2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar benim bugün sık sık sol tarafta toplanıyor bide bacağıma kalçama ağrı yapıyor kasıklarımda ağrı var bu sancı değildir herlade inşllah
Canım sabahta yazmıştım. Bu gün yürüyemedim neredeyse dayanamayıp izin alıp hastaneye gittim. Aynı bacak kasık ağrısı şikayeti. Bebek 1 kilo 950 gr olmuş. Ağırlaştığı için ağrı çok normal dedi. Kalsiyum magnezyum verdi. Doktor korkmana gerek yok artık böyle ağrılar olur bebek büyüdükçe normaldir dedi. Dinlendiğinde, yürüdüğümde vs hafifliyorsa ağrı korkulacak bişey değildir dedi.

Hiç yorulmadımda dünden belli aslında ama benim oğlan biraz önden gidiyor geçen hafta 2100 olmuştu aşağıyada dönmüştü oyuzden korktum ama normal artık ağrılar

Nesrinay86 canim gecmis olsun nasil oldu ishalin? Ates fln da var mi? Salgin varmis diye duydum
Sağol canım. Ateşim yok ama içim üşüyor, battaniyeye sarılıyorum sonra soğuk ter atıyorum. Evin içinde nasıl yakalanmayı becerdiysem artık devletin aciline gitmek istemiyorum, eşim de götürmek istemiyor, olmayan mikrobu da kaparım diye. Sabaha kadar geçmezse kendi hastaneme gideceğim bakalım. Aman kendinize dikkat edin.

Evet kuzum çok güzel bende çok beğeniyorum ama büyükler beğenmedi dalga konusu oldu sinir oldum bende asel zümra yerine şuan miray zümra yada eslem zümra düşünüorum sizce nasıl
ben kızımın ismini BERAY koymayı düşünüyorum, birde 2 isim kullanmak zor, kızlar birde iki soyisim kullanmak isteyince 4 isim oluyor bence ileriyi de düşünmek lazım benim oğlumun iki ismi var 23 yıldır bir tanesini hiç kullanmadım kalabalık yapıyor sadece

Sağol canım. Herşeyi yaptım doktorla görüştüm bir yandan. Kahve limonmu, nişasta yoğurtmu, kola aspirinmi , koyu çaymı , pstates haşlaması reflormu . çare tükendi artık karnıma sancılar giriyor doğrulamıyorum. Yarına kadar geçmezse sabah hastaneye mutlaka. Bugün öğlen biraz iyiydim geçti sandım yoksa ihmal etmezdim.

23 yıldır derken????

Karin agrisna bu iyi gliyor. Bi tabaga kahve koy ustune limon sık katilasiyor snra onu ye :) bazıları tadını bgnmior amA bn bgniyorm :) yiyom ağrıyı cekmekdense

Cok sey denemişsin bu sefer de kabız olacaksin dikkat et

Yarın da azalsa bile git doktora

gazelim_24 gozunu seveyim doğurma bi haftada bi stres yeter

Kizlar ben 24 haftalik oldum.henüz seker yuklemesi yaptirmadim.doktor bi sonraki kontrolde seker yuklemesi yaptirmami soyledi.simdi bu sekerim yuksek cikarsa tehlikesi nedir?mesela ben cok meyve yiyorum,kiraz seftali karpuz falan.karpuz peynir cok yiyorum.karpuz da cok şekerli bi meyve.acikcasi tereddutte kaldim.gunde 1 karpuzu tek basina bitirebilirim.sizler bu kadar cok yiyor musunuz?şekerin bebegime ne zarari olabilir?bilen biri beni aydinlatirsa cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…