2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yasim 35. Ailede erken menopoz gecmisi var dedim dukkan kapanmadan yetissin kızım bugun tam 17 aylik oldu biraz zor oluyor kabul ediyorum ama gece emmesini kendisi bıraktı gunduzde suanda yaptığı gibi gelip kendisi aciyor emiyor gidiyor oyle tatli annecim memee diyorki nasil kiyayim ona eger hamileyken emzirilebiliyor olmasaydi cidden ikinciyi bu kadar erken dusunmezdim.

28 ay cok guzel bir süre. Disleri tamamlandiysa kademeli kesebiliyorsun zaten ama evet kac aylik olursa olsun insan kesme düşüncesiyle bile kotu oluyor degisik bir bag, degisik bir duygu. Rabbim isteyen herkese doya doya bol sutle uzun sure emzirmeyi nasip etsin.

Oyyy yerim onu ben maşallah akıllı prensese valla senden cesaret aldım bende 34 yaşındayım ve ikinciyi o yuzden hemen istiyorum inşallah Allah kısmet ederse pişmanlık duymadan emziririm oğlumu. Senin gibi yapacam çok güzel ya çok sevindim bu konuyu sürekli düşünüyordum iyi oldu saol

Valla bende yedim sekerler tavan gene sen òlcùyormusun
Bugün şekerimin 137 çıkmasını wintersun a armağan ediyorum :) makarna yedim resmen heyecandan bi tabak inşallah sağlıkla doğar zamanında bu ikizler ben çok etkilendim:) dua edelim

Kilosu 1000 range 200 cikti diyelim. 1000 tahmini deger oldugu icin gerçek deger 800 ila 1200 arasında olabilir anlamina geliyor canim

Sapma değeri yani ee peki mesela birşey daha sorucam kilosu 1000 haftasına uyumlu -200 sapma olsa haftasından az kilolu bir bebek oluyor kötü bisi demek olmuyor mu bu herşey bitti bunu kafama taktım bugünde

Biz her dogum haberinde topik olarak boyle dokuz doguracaz belli oldu
Helal bize
Valla aynen hop oturdum hop kalktım zaman geçmedi kendimi mutfaga attım yedim herseyi şeker fırladı kesin iyi haberi alana kadarki o süre fenaydı. Sezeryanamı dönsem ne yapsam ya normal doğum diye tutturdum ama bu bekleme stresi çok kötüymüş hepinizin doğumunu bekleyemicem galiba

Selam güzel annişler. Bir gün girmesem 300-500 msj oluyor yavaş ya huu çoğu şeyi kacirdim ama umarım herşey yolundadır herkeste. Benim bugün kontrolum vardı 27+3 tük 2 gün önde ciktik 890gr 36 cm olmuş minnoş. Aşımın 2. dozunu da vuruldum ilki gibi ağrı sızı yok çok şükür

Kız ne alaka büyük ihtimal oda sezaryen olacak sadece iğnenin etkisi için bekliyorlar canım hem tüp bebek hem de ikiz olunca kolay kolay normal doğum olmaz onun

Surada yaklaşık 6 aydır resmen sinerji oluşturmuşuz haberimiz yok, sanki gerçek hayatta tanıdığım bir arkadaşım doğum yapıyor gibi haberi aldığımdan beri yerimde duramiyorum aklım hep wintersun 'da Rabbim hayırlısıyla onu ve bebeklerini korusun

Sapma değeri yani ee peki mesela birşey daha sorucam kilosu 1000 haftasına uyumlu -200 sapma olsa haftasından az kilolu bir bebek oluyor kötü bisi demek olmuyor mu bu herşey bitti bunu kafama taktım bugünde
Hic kafaya takilacak bir sey degil inan ki. Usg degerleri dogru cikmayabilir ki. Nesrinay da mesela 3200 demisler 3800 dogmustu. Ortalama degeri baz aliyor doktorlar. Range in disina cikmasi istatistiksel olarak mumkun ama zayif bir ihtimal diyeyim sana bir istatistikci olarak. Icin rahat olsun

Kizlar wintersun yazmis bana. Hastanede yatiyor suyu gelmeye devam ediyormus. Nst ye bagliymis ama sancisi cikmiyormus. Hafif adet sancilarim var demis. Hayirlisi olsun diyor. Dualarimizi eksik etmeyelim
Canım ona çok dua ettiğimizi ve hayırlı haberlerini beklediğimizi söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…