2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayir illa erken dogmak zorunda degil erken dogarsa diye bir onlem ama dogmazsada zarari yok
Sağol canım biz henüz konuşmadık haftaya kontrole istedi tekrar ne diyecek bakalım bautara soruyorum oda biz doğunca buzağılara yapıyoruz diyor ilk kez inekle bi farkım çıktı ona seviniyorum

Benim karnimin sag tarafi soldan yuksek disardan bile bakinca belli bebegin pozisyonu geregi. Bas asagida, popo sagda, bacaklar solda epeydir. Bebek toplandiginda oynadigini hissedersin hala hareketlerine devam eder. Ama kasilma oldugunda karnin tas gibi olup kubbe gibi yukari dogru yukseliyor bebek o sırada hareket etmiyor rahim toplaniyor. Ayrica ben hissettigimi söyleyeyim resmen canim cekiliyor nefesim kesiliyor o sirada 15-20 sn ye sonra yavasca gevseyip duzeliyor.

Benimde bu gun karnim toplaniyor sol kasigima sanci giriyor tedirgin oldum bir anda

Sağol canım biz henüz konuşmadık haftaya kontrole istedi tekrar ne diyecek bakalım bautara soruyorum oda biz doğunca buzağılara yapıyoruz diyor ilk kez inekle bi farkım çıktı ona seviniyorum
Ay çok hoşsun ya bak buna bende çok sevindim benim oduncuk yine ineklerini örnek verirse bunj kullanayım

Ay çok hoşsun ya bak buna bende çok sevindim benim oduncuk yine ineklerini örnek verirse bunj kullanayım
Adama diyorum süt olmazsa oksitosin kullanayım mı evettt diyor dedim hayvan indan hormonu fark etmiyor mu yok diyor beni iyice deli sandı herhal

Benimde bu gun karnim toplaniyor sol kasigima sanci giriyor tedirgin oldum bir anda
Eger sürekli degilse bu iyi birsey aslinda endise etme rahim kendini doguma hazirliyor. Bunlara yalanci kasilma deniyor. Eger pozsiyon degistiginde gecmezse sıklığı artarsa ve gecmeyen bel kasik agrisi eşlik ederse o zaman dikkat etmek temkinli olmak lazim.

Surekli olmuyor ayakta uzun durdugumda oluyor sona yaklastik nerdeyse olacakta ilk olunca ne yasadigimida bilemedim

Tebrik ediyorum seni bende aslında az emzirmedim oğlum 28 aylıktı bırakmak zorunda kaldığımda ama plansız bi gebelikti ve emzirmeyi seven bi anne olduğum için çok zoruma gitmişti bu sefer inşallah süt olursa minimum 3 yaş hedefim

Süpermiş ya sende ara vermeden ikinciyi yapmışsın. Bende ara vermeden ikinciyi düşünüyorum bitaraftanda oğlumu yeterince emzirmek istiyorum sorunsuz hem oğlumu sütten mahrum etmicem hemde kardeside olacak biz gercekten mucizelerle doluyuz ya. Seni tebrik ediyorum bu arada hem riskle ugrasmak diger taraftan bu çılgın hormonlar ve sürekli emen bir cimcimen var. Kızın kaç yaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…