İki tane meme var neden zor olsun
hamilelikte emzirme ile ilgili bilinen cok yanlislar var arastirinca dogruyu görebiliyorsun zaten. Kimi dr birak derken kimisi emzirmeye tesvik ediyor. Suan kizim iki aydir ikinci kez kolostrum aliyor bu ne guzel bir nimet ve mucize. Suan yasadigim sikintilarin dikis haric kismini kizimdada yasamistim yani bunlarin emzirmemle alakasi yok doktorumda destekliyor emzirmemi. Gogus uyarilmasi misal emzirmeyen biri suan emzirmeye yada sagim yapmaya kalksa aliskanlik olmadigi icin dogumu baslatabiliyor ama bende rahim alisik o yüzden sorun olmuyor. Buyukler eskiler sut zehirler derler oyle birsey yok ama hormonlar yuzunden sutun tadi degisebiliyor bazi bebekler bunu yadirgayip kendisi birakiyor yada tepki olarak kusuyor. Birde sut kolostruma donuncede agir gelebiliyor emmek istemiyorlar. Ama benim kızım suan tam bir meme aşığı
birde meme sadece sut icin degil, suan agzinda 9 disi var ve azilari geliyor en iyi agri kesici ve sakinlestirici meme onun icin. Onu bundan mahrum edemezdim. Tandem emzirmeyi arastirabilirsin. Gitgide yayginlasiyor. Yenidogan adapte olana kadar ilk bir hafta on gun zorlanacagiz ama sonrasi hem aralarindaki bag icin hemde kiskanclik olmamasi icin guzel gececek ben inaniyorum. Yine biraz uzun yazdim sanirim emzirme deyince bende akan sular duruyor