğer ki kortizon olursam bebek erken dopmazsa bi sıkıntı olur mu benimle aynı durumda olanlar en erken 34. Haftada doğum yapmışlar tabi kilo hafta önemli değil önemli olan iç organ gelişimleri ama tersi bi etki söz konusu olur mu erken doğmazsa

Hayir illa erken dogmak zorunda degil erken dogarsa diye bir onlem ama dogmazsada zarari yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…