2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç duymadım ama ne derseniz yapacağım. Anam ağladı kızı sallamaktan.

Ben onu araştırdım deneyen kadınlarda işe yarayan da olmuş yaramayan da . Demek ki gazlı bebek de işe yaramıyor, yarıyor diyenin bebesi gazlı değilmiş diye bir çıkarım yaptım kendimce.

Hiç duymadım ama ne derseniz yapacağım. Anam ağladı kızı sallamaktan.
İşte bende bilmiyorum ama bende ilkinden okadar korktum ki tabi vermeyede korkarım o ayrı konu

Ya dr browns ki kullanmadim ama cok methini duydum oglumda da philps aldim canim

Bende Avent almayı düşünüyorum ama daha tam burdan bilgi almadım

Pompanı ne marka alacaksan aynından al canım, çünkü biberonu aç,dök ver sıkıntısı yaşamazsın. Direk kullanacsğın biberonu bağlarsın. Ben aventten şaşmıyorum

Eki Görüntüle 2153317
Diğer çocuklardan avent var yeni bir tane daha olsun diye chicco aldım.
kızlar cok sagolun,bende dr browns un methini cok duydum.arastirma da yaptim.avent ve dr browns arasinda kalmistim.sonra dr browns da karar kıldım.sanirim aventte cok iyi.tavsiyelerinizi dikkate alacagim.tekrar bi dusuneyim gozden gecireyim bari

Bende Dr Browns aldım canım, gaz yapmıyor vs diye çok okudum kullanan herkes memnun. Yalnız büyük cam aldım 240 ml, birde 120 lik alcam.
suan trendyolda baslangic seti var.120 ml ve 250 ml dar ağızlı biberon 56 lira canim

Aa çok iyi ben tek büyük olanı ebebek de 57 liraya almıştım. Şimdi bi mağaza var amerikan sitesi ordan karar verdim çok daha uygun orda fiyatlar, ordan hem göğüs pompası hem, süt saklama şişeleri hemde 120 lik biberonu alcam.

Göğüs pompası alirsan fotosunu atar misin canim,bende alırım belki fikir olur bana ve herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…