- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #43.721
Çok iyi oldu güle güle kullan canım benimAldım canım aynen öyle farklı sitelerde daha fazlaydı bende bunu çok beğenmiştim nasip oldu
Yok bugün geçti sandım öğlen iyiydim yoksa gidecektim 6-7 saat gibi ara verdi akşam tekrar başladı , ihmalkar değilim böyle şeylerde. Yarına kadar devam ederse sabah ilk iş gideceğim. Doktor da söyledi bunlarla geçmezse gel serum takalım. Serumun bebeğe zararı varmı yokmu bilmiyorum ama doktor diyorsa vardır bildiğiishal için doktora gidin gaita testi yaptırın allah korusun mikrobik olabilir ben kızımda öyle oldum dizanteri olmuşum çocuk doğdu oda dizanteri sütten geçti falan ihmal etmeyin bence
Hahaha doğuma giderken bende yapayım saçımı maşa tesettürlüyüm ama bebek çıktığı an güzel görsünİkinci benmakyaj da yap bebek doğarsa annem bakımlı da desin ))))
Sağol canım bencede iyi oldu babymall dan aldım buralarda mağazası yok ama gğvenilir dimi siz büyükşehirlerdesiniz daha iyi bilirsinizÇok iyi oldu güle güle kullan canım benim
Benim de iki isim var evlenirken cok uzun oluyor diye sadece esimin soyadini ama simdi pismanim keske kendi soyismimde dursaydi diye.. Yani iki isim konusunda haklisinben kızımın ismini BERAY koymayı düşünüyorum, birde 2 isim kullanmak zor, kızlar birde iki soyisim kullanmak isteyince 4 isim oluyor bence ileriyi de düşünmek lazım benim oğlumun iki ismi var 23 yıldır bir tanesini hiç kullanmadım kalabalık yapıyor sadece
Oyy yavrum geçmiş olsun sen üşüttün galiba midende kötüyse. Git bi serum takrır oğlumda ishaldim sadece ama suyuna zarar verir diye koşa koşa gidip taktırdım hemde bişey olmadı yatıyor yanımdaYok bugün geçti sandım öğlen iyiydim yoksa gidecektim 6-7 saat gibi ara verdi akşam tekrar başladı , ihmalkar değilim böyle şeylerde. Yarına kadar devam ederse sabah ilk iş gideceğim. Doktor da söyledi bunlarla geçmezse gel serum takalım. Serumun bebeğe zararı varmı yokmu bilmiyorum ama doktor diyorsa vardır bildiği
Şekerin bebeği zararı şöyle canım: sen 160-170 şekeri hissetmeye bilirsin ama senin yetersiz kaldığın zaman bebeğin karaciğeri insulin üretmeye başlıyor. Yani aşırı zorlanmaya maruz kalıyor. Bundan sonra kalp rahatsızlığı, obezite tanısı ve diyabetik bebek teşhisleri geliyor. Ben de yazı karpuz ekmek yerim hiç bıkmam ama bu sene bir serçe parmak kadar parça yedim sadece nefsimi köreltmek için daha da ağzıma sürmedim.Kizlar ben 24 haftalik oldum.henüz seker yuklemesi yaptirmadim.doktor bi sonraki kontrolde seker yuklemesi yaptirmami soyledi.simdi bu sekerim yuksek cikarsa tehlikesi nedir?mesela ben cok meyve yiyorum,kiraz seftali karpuz falan.karpuz peynir cok yiyorum.karpuz da cok şekerli bi meyve.acikcasi tereddutte kaldim.gunde 1 karpuzu tek basina bitirebilirim.sizler bu kadar cok yiyor musunuz?şekerin bebegime ne zarari olabilir?bilen biri beni aydinlatirsa cok sevinirim
Gecmis olsun canimSağol canım. Herşeyi yaptım doktorla görüştüm bir yandan. Kahve limonmu, nişasta yoğurtmu, kola aspirinmi , koyu çaymı , pstates haşlaması reflormu . çare tükendi artık karnıma sancılar giriyor doğrulamıyorum. Yarına kadar geçmezse sabah hastaneye mutlaka. Bugün öğlen biraz iyiydim geçti sandım yoksa ihmal etmezdim.
Tesekkur ederim canim,yani istedigimiz gibi karpuz yiyemiycez tatli birseyler yiyemiycezŞekerin bebeği zararı şöyle canım: sen 160-170 şekeri hissetmeye bilirsin ama senin yetersiz kaldığın zaman bebeğin karaciğeri insulin üretmeye başlıyor. Yani aşırı zorlanmaya maruz kalıyor. Bundan sonra kalp rahatsızlığı, obezite tanısı ve diyabetik bebek teşhisleri geliyor. Ben de yazı karpuz ekmek yerim hiç bıkmam ama bu sene bir serçe parmak kadar parça yedim sadece nefsimi köreltmek için daha da ağzıma sürmedim.
Canim ben yüklemeyi yaptirdigimda sınırda cikmisti ailede de var yasda 34 bu arada kilo normal amaKizlar ben 24 haftalik oldum.henüz seker yuklemesi yaptirmadim.doktor bi sonraki kontrolde seker yuklemesi yaptirmami soyledi.simdi bu sekerim yuksek cikarsa tehlikesi nedir?mesela ben cok meyve yiyorum,kiraz seftali karpuz falan.karpuz peynir cok yiyorum.karpuz da cok şekerli bi meyve.acikcasi tereddutte kaldim.gunde 1 karpuzu tek basina bitirebilirim.sizler bu kadar cok yiyor musunuz?şekerin bebegime ne zarari olabilir?bilen biri beni aydinlatirsa cok sevinirim
Devlet acili suriyelilere öncelik veriyor hemde kaba şekilde. Hem de gidip başka enfeksiyon kapmaktan korkuyoruz. Yarın kendi gittiğim hastanenin acilinden giriş yaparım geçmezse canım. Bu cehennem sıcağında nereden üşüttüm evden çıkmadan nasıl kaptım pes bana.Oyy yavrum geçmiş olsun sen üşüttün galiba midende kötüyse. Git bi serum takrır oğlumda ishaldim sadece ama suyuna zarar verir diye koşa koşa gidip taktırdım hemde bişey olmadı yatıyor yanımda
Zormu evet maalesef. Napalm emanet taşıyoruzTesekkur ederim canim,yani istedigimiz gibi karpuz yiyemiycez tatli birseyler yiyemiycez
Cok sagol canim,ama bebegin hayatını tehlikeye atmaz diymiCanim ben yüklemeyi yaptirdigimda sınırda cikmisti ailede de var yasda 34 bu arada kilo normal ama
1 hafta diyet takibi verdi olcum yaptim gunde 7 defa 1 hafta sonunda sekerim normal sinirlarda kalinca insulin baslamadi ama.diyete devam edeceksin dedi hala da ediyorum
Tuz un seker kizartma yasak meyve de gunde 2 porsiyon az seker iceren posali meyveler maalesef karpuzda cok seker var tadimlik yiyorum
Sabah ve aksam tuzsuz yemek yiyorum ama ogleb is yerinde mecbur atilan tuzu yiyorum
Biraz zor geciyor acikcasi cok ac kalip agladim da sinirlerim bozuldu
Artik alistim önemli olan bebegimin saglikli olmasi diye teselli ediyorum kendimi canim cok yemek isterse yiyip yürüyorum dengeliyor 2 defa yuksek cikti simdiye kadar
Sende simdiden dikkat et yukleme yaptirmasan bile dikkatli git
Ben bi daha hamilr kalsam ölçüm yaptırmam artik ama cihazım var en basindan takip ederim bir dahakine
Haklisin canim cok sagol ❤❤Zormu evet maalesef. Napalm emanet taşıyoruz
Evet ya ))) sağol canımGecmis olsun canimsendede surekli bi atraksiyon bu son olsun insallah...
Kaşlarımı falan topladımİkinci benmakyaj da yap bebek doğarsa annem bakımlı da desin ))))
serumun zararı olmaz serum suYok bugün geçti sandım öğlen iyiydim yoksa gidecektim 6-7 saat gibi ara verdi akşam tekrar başladı , ihmalkar değilim böyle şeylerde. Yarına kadar devam ederse sabah ilk iş gideceğim. Doktor da söyledi bunlarla geçmezse gel serum takalım. Serumun bebeğe zararı varmı yokmu bilmiyorum ama doktor diyorsa vardır bildiği
ANneler selam herkes iyimi ?wintersun hic yazdığımı bugün gecmisi okuyamadım ?
Anneler hala araba kullanmaya devam
Eden vardır aramızda, şimdi siz yolda ne gibi tedbirler alıyorsunuz mesela ben emniyet kemeri takamiyorum haliyle, tedirgin oluyorum ama cok uzun yola çıkmamamda mecbur bazi yerlere yanlız gitmek zorunda kalıyorum ? Bi sakıncası varmi açaba ?
Canım ben aktif olarak kullanıyorum hala emniyet kemeride takıyprım burda takmamak mümkün anında ceza yazıyorlar çok uzun yolculuğa çıkmıyorum uzunsa dinlenerek sürüyorum yanı markete falan uğruyorum birşeyler içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?