2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne olacak canım burdan yollarım olmazsa bizim burda metro turizm tanıdık dur yarın müdüre sorayım bakalım Bursa’ya geliyorumu şimdide içersin
Dur kuzum acele etme, kınık da güzel gidiyor. Ama borjominin doğallığına eminim, eğer gelen olmazsa bir tane isterim senden doğuma yakın

Ben yarım öğrenirim yada Pazartesi ofise gidince canım bana bir zorluğu yok zaten otobüs yoksa oraya İstanbul’a gelince yollarım
Boşver canım zaten sen geleceksin istanbula. Belki bizimkilerden de doğuma gelen olur, olursa getirtecem. Olmazsa istanbuldan yollarsın , ne gerek var şimdiden. Gelen olmazss senden isteyeceğim söz

Sen de gelmek için geç kalma bence. Zaten erken doğum sabıkan var gel burda bekle bacım. Ne olur ne olmaz tedbirli olmakta fayda var.
Haklısın bayramda bir daha gideyim burda dktr ondan sonrası yola çıkarız kısmetse hayırlısıyla hiç öyle sakin bir Doğum hikayesi çıkacakmış gibi gelmiyor benden ama bakalım inşllah planlı ilerler herşey

1.5 sa once bir girdim 200 kusur mesaj birikmis. Meraktan okuya okuya geldim. wintersun haberini okuyunca cok heyecanlandim. Allah yardimcisi olsun. Ama doktoru cok risk almiyor mu? Ilaci gec vurdu tup bebekle olan ikizleri normal dogurtuyor. Insallah hic problem olmayacak ama genelde duydugumuz gordugumuz uygulamalarla cok celisiyor. Ister istemez endise ediyorum. Bu gece haber gelir insallah. En son 5 dk ya kadar dusmusse dogum yakin demektir. Hadi hayirlisi

Kzlae dolap almadm daha baktm netten acayip pahalı 800 900 tl veremm yani. Acaba yaptirsak mi mobilyacilara bi sorayim diyorum.izmirdr her yer mobilya abime desem yapar ama agiz egmek istemiyorum gelis fiyatindan bile alir yani. . Sizinde finrinizi almak istiyorum resm atsam bakarmsnz

En Doğuma girdiğimi yazmıştı cnaım Nesrinay86

• Daha önce erken doğum yapmış olmak en önemli risk faktörüdür
  • Enfeksiyon
  • Rahmin aşırı derecede gerilmesi: çoğul gebelik,bebeğin suyunun fazla olması
  • Bebeğin eşinin rahim ağzına yerleşmesi ve erken ayrılması (Plasenta previa veya ablasyo)
  • Rahim ağzı yetmezliği (Servikal yetmezlik)
  • Rahme ait nedenler (anomaliler, myom,)
  • Preeklampsia,gebeliğin yüksek tansiyonu
  • Travma ya da ameliyatlar
  • Bebekteki anomaliler
  • Sigara, kötü beslenme, kokain ve alkol kullanımı ve bir grupta hiç birisi olmadan erken doğum tehtidi yaşayan yani ben T TubaSude

At bakalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…