2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar wintersun canim cok cok gecmis olsun allah anali babali buyutsun insallah tez vakitte saglicakla o kuvezden kucagina gelsinler en son yazdiklarindan midir nedir dedin ya tulum peynirim vardi onu da elimden aldilar cok dokunmustu bana persembeyi cumaya baglayan gece ruyamda wintersun doguma gitti dendi sonra hayirdir insallah dedim uyaninca egepam wintersunun suyu gelmis diyince soka girdim cok etkilendim 150 sayfayi tek tek senden haber alabilme umuduyla okudum ve az once mutlu haberi aldim allahim emeklerinin karsiligini versin insallah
Bu arada ruyalarima girmek isteyen siraya girsin abdala malum olayi basladi sanirim
Ya kizlar bu iki haftadir is yerinde cok yoruldum hergun doguruyorum zannediyorum
Ayrica bu bir haftadir hersey malum olmaya basladi is yerindeki arkadaslar soylediklerim karsisinda sok ustune sok yasiyorlar nedendir bilemedim

Amin canım. Allah razı olsun. Bugün duana ihtiyacı olan bir kızımız var wintersun doğuma gitti.
ayyy çok heyecanlandim yaa gurubun ilk bebekleri geliyor demekk maşallah maşallah sübhanallah oyy sağlıkla gelsinler.Ben yeni gördüm mesajı doğum oldu mu?

Aksam ezanindan sonra girmedim gece 1 de girdim 250 sayfa olmus okuyim dedim okurken uykum geldi uyudum uyandim devam ettim sukur bitti bu gun sizin istahlarda cenelerde acilmis Allah muhabbetimizi arttirsin
O değilde her doğumda böyle stresten mutfagi alt ust edip yerlerse sona kalanlar doguma yuvarlanarak gidecek benden soylemesi

wintersun gözün aydin Rabbim bahtlarini omurlerini guzel eylesin kuzularinin. Sorunsuz en kisa zamanda kucagina almayi nasip etsin. Kuvez yolu beklemek zor derler ancak sen cok zorluk yasadin en azindan ayaklanir onlar icin kosturabilir bu surectede kimseye muhtac olmazsin. Ucunuzunde iyi olmasina cok sevindim. Moralini yuksek tut kuzularin sana sutune ihtiyaclari var annesi.

Hislerin kuvvetleniyor olabilir canım. Tahminin olduğunda bize de söyle

İftara misafirim vardı ve onlar kapıdan çıkar çıkmaz elime telefonu aldım sözde hepsini okuycam ama yine misafir sonrası ölü gibi uyumuşum , bir uyandım bir sürü mesaj birikmiş, kalbim çarpa çarpa okudum ki Nesrinay86 ın bebişler doğdu mesajını görünce istemsizce ağlamaya başladım ama mutluluktan:) Allah’ıma şükürler olsun iyilermiş...
wintersun canım hayırlı uğurlu olsun. Allahım sana güç kuvvet onlara sağlık versin, oğluşlar tez zamanda kucağına gelsin, vatana millete ailesine hayırlı evlatlar olsun inşallah, Allah onları size bağışlasın

Evet o canım. Hiç kalkmadan 14 hafta yattı. Rabbim sabrını mükafatlandırsın.
Sen de sağlıkla mutlulukla kucağına al inşallah.

wintersun la ilk heyecani yaşadık. Cok sukur iyiler insallah daha iyi olacaklar. Allah anali babali buyutsun insallah Nesrinay86 bizim listenin yanina dogum tarihi ve isimleri diye iki sütun daha ekleme şansın var mi. Dogum yapanlari da ekleriz artik yavas yavas. H Hunili Anne benim doktor dogum zamanina denk tarihlerde tam 39-40 arasi tatilde. Sence ben 39 u bekler miyim yoksa daha erken mi olur doktorumla dogum yapayim diyorum. Ne hissediyon bana da bir kehanette bulunsana tatlim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…