2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım işte hızlandıracam bayram sonrasına kalacak mecbur arabayla ama 2 3 güne geliriz dinlerek iki gün yollarda kalırız otellerde diye düşünüyoruz yoksa öyle 1 günde gidemem dayanamam herlade

aynen 1 günde çok zor olur
hem kısa tatil olur sana da
dinlenerek kalarak gelirsen

Alalh yardımcın olsun sağ salim gel de
doktorunu falan ayarlamıştın dimi istanbulda

hayırlı olsun gözünüz aydın . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ondan hic suphem yok cok iyi bir baba olacagina eminim. Ama insanda heycanina görmek istiyor... Hyrlisiyla bi gelsede.

aynen 1 günde çok zor olur
hem kısa tatil olur sana da
dinlenerek kalarak gelirsen

Alalh yardımcın olsun sağ salim gel de
doktorunu falan ayarlamıştın dimi istanbulda
Evet ayarladık orda sezaryen olurda erkek dktrm var normal olursa bayan ben Türkiye’de Doğum yapayım hayırlısıylada devletse Doğum yapmaya razıyım gerçi tabi hayırlısı olsun ama Türkiye de olsun çok istiyorum

oyyy inşallah gününde gelir

çok acayip gece yatarken eşim açtı odanın lambasını iyi geceler kızımın odası dedi kapattı gelip gidip çok güzel oldu diyor
[/QUOTE]
Ayy çok güzel yaa ben ağlarım ki gelince kızlarımın odası zaten ben beyin olarak wintersun la doğurdum sağolsun :))) o doğurunca ben telaşlandım daha odaları gelmedi diye nihayet gelicek,bende açıp açıp bakarım heralde inanmaya çalışırım hayatımızın değişeceğine

Gnrcnn ben eskiden daha duygusaldım bu ara odunlaştım sanki
evet hamileyim evet bebek gelecek hazırlıklar çok güzel ama o duygusallık yok
Bende hiç duygusal değilimdir ama bu son haftalarda bi garip oldum nilüferin e bebeğim şarkısında bile nası ağlamak nasılll :)) belki benimkiler 2 tane diye hormonlar daha arsızdır :)))

Ya kızlar benim kalcam çok ağrıyo bıçak saplanır gibi normal mı acaba ne zaman a geçer ki

Ne güzel ben elbileri ütülerken bile ağlamaktan helak oldum normalde sulu gözüm ama hormonlar beni perişan etti:))

Hadi yaa kıyamam valla çok kötü duygusallık
ilk zamanlar ben öyleydim
bişi alıyorduk eve gelince bakıp bakıp ağlıyordum
o zaman stokları erittim galiba :)

Bende hiç duygusal değilimdir ama bu son haftalarda bi garip oldum nilüferin e bebeğim şarkısında bile nası ağlamak nasılll :)) belki benimkiler 2 tane diye hormonlar daha arsızdır :)))

senin kızlarda kadınlık hormonu salgılıyor 3 kadın bi bünyede
az bile ağlıyorsun :)

B

izdede sadece teyze olmayacak

teyzenin yokluğunu da çok çekmez herhalde
benim 2 teyzem var çok bi paylaşamım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…