2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eklerim tabiki bitanem.

wintersun canım gözün aydın maşallah kuzucuklarına, şükürler olsun Allah yavrularınızı size bağışlasın. İnşallah tez vakitte kucağınızda evinize dönersiniz. Çok çok geçmiş olsun

Miz allah seni ne etmiye benim doktor da tatilde olacak

Hadi ya benim istah tamamen kapandi.acaba basta cok yiyip kilo alinca sonlarda kapaniyor olabilir mi?
O konuda bir fikir beyan edemeyeceğim ama benim iştahım oldum olası hiç kapanmamistir
Ömrümde sadece bir defa bir haftaligina iştahım kesildi o zaman da eşimle tanismistim yemeden içmeden kesilmistim
O da sadece 1 kere oldu bir daha olmadı zuhahhahaha
İştahım kesilsin istiyorummmmmm

Eşim falan herkes biliyor digum yaptığını nasıl stres olduysam
Haber alamasaydık bugun gidecektim hastaneye kafaya koymuştum

Grubumuzun abileri oldular bahtları güzel olsun sağlıklı uzun ömürleri olsun insallah

H Hunili Anne sirada ben varsam söyleme ama baska yorum varsa söyle
Gebelik yaramış sana demek ki

Canim dur sirayla dogurun valla ruyamda gormustum wintersunu ama etkilenir diye ses etmemistim bilemedim boyle olacagini artik ruyama kim girerse mumkunse vaktinde girin

Nasladinmi diyet uygulamaya canim

Canim dur sirayla dogurun valla ruyamda gormustum wintersunu ama etkilenir diye ses etmemistim bilemedim boyle olacagini artik ruyama kim girerse mumkunse vaktinde girin
Cano beni görürsen söylede ayağımı denk alayım bak daha hazırlıksızım onları bitiririm hiç olmazsa

Yazdıklarını da okuyunca hepten aklında kalmıştır
Hayra yor gördüklerini :)

canım hamilelik uygulamasında nefes alma egzersizleri yaparken hıçkırık tuttuğu yazıyodu zaten hiç sakıncalıymış diye duymadım rahat ol bence

Çok şükür geceden beri bende 9 dogurdum uyanıp uyanıp okuyup geri daliyodum wintersun Allah anali babali büyütsün inşallah kuzuları bi an önce kucagina almayi nasip etsin inşallah

wintersun canım benim allah bi an önce sağlıkla kavuştursun paşalarını yuvanıza sağlıkla dönün inşallah dün haber bekliycwm diye uyumuş kalmışım rüyamda kaç defa sancım oldu suyum geldi hastaneye gittik hatırlamıyorum haftalarımız aynıydı hatta günlerimiz bu paşalar bize çok çektirecek gibi duruyor allah gücümüzü artırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…