2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim.dikkat et kendine.

G Gurmes ben hergün araç kullanıyorum. Emniyet kemeri de mutlaka takıyorum. Rahatsız etmiyor beni. Hamileliğim boyunca araba ile çok şehir dışına çıktım. Her yolculukta yaklaşık 5 saat araba kullandım. Sıvı tuketimime dikkat ettim bu süreçte. Ayrıca 2 saat dolmadan mutlaka mola verip hareket ettim.
Nesrinay86 çok geçmiş olsun canım. Her şeyi denemissin ama kurukahveyi bir çay kaşığı yemek de iyi geliyor diye biliyorum. Eğer denemediysen; )

gazelim_24 valla hayran kaldım sana. Sancim olsa yerimden kipirdamazdim galiba

Herşey bizi bulduğu için mıknatıs gibi çekiyoruz ondan canım. Maalesef buradaki devlette aynen öyle kadın doğum hastanesine girileceği yok suriyelilerden normal devletede pek gitmiyorum zaten bu gebeliğimde de gitmedim hiç acil durumlarda gece gündüz kadın doğum uzm. Var diye ilk gebeliğimde gitmiştim oooo my god yani

Kemer çok rahatsız ediyor aslında ama takmak zorundayım burda mecbur kalmadıkça uzun yolculuklar yapmamaya çalış Allah ksza bela vermesin Cem’i cümlesine içindede bizleride korusun

Kız ben gözaltı kapatıcı rimel sürmeden bakkala inmiyorum koca hastaneye nasıl gideyim

Yağlanmaya devam ediyorum mecbur canım ben çok erken diye beklemiyordum şimdiden böyleyse son aylar napıcam bilmiyorum artık

Geçmis olsun cnm ya umarım yarın daha iyi hissedersin

Dogru canım böyle güzel bişey kalıcı iz bırakacak bizde tabi ama. Bi anda geldiler moralim bozuktu zAten

Daha neler göreceğim annelik bence en büyük okul neler öğreneceğim bakalım ben hamileliğin hiç bu yönlerini aklımın ucundan bile geçirmezdim tek değişmedik yerim kalmadı vücudumda

Aynen öyle dün kıvrandım acıdan bi anda geldiler aniden görünce şok oldum napalım artık katlanacagız

Kızlar bugün bende kötüydüm ya dün gece migrenim tuttu ilaç içmeden yattım sabah kalktım basım zonkluyordu istifar ettim bütün gün midem bulandı. Birşey yiyemedim başımı bağladım yattım ayakta duracak halim yoktu zar zor yemek yaptım. Akşam yemek yiyince biraz kendime geldim basıma arada hafif hafif ağrı vuruyor ama inşallah geçer.

Cnm migren için çin yagi yagi var aktarlarda olabilir bnm bi arkdas kullanıyordu. Sakaklarina masaj yapip sürüyordu iyi glmisti acillik oluyordu hep. İns sana faydasi olur ama gebelikde kullanilir mi blmiyorm

Cnm migren için çin yagi yagi var aktarlarda olabilir bnm bi arkdas kullanıyordu. Sakaklarina masaj yapip sürüyordu iyi glmisti acillik oluyordu hep. İns sana faydasi olur ama gebelikde kullanilir mi blmiyorm
Sağol canım bi bakarım kullanılıyorsa alırım

Canım teşekkür ederim. Kuru kahveye limon sıkıp yedim . faydasız maalesef

Cok cok sevindim kendinin de girip birseyler yazabilmene. Lkuzular iyiymis cok sukur, sen de oyle... ne mutlu bize o zmaan. Allah guzel günlerini göstersin , yaslari uzun olsun

Ben suan 30 + 2 oluyorum yani 8 aya girdim degilmi

Evet canim. 7 ay bitti artik 30 haftayi doldurmanla beraber. 8. Aydasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…