2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar biberon tercihiniz ne oldu? Ben dr browns almayo düşünüyorum.dar ağızlı.sizler ne marka aldiniz acaba?
Bende Dr Browns aldım canım, gaz yapmıyor vs diye çok okudum kullanan herkes memnun. Yalnız büyük cam aldım 240 ml, birde 120 lik alcam.

Pompanı ne marka alacaksan aynından al canım, çünkü biberonu aç,dök ver sıkıntısı yaşamazsın. Direk kullanacsğın biberonu bağlarsın. Ben aventten şaşmıyorum
Gecen ebebekte gòrsúm aventin kutuda biberon pompa hepsi vardi yanlis hatirlamiyorsam bende ondan almayi dúsûnûyorum

Kızlar 28. Haftadan itibaren kontrollere 2 haftada bir mi çağırılıyor? Hamilelik günlüğümde öyle okudum, ben gün olarak sizlerden gerideyim kontrole gidenler doktorunuz bu konuda birşey dedi mi, birde nst ye girdiniz mi? kontrolüm pazartesi günü, bilenler cevap verirse sevinirim.

Bide kızarmışsınız bilmem kızlar ama birşey duydum Doğuma gidince sancı tutunca böyle bu şade sodanın şişeni açıyormuşsun Doğuma kadar asiyi gidiyormuş sonra bebeğe Doğunca 1 çay kaşığı verince bebek hiç gazlı olmuyormuş

Ben 29 haftalikken gittigimde bir sonraki muayeneyi 3 hafta sonraya verdi ondan sonrada 2 haftaya dùsúrecez dedi yani tahminimce 32 haftadan sonra 2 haftada cagiracak

Canım beni artık 2 hafta bir çağırıyorlar ama burda nts hiç girmedim girecekmiyim bilmiyorum

Ben ilk senden duydum

Dün gittim bir ay sonra gel dedi bana. Diğer hamileliklerimde de 32.haftadan sonra sık sık çağırmıştı.

Ben onu araştırdım deneyen kadınlarda işe yarayan da olmuş yaramayan da . Demek ki gazlı bebek de işe yaramıyor, yarıyor diyenin bebesi gazlı değilmiş diye bir çıkarım yaptım kendimce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…