- 17 Kasım 2012
- 971
- 1.836
- 333
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #43.741
Gecmis olsun canim.dikkat et kendine.Sağol canım. Herşeyi yaptım doktorla görüştüm bir yandan. Kahve limonmu, nişasta yoğurtmu, kola aspirinmi , koyu çaymı , pstates haşlaması reflormu . çare tükendi artık karnıma sancılar giriyor doğrulamıyorum. Yarına kadar geçmezse sabah hastaneye mutlaka. Bugün öğlen biraz iyiydim geçti sandım yoksa ihmal etmezdim.
Herşey bizi bulduğu için mıknatıs gibi çekiyoruz ondan canım. Maalesef buradaki devlette aynen öyle kadın doğum hastanesine girileceği yok suriyelilerden normal devletede pek gitmiyorum zaten bu gebeliğimde de gitmedim hiç acil durumlarda gece gündüz kadın doğum uzm. Var diye ilk gebeliğimde gitmiştim oooo my god yaniDevlet acili suriyelilere öncelik veriyor hemde kaba şekilde. Hem de gidip başka enfeksiyon kapmaktan korkuyoruz. Yarın kendi gittiğim hastanenin acilinden giriş yaparım geçmezse canım. Bu cehennem sıcağında nereden üşüttüm evden çıkmadan nasıl kaptım pes bana.
Kemer çok rahatsız ediyor aslında ama takmak zorundayım burda mecbur kalmadıkça uzun yolculuklar yapmamaya çalış Allah ksza bela vermesin Cem’i cümlesine içindede bizleride korusungazelim_24 kemer rahatsız etmiyormu karnını ? Baya sikiyor çünkü. Birde airbag patlamasından korkuyorum açıkçası. Allah’a emanet olalim. Ama yapcak bisey yok kullanmaya devam, oğlum var bir de 4 yasında mecbur Bismillah diyip çıkıcaz.. neyse ki cesaret aldım bi nebze.
Kız ben gözaltı kapatıcı rimel sürmeden bakkala inmiyorum koca hastaneye nasıl gideyimG Gurmes ben hergün araç kullanıyorum. Emniyet kemeri de mutlaka takıyorum. Rahatsız etmiyor beni. Hamileliğim boyunca araba ile çok şehir dışına çıktım. Her yolculukta yaklaşık 5 saat araba kullandım. Sıvı tuketimime dikkat ettim bu süreçte. Ayrıca 2 saat dolmadan mutlaka mola verip hareket ettim.
Nesrinay86 çok geçmiş olsun canım. Her şeyi denemissin ama kurukahveyi bir çay kaşığı yemek de iyi geliyor diye biliyorum. Eğer denemediysen; )
gazelim_24 valla hayran kaldım sana. Sancim olsa yerimden kipirdamazdim galiba
Yağlanmaya devam ediyorum mecbur canım ben çok erken diye beklemiyordum şimdiden böyleyse son aylar napıcam bilmiyorum artıkCanım üzüldüm olabiliyor işte benimde kuzenlerimin çok kötü oldu birtanesi karnını gerdirme ameliyatı olacak göbeği olmadığı halde sırf çatlaklar için sen bol bol kremle yağla kırı bırakma
Geçmis olsun cnm ya umarım yarın daha iyi hissedersinSağol canım. Ateşim yok ama içim üşüyor, battaniyeye sarılıyorum sonra soğuk ter atıyorum. Evin içinde nasıl yakalanmayı becerdiysem artıkdevletin aciline gitmek istemiyorum, eşim de götürmek istemiyor, olmayan mikrobu da kaparım diye. Sabaha kadar geçmezse kendi hastaneme gideceğim bakalım. Aman kendinize dikkat edin.
Dogru canım böyle güzel bişey kalıcı iz bırakacak bizde tabi ama. Bi anda geldiler moralim bozuktu zAtenCanın sağolsun kuzum. Ha şimdi ha 9.ayda, çatlayacaksa çstlıyor, ağlama. Biz anneyiz , çantamızda taşımıyoruz bebeği, canımızdan Kanımızdan, kemiğimizddn dişimizden daha nelerimizden ödün vererek hayata getiriyoruz yavrularımızı. O çatlakların hasretini çeken nice kadınlar var canım benim.
Amin canim insallahKemer çok rahatsız ediyor aslında ama takmak zorundayım burda mecbur kalmadıkça uzun yolculuklar yapmamaya çalış Allah ksza bela vermesin Cem’i cümlesine içindede bizleride korusun
Daha neler göreceğim annelik bence en büyük okul neler öğreneceğim bakalım ben hamileliğin hiç bu yönlerini aklımın ucundan bile geçirmezdim tek değişmedik yerim kalmadı vücudumdaVallahi ayıp olmasa sana şu bacaklarımın resmini atarım bi güzel ama neyse anne olmak ödün vermek canım benim nelerden vazgeçeceksin onlar gözüne bile görünmeyecek ama sen iyi bir git gel yağlan ypksa kaşıntısı rahatsız eder seni
Aynen öyle dün kıvrandım acıdan bi anda geldiler aniden görünce şok oldum napalım artık katlanacagızP Poouh ağlama canim ya demek ki bünye müsait üzme kendini sonrasında hafifler belki
Gebelik duygusallığı bu
Nesrinay86 gecmis olsun bol su iç
Patates haşla ye iyi gelir salgın var dikkat et burada da herkes hasta
Minik kuzular yeni doğan destek pedi de varmış yanında bence al
Fiyatı da cok uygun
Onu ne için kullanıyorsunuzAkvaryumcularda 4-5 tl imiş 80 parmak kadar kâğıt canım. En uygunu bence, kafana takıldıkca kullan kullan at
Yogurdun icine nisasta katip ye hemen keserOnu ilk etapta denedim ki canım. Bilindik bütün yöntemlere başvurdum
Cnm migren için çin yagi yagi var aktarlarda olabilir bnm bi arkdas kullanıyordu. Sakaklarina masaj yapip sürüyordu iyi glmisti acillik oluyordu hep. İns sana faydasi olur ama gebelikde kullanilir mi blmiyormKızlar bugün bende kötüydüm ya dün gece migrenim tuttu ilaç içmeden yattım sabah kalktım basım zonkluyordu istifar ettim bütün gün midem bulandı. Birşey yiyemedim başımı bağladım yattım ayakta duracak halim yoktu zar zor yemek yaptım. Akşam yemek yiyince biraz kendime geldim basıma arada hafif hafif ağrı vuruyor ama inşallah geçer.
Bende bu aralar karpuza sardım yemeğe başlayınca bırakamıyorumKizlar fena halde karpuza sarmis durumdayim.karpuz da seker deposu.bi zarari olurmu ki korktum simdicok ta lezzetli yahu
Sağol canım bi bakarım kullanılıyorsa alırımCnm migren için çin yagi yagi var aktarlarda olabilir bnm bi arkdas kullanıyordu. Sakaklarina masaj yapip sürüyordu iyi glmisti acillik oluyordu hep. İns sana faydasi olur ama gebelikde kullanilir mi blmiyorm
Canım teşekkür ederim. Kuru kahveye limon sıkıp yedim . faydasız maalesefG Gurmes ben hergün araç kullanıyorum. Emniyet kemeri de mutlaka takıyorum. Rahatsız etmiyor beni. Hamileliğim boyunca araba ile çok şehir dışına çıktım. Her yolculukta yaklaşık 5 saat araba kullandım. Sıvı tuketimime dikkat ettim bu süreçte. Ayrıca 2 saat dolmadan mutlaka mola verip hareket ettim.
Nesrinay86 çok geçmiş olsun canım. Her şeyi denemissin ama kurukahveyi bir çay kaşığı yemek de iyi geliyor diye biliyorum. Eğer denemediysen; )
gazelim_24 valla hayran kaldım sana. Sancim olsa yerimden kipirdamazdim galiba
Selam can arkadaşlr
Geçmiş yaptım biraz baya uğraştırmışım meraklandırmışım sizi
Dualarınızı ve desteklerinizi öyle çok hissettim ki hepinizin gün geldiğinde en büyük duacınız olacağım
Şimdiden en büyük dileğim en az acıyla sağ salim kurtulmanız bebişinizle birlikte
Çok sancı çektim 5 saat boyunca 5 dk aralıkla gelen ve 1 dk süren çok uğraştı dr lar durdurabilmek için ama olmadı maalesef zaten o acılardan sonra nolur alın diye yalvardım resmen
Çok şükür ki hem hemşirelerin hem drların söyledikleri haftalarına göre gayet iyi durumda oldukları
İnşallah en kısa sürede sağlıkla çıkar bebişlerimiz
Sizi takibim zorlaşacaktır nolur kızmayın
İyiki ağustos annelerine denk geldimmm yaaa çok şanslıyım öpüyorum görüşürüzzz
Ben suan 30 + 2 oluyorum yani 8 aya girdim degilmi
Gelen ıslaklığın amniyon sıvı olup olmadığını anlamak için.Onu ne için kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?