- 30 Ekim 2013
- 20.503
- 57.172
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #42.601
Insallah saglikla yarini beklerlerKızlar, wintersuna yatış verilmiş, ciğer geliştirici vurulmuş son ana kadar bekleniyor
Sezeryan ise benle aynı olur :) benimki normal doğumBenim şafak sizden fazla :) daha 90 günüm var :)
Tesekkur ederim. Evet hem hamileyim hem dikisli yatak istirahayindeyim hemde emziriyorum hala :)Sabirsiz61 çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun yanlış mı hatırlıyorum hem hamile hem emziren sen miydin bende emzirirken hamile kalıp çevremden etkilenip emzirmeyi bırakmıştım ama mümkün olduğunu görünce pişmanlığını yaşadım açıkçası
Beklesin yaramazlar. Çok şükür sağol canım.40 dakika önce yazdı bunları
İyiyim canım
Ciğer geliştirici vuruldu
Suyum fazla
Geliyor
Beklemedeyiz
Aa maşallah kiloları gayet iyiymiş. Sağlıkla gelsinler paşalar sürekli çıkacaz diye tutturuyorlar :) inşallah güzel haberler alırız sağol canım ben mutfaktan çıkayım artık abarttım :))Yok daha doğmadılar canım, daha bol suyu var, ciğer geliştirici etki etsin, son ana kadar bekeyecek dr. Bebekler 1600ve 1800 gramlar.
Hahaha girin örtünün altına :) kurşunu kim dökecek :))Ya şaka gibi ama sana onu yaztım çıktım su deposunu kapatıyım diye (burda 6dan sonra du geliyor depoları doldurmak için vanayı açıyorsun)merdivende takıldım düştüm bende dizlerimin üzerine topik olarak kurşun döktürelim en iyisi
Emzirmeyi bırakmadınmı canım? Doğumdan sonra zor olmazmı ikisini emzirmek? Hep hamile kalınca emzirmeyi bırakın süt kötü olur falan derler ya yalanmı hepsi nasıl oluyor doktorunmu emzir dedi bir sorun yasadınmı?Tesekkur ederim. Evet hem hamileyim hem dikisli yatak istirahayindeyim hemde emziriyorum hala :)
İki tane meme var neden zor olsunEmzirmeyi bırakmadınmı canım? Doğumdan sonra zor olmazmı ikisini emzirmek? Hep hamile kalınca emzirmeyi bırakın süt kötü olur falan derler ya yalanmı hepsi nasıl oluyor doktorunmu emzir dedi bir sorun yasadınmı?
Eşim bana diyor iyi yedin haAa maşallah kiloları gayet iyiymiş. Sağlıkla gelsinler paşalar sürekli çıkacaz diye tutturuyorlar :) inşallah güzel haberler alırız sağol canım ben mutfaktan çıkayım artık abarttım :))
Çok güzel anlatmışsın benimde emerken bebeğim gebe kalırsam bende böyle yapıcam çok iyi bir Örnek oldunuz bizlereİki tane meme var neden zor olsunhamilelikte emzirme ile ilgili bilinen cok yanlislar var arastirinca dogruyu görebiliyorsun zaten. Kimi dr birak derken kimisi emzirmeye tesvik ediyor. Suan kizim iki aydir ikinci kez kolostrum aliyor bu ne guzel bir nimet ve mucize. Suan yasadigim sikintilarin dikis haric kismini kizimdada yasamistim yani bunlarin emzirmemle alakasi yok doktorumda destekliyor emzirmemi. Gogus uyarilmasi misal emzirmeyen biri suan emzirmeye yada sagim yapmaya kalksa aliskanlik olmadigi icin dogumu baslatabiliyor ama bende rahim alisik o yüzden sorun olmuyor. Buyukler eskiler sut zehirler derler oyle birsey yok ama hormonlar yuzunden sutun tadi degisebiliyor bazi bebekler bunu yadirgayip kendisi birakiyor yada tepki olarak kusuyor. Birde sut kolostruma donuncede agir gelebiliyor emmek istemiyorlar. Ama benim kızım suan tam bir meme aşığı birde meme sadece sut icin degil, suan agzinda 9 disi var ve azilari geliyor en iyi agri kesici ve sakinlestirici meme onun icin. Onu bundan mahrum edemezdim. Tandem emzirmeyi arastirabilirsin. Gitgide yayginlasiyor. Yenidogan adapte olana kadar ilk bir hafta on gun zorlanacagiz ama sonrasi hem aralarindaki bag icin hemde kiskanclik olmamasi icin guzel gececek ben inaniyorum. Yine biraz uzun yazdim sanirim emzirme deyince bende akan sular duruyor
Benimde çok şükür 2 gündür açıldı iştahım vitamin ilaçları iyi geliyor sanırım banaEşim bana diyor iyi yedin ha
Allah gücünüzü artırsın tebrik ederim bilinciniz İçin:)İki tane meme var neden zor olsunhamilelikte emzirme ile ilgili bilinen cok yanlislar var arastirinca dogruyu görebiliyorsun zaten. Kimi dr birak derken kimisi emzirmeye tesvik ediyor. Suan kizim iki aydir ikinci kez kolostrum aliyor bu ne guzel bir nimet ve mucize. Suan yasadigim sikintilarin dikis haric kismini kizimdada yasamistim yani bunlarin emzirmemle alakasi yok doktorumda destekliyor emzirmemi. Gogus uyarilmasi misal emzirmeyen biri suan emzirmeye yada sagim yapmaya kalksa aliskanlik olmadigi icin dogumu baslatabiliyor ama bende rahim alisik o yüzden sorun olmuyor. Buyukler eskiler sut zehirler derler oyle birsey yok ama hormonlar yuzunden sutun tadi degisebiliyor bazi bebekler bunu yadirgayip kendisi birakiyor yada tepki olarak kusuyor. Birde sut kolostruma donuncede agir gelebiliyor emmek istemiyorlar. Ama benim kızım suan tam bir meme aşığı birde meme sadece sut icin degil, suan agzinda 9 disi var ve azilari geliyor en iyi agri kesici ve sakinlestirici meme onun icin. Onu bundan mahrum edemezdim. Tandem emzirmeyi arastirabilirsin. Gitgide yayginlasiyor. Yenidogan adapte olana kadar ilk bir hafta on gun zorlanacagiz ama sonrasi hem aralarindaki bag icin hemde kiskanclik olmamasi icin guzel gececek ben inaniyorum. Yine biraz uzun yazdim sanirim emzirme deyince bende akan sular duruyor
Aman aman aman... Geçmiş olsun canım benim. Hayırlısıyla kazasız belasız atlatalım bu zamanı inşallah.Ya şaka gibi ama sana onu yaztım çıktım su deposunu kapatıyım diye (burda 6dan sonra du geliyor depoları doldurmak için vanayı açıyorsun)merdivende takıldım düştüm bende dizlerimin üzerine topik olarak kurşun döktürelim en iyisi
Ben stresten doyma hissetmiyorum , normalde küçük tabak yerim bu sefer ne yedim ne kadar yedim hiç hissetmedim )))Benimde çok şükür 2 gündür açıldı iştahım vitamin ilaçları iyi geliyor sanırım bana
Boyle bir dusuncen yada riskin varsa diyeyim:) emzirirken gebe kalmak gibi muhakkak emzirme sanati grubuna uye olmanizi tavsiye ederim. Sadece tandem icin degil. Dogum sonrasi yasamamiz muhtemel emzirme sorunlari, meme redleri, gogus yaralari vb. Bu tarz seyler icin hem yapilan paylasimlardan faydalanirsiniz hemde sorununuza care olacak cok bilincli donanim sahibi insanlardan fayda gorursunuz.Çok güzel anlatmışsın benimde emerken bebeğim gebe kalırsam bende böyle yapıcam çok iyi bir Örnek oldunuz bizlere
Bir doğurayım hayırlısıyla bu miniği eğer kendime güvenim kalmış olursa isterim hemen gebe kalmayıBoyle bir dusuncen yada riskin varsa diyeyim:) emzirirken gebe kalmak gibi muhakkak emzirme sanati grubuna uye olmanizi tavsiye ederim. Sadece tandem icin degil. Dogum sonrasi yasamamiz muhtemel emzirme sorunlari, meme redleri, gogus yaralari vb. Bu tarz seyler icin hem yapilan paylasimlardan faydalanirsiniz hemde sorununuza care olacak cok bilincli donanim sahibi insanlardan fayda gorursunuz.
Yok dimi daha haberBen stresten doyma hissetmiyorum , normalde küçük tabak yerim bu sefer ne yedim ne kadar yedim hiç hissetmedim )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?