2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi Allah’a şükürler olsun

Maşallah hepsine

Rabbim hemen toparlanmasını nasip etsin hemencecik
Aminnn
Nefes aldım vallahi , endişeye düşmüştüm artık. Hadi yatabiliriz artık. İlk bebelerimiz geldi Rabbim çabucak annelerinin babalarının kucağında eve gelmeyi nasip etsin.

Aminnn
Nefes aldım vallahi , endişeye düşmüştüm artık. Hadi yatabiliriz artık. İlk bebelerimiz geldi Rabbim çabucak annelerinin babalarının kucağında eve gelmeyi nasip etsin.

Amin hemen kalkar ayağa inşallah çok da bunalmıştı artık yattığı yerde. Şimdi bebecikleri hemen toparlansın inşallah. İyi geceler hepinize, öpüyorum

Benim de durum aynı ve evet erik çok yedim de erik bu kadar kilo yapar mı ki ya ay bi erigimiz var ona da karışmasınlar

Yok, zaten kendisi tam uyanmamıştı haber verdi geri uyuyacak canım. Merakta kalmayalım diye son gücüyle yazdı , sabah uyanır anca.

Rabbim bu mübarek günlerde yardımcıları olsun ınsallah sorunsuz atlatırlar bu durumu

Bir itiraf da benden gelsin. Çılgın gibi yemek yiyorum. Her sabah bugün asla diyetin dışına cikmayacagim diyorum. Sabah kahvaltısı ile başliyorum sonrası facia ((
Neyse yarın kesin başlıyorum :))))
Hadi ya benim istah tamamen kapandi.acaba basta cok yiyip kilo alinca sonlarda kapaniyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…