2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cano beni görürsen söylede ayağımı denk alayım bak daha hazırlıksızım onları bitiririm hiç olmazsa
Cnaım sen loğusa takımı almıştın intenetden diymi Banada site ismi verirmisin burdan bulamıyorum bende netten sipariş edeyim bende senin gibi çok açık renk istemiyorum

Cnaım sen loğusa takımı almıştın intenetden diymi Banada site ismi verirmisin burdan bulamıyorum bende netten sipariş edeyim bende senin gibi çok açık renk istemiyorum
Evet canım lohusam.com dan aldım ama orada sadece l bedeni kalmış H Hunili Anne de almıştı aynısından bedeni l idi galiba ben biraz çok tombiş oldum sanada olur sanırım

Arkadaslar simdi benim gun icerisinde bikackere gòbegimin cevresi semsert oluyo sisme ve agri yok cimcimemin oldugu yer yani simdi kasilmami yoksa cimcimem bir yerlerinimi dayiyo ben bir túrlù anlamiyorum
Karnin sertlestiginde elini koyduğunda bebek hareket ediyosa bebek dayamasidir ama benim biraz önce karnımin bi tarafı bi anda bebek hareketi olmadan sipsivri oldu 10 saniye sonra sertlik yumusadi ama bunlar olurken bebek hiç hareket etmedi işte bu yalanci kasilmaydi.

Günaydın kizlar... Hberi alinca gece rahat uyudunz demi :) . sabah kalktim diyorum bakayim yni bir hber var mj... Wintersundan bı hber alirsanz bni etikletlermnsZ. Bugun pek giremicem de .

Canım ben Hiç kasılma yaşamadım şimdiye kadar, burda okuyorum hemen hemen herkes de oluyo bende mi bi tuhaflık var acaba? 8 haftadır falan magnezyum başlattı doktor ondan mı olmuyor bilemedim kasılmalar doğuma hazırlık deniyor korkmalı mıyım olmamasına?

Kuzum 4. Bebeğim geliyor Allah’ın izniyle ben hiçbirinde yaşamadım Korkma herkeste olacak diye birşey yok. Ama şu var ki kasılma sancı yaşamadım ama doğuramadım da 42. Haftada sezaryenle söktüler kızı içimden

Bende 8inde rapor alicam ne zamana ladar diye merak ediyordum o zaman ayni seninle
Ama.bana 8 inde gel 32. Sonunda dedi sen benden 1 hafta once almissin raporu o kafami.karistirdi
Canım beni bir kaç gün önden takip ediyordu muhtemel Doğum tarihim 30 Temmuz görünüyor (regli döngüm kısa onu Ve bebeğin ölçülerini baz alarak sanırım) 31+5 te vermiş oldu bana raporu bu durumda.

Hadi canım :) ayyy Allah korusun yaa normal doğurmak istiyorum, nasıl kassam ki kendimi :))

Bende sadece sertlik oluyo bòyle sivrilmiyo yada tepe olmuyo

korkma canım ben de hiç yaşamadan bi hamilelik bitirdim birinde de 29 haftamı doldurdum merakla bekliyorum bi kasılma bi sancı bi ağrı vs. doğuma dair ufak tefek sinyaller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…