2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ishal için doktora gidin gaita testi yaptırın allah korusun mikrobik olabilir ben kızımda öyle oldum dizanteri olmuşum çocuk doğdu oda dizanteri sütten geçti falan ihmal etmeyin bence
Yok bugün geçti sandım öğlen iyiydim yoksa gidecektim 6-7 saat gibi ara verdi akşam tekrar başladı , ihmalkar değilim böyle şeylerde. Yarına kadar devam ederse sabah ilk iş gideceğim. Doktor da söyledi bunlarla geçmezse gel serum takalım. Serumun bebeğe zararı varmı yokmu bilmiyorum ama doktor diyorsa vardır bildiği

İkinci ben makyaj da yap bebek doğarsa annem bakımlı da desin ))))
Hahaha doğuma giderken bende yapayım saçımı maşa tesettürlüyüm ama bebek çıktığı an güzel görsün
Çok iyi oldu güle güle kullan canım benim
Sağol canım bencede iyi oldu babymall dan aldım buralarda mağazası yok ama gğvenilir dimi siz büyükşehirlerdesiniz daha iyi bilirsiniz

Benim de iki isim var evlenirken cok uzun oluyor diye sadece esimin soyadini ama simdi pismanim keske kendi soyismimde dursaydi diye.. Yani iki isim konusunda haklisin ama benim oglaninda iki ismi olacak buyuk ihtimal eger karar verebilirsek....

Oyy yavrum geçmiş olsun sen üşüttün galiba midende kötüyse. Git bi serum takrır oğlumda ishaldim sadece ama suyuna zarar verir diye koşa koşa gidip taktırdım hemde bişey olmadı yatıyor yanımda

Şekerin bebeği zararı şöyle canım: sen 160-170 şekeri hissetmeye bilirsin ama senin yetersiz kaldığın zaman bebeğin karaciğeri insulin üretmeye başlıyor. Yani aşırı zorlanmaya maruz kalıyor. Bundan sonra kalp rahatsızlığı, obezite tanısı ve diyabetik bebek teşhisleri geliyor. Ben de yazı karpuz ekmek yerim hiç bıkmam ama bu sene bir serçe parmak kadar parça yedim sadece nefsimi köreltmek için daha da ağzıma sürmedim.

Gecmis olsun canim sendede surekli bi atraksiyon bu son olsun insallah...

Tesekkur ederim canim,yani istedigimiz gibi karpuz yiyemiycez tatli birseyler yiyemiycez

Canim ben yüklemeyi yaptirdigimda sınırda cikmisti ailede de var yasda 34 bu arada kilo normal ama
1 hafta diyet takibi verdi olcum yaptim gunde 7 defa 1 hafta sonunda sekerim normal sinirlarda kalinca insulin baslamadi ama.diyete devam edeceksin dedi hala da ediyorum
Tuz un seker kizartma yasak meyve de gunde 2 porsiyon az seker iceren posali meyveler maalesef karpuzda cok seker var tadimlik yiyorum
Sabah ve aksam tuzsuz yemek yiyorum ama ogleb is yerinde mecbur atilan tuzu yiyorum
Biraz zor geciyor acikcasi cok ac kalip agladim da sinirlerim bozuldu
Artik alistim önemli olan bebegimin saglikli olmasi diye teselli ediyorum kendimi canim cok yemek isterse yiyip yürüyorum dengeliyor 2 defa yuksek cikti simdiye kadar
Sende simdiden dikkat et yukleme yaptirmasan bile dikkatli git
Ben bi daha hamilr kalsam ölçüm yaptırmam artik ama cihazım var en basindan takip ederim bir dahakine

Oyy yavrum geçmiş olsun sen üşüttün galiba midende kötüyse. Git bi serum takrır oğlumda ishaldim sadece ama suyuna zarar verir diye koşa koşa gidip taktırdım hemde bişey olmadı yatıyor yanımda
Devlet acili suriyelilere öncelik veriyor hemde kaba şekilde. Hem de gidip başka enfeksiyon kapmaktan korkuyoruz. Yarın kendi gittiğim hastanenin acilinden giriş yaparım geçmezse canım. Bu cehennem sıcağında nereden üşüttüm evden çıkmadan nasıl kaptım pes bana.

Cok sagol canim,ama bebegin hayatını tehlikeye atmaz diymi

ANneler selam herkes iyimi ? wintersun hic yazdığımı bugün gecmisi okuyamadım ?

Anneler hala araba kullanmaya devam
Eden vardır aramızda, şimdi siz yolda ne gibi tedbirler alıyorsunuz mesela ben emniyet kemeri takamiyorum haliyle, tedirgin oluyorum ama cok uzun yola çıkmamamda mecbur bazi yerlere yanlız gitmek zorunda kalıyorum ? Bi sakıncası varmi açaba ?

Nesrinay86 cok gecmis olsun canim. Umarım tekrarlamaz geçip gitmiştir. Ama dikkat et lütfen kendine.

serumun zararı olmaz serum su

Bu arada exixizimm yorumunu okudum da şekerin sınırda çıkmış niye o kadar diyet verdi ki doktor baya dikkat ediyorsun anladığım kadarıyla ölçüm vs yaptırmış, benimde şeker 140 çıktı doktorum dikkatli git dedi o kadar bir daha ölçmemi yada takip istemedi, ayrıca dahiliye doktoruna danıştım ayni şekilde oda sıkıntı yok dedi, benimde yasım 35, ailede skeer yok bir de açlık normal benim 79 çıktı yükleme
Sonrası 140 idi. Bak yine kafam karıştı benim. Senin fikrini almak isterim

gazelim_24 kemer rahatsız etmiyormu karnını ? Baya sikiyor çünkü. Birde airbag patlamasından korkuyorum açıkçası. Allah’a emanet olalim. Ama yapcak bisey yok kullanmaya devam, oğlum var bir de 4 yasında mecbur Bismillah diyip çıkıcaz.. neyse ki cesaret aldım bi nebze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…