• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tesadüf gördüm başka yerde son bat tarihlerimizde aynıymış canım. Çarşamba gideyim diyorum ben de. Pazartesi tekrar bir kan vereyim bakalım inşallah artıyordur değerler. Bana kalsa hemen gideceğim ama beklemek lazım.
Ben de 4+5im beni doktor paZartesi çağırdı ama inanılmaz ağrım var. Bugün evi süpürdüm yemek yaptım falan ondan mı bilmiyorum ama inanılmaz ağrım var. Çok korkuyorum

Bnmde 7+1 olması gerekiyor ama doktor 6+3 dedi. Cokda takilmamk lazm. Tek bizim boyle olmadi ya. :). Boyle olan cok kisi gordum.
Doğru diyosun :) ilk olunca birazcık stres yapabiliyor ama hamdolsun çok çok düşünmüyorum burdaki arkadaşların ablaların çok faydasını gördüm gizliden takip ediyorum :))

Kızlar ben sürekli kasığımın sol tarafında hissediyorum bebeğimi, ne ortada ne sağda :) herkese aynı mı yani tek taraflı mı hissediliyo ilk gebeliğim tecrübesizim, komik ama merak işte :KK48:
Ben hem solda hem sağda ağrılar yaşıyorum. Şu pazartesi biran evvel gelsin çok tedirginim bugün ağrılarım çok şiddeti

Ben de 4+5im beni doktor paZartesi çağırdı ama inanılmaz ağrım var. Bugün evi süpürdüm yemek yaptım falan ondan mı bilmiyorum ama inanılmaz ağrım var. Çok korkuyorum
Ağrı bende de var canım hatta bir ara baya hissettirdi. Ama neredeyse hiçbir şey yapmıyorum. Ev işleri bekliyor öyle. Bir tek yemek yapıyorum. Onun dışında dinlenmeye çalışıyorum. Korkma Allaha emanet miniğin. Çok yorma sen yine de kendini

Ağrı bende de var canım hatta bir ara baya hissettirdi. Ama neredeyse hiçbir şey yapmıyorum. Ev işleri bekliyor öyle. Bir tek yemek yapıyorum. Onun dışında dinlenmeye çalışıyorum. Korkma Allaha emanet miniğin. Çok yorma sen yine de kendini
Bugün baya yoruldum. Zaten çabuk yoruluyorum 1 saat yoldaydım. Yemek ev temizliği derken sanırım yorgunluktan. Şimdi dinlendim biraz ağrım hafifledi

Ben hem solda hem sağda ağrılar yaşıyorum. Şu pazartesi biran evvel gelsin çok tedirginim bugün ağrılarım çok şiddeti
İceride minnak mercimek kendine yer acmaya calistikca ağrı kaçınılmaz canim endişe etme. Agrisi olanda endise etmesin olmayanda cunku hepimizin agri eşiği de cok farkli benim hissetmedigim bir agri senib kivrandirabilir. Annelik cidden kolay degil vucudumuz oyle guzel kombinlenmis organlarimiz yerlesmiski ama dusunsene orada var olmayan bir canli kendine 9 ay yasayacagi ilk evini inşa ediyor orada insan minyatürü olarak buyuyecek gelişecek eee agrisi sizisida hediyeleri. Ben kizimi kucağıma aldigimda bu karnimda nasil durdu geri sokmaya calissam sigmaz diyr dusunmustum Rabbimin mucizesi iste.

İceride minnak mercimek kendine yer acmaya calistikca ağrı kaçınılmaz canim endişe etme. Agrisi olanda endise etmesin olmayanda cunku hepimizin agri eşiği de cok farkli benim hissetmedigim bir agri senib kivrandirabilir. Annelik cidden kolay degil vucudumuz oyle guzel kombinlenmis organlarimiz yerlesmiski ama dusunsene orada var olmayan bir canli kendine 9 ay yasayacagi ilk evini inşa ediyor orada insan minyatürü olarak buyuyecek gelişecek eee agrisi sizisida hediyeleri. Ben kizimi kucağıma aldigimda bu karnimda nasil durdu geri sokmaya calissam sigmaz diyr dusunmustum Rabbimin mucizesi iste.
O dursun yerinde, 9 ay beklesin de ben hergün ağrı çekmeye hazırım. Adet olcakmış gibi ağrılarım olduğu için acaba kanamam mı olacak diyorum çok sağol canım desteğin için

Bu arada küçük bir tavsiye bulantiniz başlamadan yada varsa bile icebiliyorsaniz hergun bir maden suyu icin. Cok faydasini goreceksiniz. Bulantisi ve kusmasi olan yada tiksinme nedeniyle yemek yiyemeyenlerde endise etmesin ilk trimesterda sizin depolarinizdan besleniyorlar. Gelisimleri gayette guzel devam eder merak etmeyin.

O dursun yerinde, 9 ay beklesin de ben hergün ağrı çekmeye hazırım. Adet olcakmış gibi ağrılarım olduğu için acaba kanamam mı olacak diyorum çok sağol canım desteğin için
Senin sadece agrin var benim kanamamda var ogrenmeden iki gun önce baslayip devam eden :KK53: ama her kanama kotu habercisi değildir. Kendini korkutma agriyla yaşamaya alismaya bak o kendi basinin caresine bakıyordur iceride :KK15:

Senin sadece agrin var benim kanamamda var ogrenmeden iki gun önce baslayip devam eden :KK53: ama her kanama kotu habercisi değildir. Kendini korkutma agriyla yaşamaya alismaya bak o kendi basinin caresine bakıyordur iceride :KK15:
Aa. Sana da geçmiş olsun. Çok teşekkür ederim canım. İçimi ferah tutmaya çalışacağım. Şu pazartesi biran önce gelsin ama :KK16:

Kızlar daha şimdiden konuşurken nefes nefese kalıyorum ben ya dokuz aya gelince ne olurum düşünemiyorum öyle kilolu biri de değilim ilk hamileliğim de hiç böyle değildim yaşlanıyor muyum ne ?

Kızlar daha şimdiden konuşurken nefes nefese kalıyorum ben ya dokuz aya gelince ne olurum düşünemiyorum öyle kilolu biri de değilim ilk hamileliğim de hiç böyle değildim yaşlanıyor muyum ne ?
Ya ben de öyleyim galiba ben doğuştan yaşlıyım hava da çok basık acaba onun etkisi var mıdır

Erken ogrenmek zorunda kaldi..pihtilasma var.igneye baslamam gerekiyor.1 oglum var ogluma hamile iken yoktu boyle sorun.hayirlisi bakalm

Kızlar ben 7+3 günlük hamileyim. Şiddetli bulantılarım var, iyi olduğum zamanda oluyor. Ve utanarak yazıyorum ama aşırı idrara çıkıyorum artık gına geldi tuvalete gitmekten:( Sizlerde de oluyor mu durum

Back
X