2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gecenlerde gòbeginizi omsamayin oksama erken doguma sebek diyodu bu dogrumu ne yapsak erken dogumu tetikliyo diyolar kafam karisiyo

Kizlar gecenlerde gòbeginizi omsamayin oksama erken doguma sebek diyodu bu dogrumu ne yapsak erken dogumu tetikliyo diyolar kafam karisiyo

Herşey doğumu tetikliyor diyorlardı ne yaptıysam doğmadı kızım 42. haftada sezaryenle aldılar. Ben de doğum filan tetiklemedi. Şimdiye kadar hiç kasılma yaşamadım, hiç doğum sancısı çekmedim, su nedir nişan nedir bilmem. 4. Çocuğu doğuracağım

Bende bilmiyorum yaaa sende öyleysen garipsememem lazım o zaman sancısı olan suyu gelen gördüm ama benim olmadı

Maşallah sana ben 1 tane doğurtum rezil oldum resmen

benim de ne planlarım var doğum sonrasına
Ahey ahey benim kanayan yaram ben öncesinde ilişkiye girememe problemim vardı birde sıkıntım geçti ilk ay hamile kaldım ilk aylar yasaklandı en son doktor erken dogumu duyunca bildigin Doğuma kadar yasak rahat dur Dedi bana yani resmen çocuğu yaptım ağzımın payını aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…